SOĞAN KÜRÜ

gul_cann cnm nasilsn nasıl gidio
10 gün mü 15 gün mu yapmayı düşünüosn
İbrahm saracoğlu 15 gün dio ben de 15 gün yapmayı düşünüyorum ama haftaya perşembeye kadar dvm etcm demek oluyor bu çok mu uzun ne

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yokBilmiorm nasıl olcak
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani

Bende 15 güne tamamlayacağım inşallah

Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yokBilmiorm nasıl olcak
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani

slm kızlar
kist ve bebek için yarın soğan kürüne başlıyorum yumurtlama günüm bugündü yarın başlayıp 15 gün devam edicem bakalım size katılmak istedim bende

Hoşgeldin cnm çok sevndm seni aramdzda görmekten
inşallah şifa olur sana da soğan kuru
hoşbuldum canım
inşallah hepimize şifa olsun bırakmıcam inşallah sizin sayenizde
birde nasıl yapılıyordu 1 soğanı dörde bölüm bir bardak kaynayan suyun içine atıcaz biraz kaynatıp ılıyınca içilecek diye biliyorum doğrumu acaba yanlış bişey yapmıyayım :)

Tamamla canım bizimde düğün vardı benimde bazı aksaklıklar oldu dün gece bende yapamadım inşallah işe yarar.

1.5 bardak kaynayan suyun içine atcksn altını kisip 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatcksn.5.dk sonra ocağı kapatıp 10 dk demlendircksn.10 dk sonra süzüp bardağa alıp yudum yudum icceksn.iliktan sıcak olcakms

Bu arada gul_cann ben bıraktım cnm yaa
Yani artık uğraşmak istemedm etki ettiyse inşallah etmiştir diyrmetmedyse de nasip ne diim yaa

Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin keşke 3 4 gün daha yapsaydın

Kizlar bugün doktora gittim pco değilsin dedi ben dedim ama daha önce doktor öyle demişti söylemek için söylemiş. Dedi o kadar rahatladım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…