- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.421
doktor kontrolüne gittin mi, bir etkisi olmuş mu kürün?
Kızlar bu soğan kuru ne işe yariyor
tebrik ederim çok sevindim :) sağlıkla doğsun büyüsün bebişin.Ben soğan kürü ile hamis kaldım canım :)
tebrik ederim çok sevindim :) sağlıkla doğsun büyüsün bebişin.
Hayırlı olsum canım benım. Coook sevındım adına.rabbım analı babalı büyütsün. Darısı başıma ... peki ne zaman hamile kaldın cnaım sogan içerken korundun muBen soğan kürü ile hamis kaldım canım :)
Hayırlı olsum canım benım. Coook sevındım adına.rabbım analı babalı büyütsün. Darısı başıma ... peki ne zaman hamile kaldın cnaım sogan içerken korundun mu
Canım ben çok korkuyorum bende pko var. İbrahım saracoglu danısma hattını aradım bana korunun dedi. Ben ne yapsam şimdi.korunmayıp bebiş sahıbı olanlarda var ama kararsız kaldımSağ ol canım Aminn insaAllah :) hayır canım soğan suyu içerken korunmadim ayni zamanda ovulasyon testi de yaptım ilk ayda tuttu :)
Canım ben çok korkuyorum bende pko var. İbrahım saracoglu danısma hattını aradım bana korunun dedi. Ben ne yapsam şimdi.korunmayıp bebiş sahıbı olanlarda var ama kararsız kaldım
Canım ben saraçoğlu çağrı merkezini aradım oradaki bayan korunmamı söyledi.soğan kürü içerken korunmalısınız dedi. Çünkü bende kistler var. Soğan suyu içerken hamile kalırsam bebekte kistlerle beraber adetle gider. Yani kistlerimin gitmesi için adet görmem gerek ben bunu anladımAa soğan içerken korunmak mi gerekirmis? Tv de tarif verirken öyle demedi hiç ki videoların dada demiyor öyle bir şey, ki bende sorun yoktu zaten denemek istedim oldu şükür de şaşırdım şimdi , soğan suyu yumurtanin çatlamasina yardımcı oluyormuş neden korunasin ki..
Canım ben saraçoğlu çağrı merkezini aradım oradaki bayan korunmamı söyledi.soğan kürü içerken korunmalısınız dedi. Çünkü bende kistler var. Soğan suyu içerken hamile kalırsam bebekte kistlerle beraber adetle gider. Yani kistlerimin gitmesi için adet görmem gerek ben bunu anladım
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bir yandan da bilemiyorum korunmasam yani diyelimki hamile oldum ama kistler adetle değilde akıntıyla gider mi acaba. Bi yandan bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum çok kararsızımPeki ozaman canım öyle yap hayırlısı olsun :)
Tünaydın kızlar soğan kürüne ne zaman başlıyorsunuz adetin ilk günü mü 5.günü mü
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bir yandan da bilemiyorum korunmasam yani diyelimki hamile oldum ama kistler adetle değilde akıntıyla gider mi acaba. Bi yandan bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum çok kararsızım
teşekkür ederim ...Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır
ilk defa yapacam hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?Rica ederim canım.
ilk defa yapacam hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?
MAŞALLAH allah bağışlasın peki sorun varmıydı sizdeİlk denemede hamile kaldım, kızım suan kucağımda Allah'ıma şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?