- Konu Sahibi hedef 2016
-
Sen hamıilesin kızımmm kesin
Ya degilse belki test bozuktur. Allahım o kadar alismisim ki olmamasina var olduguna inanamiyorumSen hamıilesin kızımmm kesin
Ya degilse belki test bozuktur. Allahım o kadar alismisim ki olmamasina var olduguna inanamiyorumyarin sabah erkenden kan tahlili yapmaya gidecegim
Kesin oylesinn bence sevinn tuylenme vs.varmı sende pco butun beiırtılerıYa degilse belki test bozuktur. Allahım o kadar alismisim ki olmamasina var olduguna inanamiyorumyarin sabah erkenden kan tahlili yapmaya gidecegim
Ooo ben tam bir pco yum.hemde 18 yasindan beri 12 yil falan oldu. Yanlis pozitif gostermez herhalde dimi testKesin oylesinn bence sevinn tuylenme vs.varmı sende pco butun beiırtılerı
Yok kızz kesınn bariz ortada gobek atmaya baslamalısn aman ha dıkkatlı oll canım cok mutlu oldum allah gonlune gore versınn ınsallah yarında oyle cıkar goguslerın ucu acıyormuOoo ben tam bir pco yum.hemde 18 yasindan beri 12 yil falan oldu. Yanlis pozitif gostermez herhalde dimi test
Cok acıyor hemde.Yok kızz kesınn bariz ortada gobek atmaya baslamalısn aman ha dıkkatlı oll canım cok mutlu oldum allah gonlune gore versınn ınsallah yarında oyle cıkar goguslerın ucu acıyormu
Kesin oylesın sabah koss hastaneye mutlaka haber verr ya catlıcamCok acıyor hemde.
Bana bugun sabah olurmu bilmiyorum cok heyecanlıyımKesin oylesın sabah koss hastaneye mutlaka haber verr ya catlıcam
Simdi bi daha yaptim yine pozitifzaynap .!.:Yaaaa kesinnnn hamilesin yaaaa neolur dikkat et sonuç alır almaz yaz buraya ayyyy ne güzel yaaa insan iki çizgiyle bu kadar mutlu olabilir ne olurrr allahım bize de nasip et işallah hamilesindir de bizede bol bol dua edersin
Allahim yerimde duramıyorum insallah vardir. Rabbim tum isteyenlere tez vakitte versin insallahzayna153549 .!.:Bidaha bidaha bidaha yap o kadar güzel bi duyguki o çift çizgi işallah bende bi kez daha yaşarım çokk sevindim inan bana ve benim gibi bkleyen herkese dua et yarn sonuç alır almaz yaz olurmu sabırsızlıkla bklicem inan çok mutlu oldum senin adına yaaaa ağlicam vallahi şimdi çok duygulandm darısı bize
Ama nolur aktardan alacaksaniz bildiginiz guvendiginiz yerden alin yoksa saracoglundan alin bosuna kullanmis olmayinAslanpençesi çayı içtinmi hiç biliyosan nasıl yapılıyo günde kaç kere içiliyo
Anlatamam sana su an yasadigim duyguyu 2 teste bakip duruyorum cizgi gitmis mi diyeAminnn cnm aminnn nasıl yapıyosun aslanpençesi çayını ben bile bu kadar sabrszlıkla bklysam sabahı seni düşünemiyorum bile
Ben direk saracoglundan aldim. Beni bekle hamileysem sana gonderirim kullanmadigim 1kutu aslanpencesi var. 1 kutuda civan percemim var. Saracoglundan almistim.sanada sifa olur insallah. Pco lumusun sendeAminnn cnm aminnn nasıl yapıyosun aslanpençesi çayını ben bile bu kadar sabrszlıkla bklysam sabahı senmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?