SOĞAN KÜRÜ

Hayırlı olsum canım benım. Coook sevındım adına.rabbım analı babalı büyütsün. Darısı başıma ... peki ne zaman hamile kaldın cnaım sogan içerken korundun mu

Sağ ol canım Aminn insaAllah :) hayır canım soğan suyu içerken korunmadim ayni zamanda ovulasyon testi de yaptım ilk ayda tuttu :)

Sağ ol canım Aminn insaAllah :) hayır canım soğan suyu içerken korunmadim ayni zamanda ovulasyon testi de yaptım ilk ayda tuttu :)
Canım ben çok korkuyorum bende pko var. İbrahım saracoglu danısma hattını aradım bana korunun dedi. Ben ne yapsam şimdi.korunmayıp bebiş sahıbı olanlarda var ama kararsız kaldım

Canım ben çok korkuyorum bende pko var. İbrahım saracoglu danısma hattını aradım bana korunun dedi. Ben ne yapsam şimdi.korunmayıp bebiş sahıbı olanlarda var ama kararsız kaldım

Aa soğan içerken korunmak mi gerekirmis? Tv de tarif verirken öyle demedi hiç ki videoların dada demiyor öyle bir şey, ki bende sorun yoktu zaten denemek istedim oldu şükür de şaşırdım şimdi , soğan suyu yumurtanin çatlamasina yardımcı oluyormuş neden korunasin ki..

Canım ben saraçoğlu çağrı merkezini aradım oradaki bayan korunmamı söyledi.soğan kürü içerken korunmalısınız dedi. Çünkü bende kistler var. Soğan suyu içerken hamile kalırsam bebekte kistlerle beraber adetle gider. Yani kistlerimin gitmesi için adet görmem gerek ben bunu anladım

Peki ozaman canım öyle yap hayırlısı olsun :)

Peki ozaman canım öyle yap hayırlısı olsun :)
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bir yandan da bilemiyorum korunmasam yani diyelimki hamile oldum ama kistler adetle değilde akıntıyla gider mi acaba. Bi yandan bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum çok kararsızım

Valla ne desem yalan canım, dediğim gibi kist yoktu bende o yüzden korunmadim öyle biseyde duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…