- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.141
bende bır defa yaptım ve adetın yedıncı gunu basladım ama olmadı tekrar bu ay deneyecegım ınsallah ıse yarar hem yaparken kıloda verdım1 defa
canım duyduklarımagore hamılelık belırtısı ama ben dusunme ve adet olacagın gunu bekle bende gecen ay o psıkolojıye gırdım sonu husranla bıttı ve o ay toparlanamadım.o yuzden ınsallah hamılesındır ama o gunu bekle stres yapmamrb arkadaşlar benim geçen ay laporoskopi ile çikolata kistlerim alındı. ben hemen ardından kistlerin tamamen temizlenmesi için soğan kürü yapıp içtim. şimdi adetime 4 gün var sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor. Rahmimin tam ortasında da bir ağırlık hissediyorum oturup kalkarken ara sıra canım yanıyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? yoksa bütün bunları psikolojik olarak bebek sahibi olmayı çok istediğim için mi hissediyorum... bana yardım edebilir misiniz?
cevabın için çok teşekkür ederim :) şimdilik öyle yapıyorum bakalım 3-4 gün nasıl geçecek :)canım duyduklarımagore hamılelık belırtısı ama ben dusunme ve adet olacagın gunu bekle bende gecen ay o psıkolojıye gırdım sonu husranla bıttı ve o ay toparlanamadım.o yuzden ınsallah hamılesındır ama o gunu bekle stres yapma
sende sakım üzülme ben kaç aydır bu hayal kırıklıklarını yaşıyorum olacağına inan rabbim bi gün verecek inşallah bu ay den de bebeğinin haberini alırsın :)canım duyduklarımagore hamılelık belırtısı ama ben dusunme ve adet olacagın gunu bekle bende gecen ay o psıkolojıye gırdım sonu husranla bıttı ve o ay toparlanamadım.o yuzden ınsallah hamılesındır ama o gunu bekle stres yapma
cnm mrb bu küre adetin bittiği gün başlıyorsun 15 gun sabah akşam içiuorsun cnm ben öle yaptım akıntım çoğaldı inşallah şifa olur cnm :)Bu kür nasıl yapılıyo arkadaşlar adetim biteli 5 gün oluyo
5.gun yarın adetim biteli faydası olurmucnm mrb bu küre adetin bittiği gün başlıyorsun 15 gun sabah akşam içiuorsun cnm ben öle yaptım akıntım çoğaldı inşallah şifa olur cnm :)
5.gun yarın adetim biteli faydası olurmu
bilemiyorum cnm istersen içmeyi dene ama ben adetin bittiği gün ya da en geç iki gün sonra içmeye başlıyorsun diye duymuştum.5.gun yarın adetim biteli faydası olurmu
olur cnm ama sabahları da içsen daha etkili olur benceKizlar merh yaklasik 4 5 gundur sadece aksamlari iciyorum icine cok az limon kabugu atiyorum tadi gayet hos oluyor yoksa cok zor iciyorum.
bende akinti ve siskinlik yapti.
şimdi de başlayabilirsin cnm akşam yatmadan önce içmende bi sıkıntı yok bence ben de bazı günler bu şekilde içiyordumKizlarrr ramazandayiz ve oruç tutuyorum soğan suyunu yatmadan 1 saat önce icsem olurmu daha baslamadim adetim biteli 7 gün oldu bir ise yararmi yoksa 15 gun kala mi yapayım adetime
kesin işe yarıyor mu bu kızlar yaşimdi de başlayabilirsin cnm akşam yatmadan önce içmende bi sıkıntı yok bence ben de bazı günler bu şekilde içiyordum
Sabah yapamazdim calistigim icin de zor.olur cnm ama sabahları da içsen daha etkili olur bence
Ben faydasını gördm hem adetim düzene girdi hem de kanamam iki gün çok az olurdu şimdi daha iikesin işe yarıyor mu bu kızlar ya
Anladım cnm ama ben de çalışıorm sabak uyanır uyanmaz koyuyordm ocağa nen hazırlanana kadar oluyordu zaten içip işime gidiyordmSabah yapamazdim calistigim icin de zor.
merhaba bende geçen ay 15 gün kullandım. bu ay beş gün yapmadım.siz iki ay boyuncamı yaptınız1 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?