- 7 Kasım 2014
- 116
- 21
- 18
- 42
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.101
bende çalışıyorum canım normalde saat 7 de kalkıyordum kür için 6,30 da kalkmaya başladım akşamları da 8 gibi evde oluyordum gider gitmez hemen ocağa koyuyordum mide rahatsızlığından dolayı 15i tamamlayamadım 12 de bıraktım eğer mide sorununuz varsa koruyucu içmenizi de tavsiye ederimmerhabalar ben çalışan biriyim günde iki defa yapamıyorum. özellikle sabahları yetişmiyor ve aç karınla çok kötü oluyor.çalışan bayanlar nasıl yaptınız kürü.günde bir bardak yeterli olurmu acaba
teşekkür ederim. çok şükür bişey yok kis miyom felan ben hamilelik için başladım.bende çalışıyorum canım normalde saat 7 de kalkıyordum kür için 6,30 da kalkmaya başladım akşamları da 8 gibi evde oluyordum gider gitmez hemen ocağa koyuyordum mide rahatsızlığından dolayı 15i tamamlayamadım 12 de bıraktım eğer mide sorununuz varsa koruyucu içmenizi de tavsiye ederim
evet bende hamilelik için başladım sonra klomen ve iğne şimdi beklemedeyim o ara midem çok kötü oldu ama aç karna içiliyordu ya ondanteşekkür ederim. çok şükür bişey yok kis miyom felan ben hamilelik için başladım.
Merhaba canım öncelikle kurun sonrada topigin hayirlo ugurlu olsun. Ben ilk ay 15gun ikinci ay 5gun yaptim sogan kurunu iki ayda su gibi cok akintim oldu gecen ay 5gun yaptigimda adetime 15ggun kala basladi sancim cok sancili bir adet gecirdim normalde kasiklarim bu kadar agrimazdi anlamadim nedenini bebektir diye cok umitlandim ama degilmis gunumde geldi reglim.bu ay icmicem artik doktora gitmeye karar verdim
bende çalışıyorum canım normalde saat 7 de kalkıyordum kür için 6,30 da kalkmaya başladım akşamları da 8 gibi evde oluyordum gider gitmez hemen ocağa koyuyordum mide rahatsızlığından dolayı 15i tamamlayamadım 12 de bıraktım eğer mide sorununuz varsa koruyucu içmenizi de tavsiye ederim
ben akşam yemekten önce 1 bardak yatmadan önce 1 bardak yaptım cnm sabahları benmde hiç vaktim olmadımerhabalar ben çalışan biriyim günde iki defa yapamıyorum. özellikle sabahları yetişmiyor ve aç karınla çok kötü oluyor.çalışan bayanlar nasıl yaptınız kürü.günde bir bardak yeterli olurmu acaba
ben 12 gün 1 kez kullandım sonrasında klomenle yumurta büyüyünce igne yaptırdım su an bekliyorum ama kurden sonraki ilk adetim 16 gun gecikmeli oldu ve çok yoğun geçti.Aynı durumdayız canım bende çalışıyorum kür için 6 da kalkıyorum birde akşam yatmadan içiyorum.
Faydasını gördün mü durumun nasıl.
Ben 15 gün soğan kürü yapmıştım bu 2. kürüm kasıklarımda hareket var sürekli kasılmalar 10 günden beri akıntılarım geliyor seffaf.
ilk kürden hemen sonra adet benzeri sökülmelerim olmuştu.
sende düzelme var mı.
İnşallah amin canimBende bu ay tekrar soğan kürüne başlicam adetim bittikten bir hafta sonra inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Belimde ağrı olmadı kasiklarım cok ağrıdı canımsıze bı sey sorabılır mıyım pekı sogan kurunden sonra bel agrısı ve yanlarda kramplar oluyor mu sızde
merhaba cnm ben kullanırken aşırı akıntı dışında bir şikayetim olmadı bilemiyorum..ama kürün başlaması adet bitiminden 7 gün sonra yani adetin 14. günü yumurtalamaya denk geliyor. sen ne zaman başladın.. gerçi ben 10 gün sonra başlamıştım o yüzden öyle bi sıkıntım olmamaış olabilir.merhaba kızlar bişey sorucam ben beş gündür soğan kürü yapıyom ara ara kasık ağrılarım oluyor şiddetli.bu normalmi acaba.ayrıca bu aralar yumurtlama günüm ne yapmalıyım.
ben 8 mayısta adet oldum.14 mayısta küre başladım bilmiyorum artık.iki düşüğüm oldu o yuzden bekli faydası olurmerhaba cnm ben kullanırken aşırı akıntı dışında bir şikayetim olmadı bilemiyorum..ama kürün başlaması adet bitiminden 7 gün sonra yani adetin 14. günü yumurtalamaya denk geliyor. sen ne zaman başladın.. gerçi ben 10 gün sonra başlamıştım o yüzden öyle bi sıkıntım olmamaış olabilir.
inşallah canım Allah yardımcımız olsunben 8 mayısta adet oldum.14 mayısta küre başladım bilmiyorum artık.iki düşüğüm oldu o yuzden bekli faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?