SOĞAN KÜRÜ

Merhaba kızlar bende ikinci soğan kürümün 5. günündeyim işallah hepimiz için hayırlı olur çikolata kistine biraz etkisi zormuş ama yinede yapıyorum bklm hayırlısı...
Merhaba bende sogan kürüne basladim bugun dördunci günüm 15 gün bitince ikinciye nezaman baslamaliyim

Merhaba bende sogan kürüne basladim bugun dördunci günüm 15 gün bitince ikinciye nezaman baslamaliyim
Selam ilk kür reglin 7. günü başlıyor on beş gün sürüyor sonra regl oluyorsun ikinci küre sonraki regline on gün kala başlayıp 1 hafta yapıyorsun. Senin durumunda sanırım 10 Ocak'ta ikinciye başlaman gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba.ben bu ay 15gün düzenli içtim.pko hastasıyım ve bebeğim olmuyor.bu ay su hibi akıntım ve adet gününden yaklaşık 10gün önce çok kasık sancım oldu ta ki adet olana dek.28.günde adet oldum.adet düzensizliğim yok bwnim.sizce bu belirtiler işe yaradığının işareti mi?bir sonrakini diğer adetten 10 gün önce mi yapacağım?lütfen yardımcı olun bilgi verin bana rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

kesinlikle işe yaramış canım..söktürüyor..adetten önce başla tekrar..iki ay üstüste yapıp bir ay ara vericeksin biliyorsun değilmi..bende de kist vardı, bir buçuk sene içtim o kürü,şimdi 1 yaşında oğlum var..şiddetle tavsiye ederim..hemen pes etme

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.bu hafta doktor kontrolüm var ona gideceğim prolaktinim yüksekti ilaç kullandım.şimdi bu ay ki adetimden 10gün önce mi başlayacağım yoksa yine adet bitiminden 2gün sonra başlayıp yine 15gün mü içeçeğim.rabbim bağışlasın bu arada oğluşunu

ben de bu ay bu kürü yaptım kasık ağrım var kürden olduğunu düşünüyordum senin de aynı şekilde imiş demek kür yapıyor bu ağrıyı. İkinciye regle 10 gün kala başlayıp 7 gün boyunca uyguluyoruz.

Evet aşırı derecede ağrım oldu.inş işe yarar canım sağolasın.bilgi içşn teşekkürler.

Sende pkolu musun canım?bebek isteği var mı ?
Sende pkolu musun canım?bebek isteği var mı ?
ben de pko yok canım Ağustos'ta kürtaj oldum sonrasında yumurta kisti gelişti hormonlar değişti biraz düzene girsin diye yapıyorum kürü. Bebek isteği var da hayırlısı olsun, bakalım, kürtajda bebek iki buçuk aylıktı biraz toparlanmayı bekliyorum inşallah isteyen herkesin olsun.

Amşn inş canım.Rabbim gönlüne göre nasip etsin.

Canm sana bisey sorabilirmiyim.ben bi kürtaj oldum acaba kanallar tıkanmış yada rahimde yapisiklik yapar mi kurtaj.2senedir istiyoruz olmuyo.acaba sogan kuru iyi gelrmi

Canım benim bir oğlum var bir de kimyasal gebeliğimle düşüğüm hiç kürtaj olmadım.ama kürtajdan sonra doktora göründün mü hiç ?bence mutlaka doktora gitmelisin.soğan suyu doğal bir ilaç aslında yumurtalamaya da yardımcı oluyormuş..kanallarında bir sıkıntı olup olmadığını anlamak için rahim filmi çekilio ve filmden sonra hamile kalan çok oluyor

Benim
Benim de bir oğlum var Allah bagislarsa.çok gittim tabi ama bu konuyla ilgili hiç konuşma olmadı.rahim filmi 7sene oncw flan cektirmistim ikiside açıktı.acaba kürtajn etkisi olurmu diye kafama takiliyo sadece.rahim filmi de oyle istege gore hemen cekerler mi acaba.devlette cekiliyomu acaba

Rabnim evlatlatımızı bize bağışlasın.bende çok istiyorum oğluma kardeş ama nasip olmuyor işte.hiç rahim filmi çektirmedim canım inan bilmiyorum.ama bi doktora gitmen de fayda var sorularının cevabı jinekolog da gizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…