- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.161
merhaba hayır bi ay 15 gün yaptım daha sonra yapmadımmerhaba bende geçen ay 15 gün kullandım. bu ay beş gün yapmadım.siz iki ay boyuncamı yaptınız
merhaba test yaptınmı...mrb arkadaşlar benim geçen ay laporoskopi ile çikolata kistlerim alındı. ben hemen ardından kistlerin tamamen temizlenmesi için soğan kürü yapıp içtim. şimdi adetime 4 gün var sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor. Rahmimin tam ortasında da bir ağırlık hissediyorum oturup kalkarken ara sıra canım yanıyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? yoksa bütün bunları psikolojik olarak bebek sahibi olmayı çok istediğim için mi hissediyorum... bana yardım edebilir misiniz?
Canim hormonlarin nasıl acaba doktor banada öyle demişti de pek inanmıyorumBende bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim pcoluyum inşallah işe yarar
Benim prolaktin yüksek çıkıyo biraz onun dışında normal dr tam olarak ne dedi sanaCanim hormonlarin nasıl acaba doktor banada öyle demişti de pek inanmıyorum
Benim prolaktinim 30.01 çıkmıştı kistin yok ama pco sun dedi ama başkasına gittim o 1 kist var dedi diğeri mmlik kistlerin var dedi kafam karisikBenim prolaktin yüksek çıkıyo biraz onun dışında normal dr tam olarak ne dedi sana
Durumumuz aynı gibi ben soğan kürü uygulamayı düşünüyorum sen uyguladın mı hiç.Benim prolaktinim 30.01 çıkmıştı kistin yok ama pco sun dedi ama başkasına gittim o 1 kist var dedi diğeri mmlik kistlerin var dedi kafam karisik
Yok denemedim adet düzenin nasıl pekiDurumumuz aynı gibi ben soğan kürü uygulamayı düşünüyorum sen uyguladın mı hiç.
Bazen 33 bazen 35 günde bi olurum düzensiz değilYok denemedim adet düzenin nasıl peki
Sogan kurunu mutlaka yap ve cok duzenli yap cunku ise yariyor. En guzel soganlarin tamda sezonu. 3 ay yapacaksin ilk ay 15 gun 2. Ay 10 gun ve 3. Ay 10 gun sonrada aslan pencesi cayi.. yani en azindan benim isimi gordu ihmal etmeyin kendinizi. Allah sifanizi versinBende bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim pcoluyum inşallah işe yarar
Canim bu konuda bilgilisin galiba adet miktarinda sorun var bu konudada ise yarar mı acaba ve ne zaman baslamaliyimSogan kurunu mutlaka yap ve cok duzenli yap cunku ise yariyor. En guzel soganlarin tamda sezonu. 3 ay yapacaksin ilk ay 15 gun 2. Ay 10 gun ve 3. Ay 10 gun sonrada aslan pencesi cayi.. yani en azindan benim isimi gordu ihmal etmeyin kendinizi. Allah sifanizi versin
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sen soğan kürüyle mi hamile kaldınSogan kurunu mutlaka yap ve cok duzenli yap cunku ise yariyor. En guzel soganlarin tamda sezonu. 3 ay yapacaksin ilk ay 15 gun 2. Ay 10 gun ve 3. Ay 10 gun sonrada aslan pencesi cayi.. yani en azindan benim isimi gordu ihmal etmeyin kendinizi. Allah sifanizi versin
Bende soğan küründe 4.günümdeyim aynıyız kullanıp ilk ayda hamile kalan çok inşallah bizde bu ay hamile kalırız.Merhblr
İlk kez msj yaziyrm genelde okuycu olarak burdaydm
2 arkadaşım da soğan kuru uyguladgi ay hamile kaldgi için bende başladım fakat onlar gibi hemen hamile kalır mym yoksa vücudum farklı mi tepki verir bilemiyrm
Bugün soğan kuru nde 4.günüm nasıl bi ilerleyis olcak çok merak ediyrm sizinle bunu paylaşmak istedm.neler yasadgni insan konuşmak istio
bir kere doktor muaynesne gitmistm görünürde hicbirsym yoktu normal muayenede kan testi vs.yapılmadı.inşallah Allah m aratmadn herkesi bebek sahibi yapar
Bende soğan küründe 4.günümdeyim aynıyız kullanıp ilk ayda hamile kalan çok inşallah bizde bu ay hamile kalırız.
Bende de bi değişiklik yok ama kişiden kişiye değişiyo kiminde akıntı falan yapıyomuş kimi hiç hissetmiyomuş bakalım hayırlısı olsunİnşallahdaha çok yeni aslında 2.ayimz bebek dusundgmz fakat yaş ilerlynce baştan işi sıkı tutaym dio insan insallahh soğan kuru bu süreci hizlandrr ama hemen olmaz die de düşünüorm kendimi umutlandrmk istemiorm Bilmiorm çok garip duygular .
Soğan kurunn etkilrni hissedio msnz
Bende sanki henüz bi değişiklik yok gibi
Bende de bi değişiklik yok ama kişiden kişiye değişiyo kiminde akıntı falan yapıyomuş kimi hiç hissetmiyomuş bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?