SOĞAN KÜRÜ

mrb arkadaşlar benim geçen ay laporoskopi ile çikolata kistlerim alındı. ben hemen ardından kistlerin tamamen temizlenmesi için soğan kürü yapıp içtim. şimdi adetime 4 gün var sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor. Rahmimin tam ortasında da bir ağırlık hissediyorum oturup kalkarken ara sıra canım yanıyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? yoksa bütün bunları psikolojik olarak bebek sahibi olmayı çok istediğim için mi hissediyorum... bana yardım edebilir misiniz?

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4

canım duyduklarımagore hamılelık belırtısı ama ben dusunme ve adet olacagın gunu bekle bende gecen ay o psıkolojıye gırdım sonu husranla bıttı ve o ay toparlanamadım.o yuzden ınsallah hamılesındır ama o gunu bekle stres yapma

cevabın için çok teşekkür ederim :) şimdilik öyle yapıyorum bakalım 3-4 gün nasıl geçecek :)

sende sakım üzülme ben kaç aydır bu hayal kırıklıklarını yaşıyorum olacağına inan rabbim bi gün verecek inşallah bu ay den de bebeğinin haberini alırsın :)

Kizlar merh yaklasik 4 5 gundur sadece aksamlari iciyorum icine cok az limon kabugu atiyorum tadi gayet hos oluyor yoksa cok zor iciyorum.
bende akinti ve siskinlik yapti.

Kizlarrr ramazandayiz ve oruç tutuyorum soğan suyunu yatmadan 1 saat önce icsem olurmu daha baslamadim adetim biteli 7 gün oldu bir ise yararmi yoksa 15 gun kala mi yapayım adetime

Kizlarrr ramazandayiz ve oruç tutuyorum soğan suyunu yatmadan 1 saat önce icsem olurmu daha baslamadim adetim biteli 7 gün oldu bir ise yararmi yoksa 15 gun kala mi yapayım adetime
şimdi de başlayabilirsin cnm akşam yatmadan önce içmende bi sıkıntı yok bence ben de bazı günler bu şekilde içiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…