- Konu Sahibi hedef 2016
-
Nerdesin sen ben aldigim yerin adinida verebilirim ama insallah gerek kalmaz ben sana kargo yaparimAkdardan alıcam mecburen saraçoğluna nasıl ulaşır8m bilmiyorum çünkü birsürü site var saraçoğlu adına nasıl güvenimki
Ben set olarak aldim 058 kolay hamilelik seti diye geciyor. Icinde 2 kutu aslan pencesi,1 kutu civan percemi,1 sise uzum cekirdegi yagi vardi258 tl verdimAnk cnm ben işallah tek sen muradına erde ben bi şekilde bulurum saraçoğlunu tel numarasını versen yeter bide ücreti nedir
bir tutam testere dişi 1-1,5 su bardağı kaynamış suya atıp ağzı kapalı 1-2 dk kısık ateşte kaynatıyorum.süzüp içiyorum.Taster dişli aslan pençesini nasıl kullanıyosunz yazarmsnz
Allah razi olsun canim insallah yarin iyi haberler veririmTmmm cnm sağol yarını sabırsızlıkla bkliyorum sonuç alır almaz cvp yaz olurmu bizede bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin işallah dualarm seninle Allaha emanet olun bebişkonla
ben email gönderdim 3 kez saraçoğluna üstelik konu başlığımda lütfen cevap yazarmısınız? oldu.ama bi sonuç alamadım.üzgünüm.Akdardan alıcam mecburen saraçoğluna nasıl ulaşır8m bilmiyorum çünkü birsürü site var saraçoğlu adına nasıl güvenimki
Saracoglu yogun oldugu icin cvbi onun yetistirdigi acmis oldugu subelerdekiler veroyor. Vermis oldugum numarayi arayip herturlu soruyu sorabilirsinizben email gönderdim 3 kez saraçoğluna üstelik konu başlığımda lütfen cevap yazarmısınız? oldu.ama bi sonuç alamadım.üzgünüm.
çok sevindim sizin adınıza.allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.darısı biz isteyenlerin başına inşaallah.gözünüz aydın bu arada.neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.sorun neydi sizde.Arkadaşlar simdi hastaneden çıktım kese gorunmedi ama 3 haftalik hamileymisim kan degerim 657 çıktı cok mutluyum. Bebi burda dinleyen tum arkadaslardan allah razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin
Canim saracoglu sitesinde adet bitiminden sonraki 7. Gün başlayın diyor. Ama ben adetin 3. Günü başladım sonuçta yumurta 2. Günden itibaren gelişiyor çünkü. Bakalım ne olacak. Faydasını görürüz hepimiz ınsaallah. ..Selam kızlar. Topiginizi yeni keşfettim. İlk 20 sayfayı okuyabildim. Devamını da inşallah fırsat buldukça inceleyeceğim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Kizcelerim simdi şöyleki bilinen bi rahatsızlığım yok. Yani doktorun dediği. Ama bebisim gelmiyor yahu. Hasretle bekliyoruz. Esim ilk zamanlar fazla takmiyor gibiydi ama son iki aydır adet olduğum an ağlamaya başlıyoruz. Bu ay 31. Güne sarkinca ben sevindirik bilem oldum. Ama gene gördüm kırmızı kartı. Rabbim doğru zamanı bilir hayirlisini verir. Bende elimden geleni yapmak istiyorum. Bu sığan kurunu rahatsızlığı olmayanlara da öneriyorlar mi ve ben günde bir kere uygulasam nasıl olur. Ha bide bugün adetimin 3. Günü ne zaman baslamaliyim. Ay çok uzun yazmıştım ama kusura bakmazsiniz siz halden anlarsiniz
İnşallah canım. Sizin kaçıncı denemeCanim saracoglu sitesinde adet bitiminden sonraki 7. Gün başlayın diyor. Ama ben adetin 3. Günü başladım sonuçta yumurta 2. Günden itibaren gelişiyor çünkü. Bakalım ne olacak. Faydasını görürüz hepimiz ınsaallah. ..
canım sağlıklı gebelik düşünmeyen bir bayanın bile bu soğan kürünü 6 ayda bir yapması iyi olurmuş. tam bir rahim detoksuymuşSelam kızlar. Topiginizi yeni keşfettim. İlk 20 sayfayı okuyabildim. Devamını da inşallah fırsat buldukça inceleyeceğim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Kizcelerim simdi şöyleki bilinen bi rahatsızlığım yok. Yani doktorun dediği. Ama bebisim gelmiyor yahu. Hasretle bekliyoruz. Esim ilk zamanlar fazla takmiyor gibiydi ama son iki aydır adet olduğum an ağlamaya başlıyoruz. Bu ay 31. Güne sarkinca ben sevindirik bilem oldum. Ama gene gördüm kırmızı kartı. Rabbim doğru zamanı bilir hayirlisini verir. Bende elimden geleni yapmak istiyorum. Bu sığan kurunu rahatsızlığı olmayanlara da öneriyorlar mi ve ben günde bir kere uygulasam nasıl olur. Ha bide bugün adetimin 3. Günü ne zaman baslamaliyim. Ay çok uzun yazmıştım ama kusura bakmazsiniz siz halden anlarsiniz
amin canım rabbim aratmadan herkese nasib etsin.çok sevindim sizin adınıza.allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.darısı biz isteyenlerin başına inşaallah.gözünüz aydın bu arada.neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.sorun neydi sizde.
soğan kürünü ilk kullanışım canımİnşallah canım. Sizin kaçıncı deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?