SOĞAN KÜRÜ

Rahim filmini devlette çektirebiliyorsun canm benimde bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama olmadı hastaneye gittim testler ve rahim filmi istendi bende çikolata kisti var sogan kürü yaptm ama akıntı vs bisey olmadı bende inşallah daha fazla beklemeyiz 3 yıl oldu henüz ne gelen var ne guden

Bilmiyorum canm gitmem lazım onun icin ama gercekten sikildim artk doktora gitmektwn.ya bide esimin hareketlilik az oyuzden

Geçmiş olsun canım.kistin sonradan mı oldu?benim de pkom var

Bilmiyorum canm gitmem lazım onun icin ama gercekten sikildim artk doktora gitmektwn.ya bide esimin hareketlilik az oyuzden
Bizde de hareket sıkıntısı var keçiboynuzu kürü dene derim tabi bide dktor ilac verdiyse kullansın eşin Allah yardım etsin ne diyelim

Yok oğlumun zamanında da vardı ameliyat oldum üç ay sonra oğluma hamile kaldm ama şimdi olmuyo işte pkoyo varsa soğan kürü dene bence mutlaka

Soğannkürü yaptım adet oldum.yeni bitti adetim yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek nasıl ilaç verecek..rabbim oğluşlarımızı kardeşdeşsiz bırakmasın kızlar.çok üzülüyorum ben

Bende cok üzülüyorum ama oğlum benden cok üzülüyor kardeş diyince gözlerinin içi gülüyor ama elimden birsey gelmiyor iste ne diyelmm Rabbim yardımcımız olsun

Bende cok üzülüyorum ama oğlum benden cok üzülüyor kardeş diyince gözlerinin içi gülüyor ama elimden birsey gelmiyor iste ne diyelmm Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım.benim oğlumda öyle bebek kardeş ne zaman gelecek diyip duruyor.bir de milletin yanında söylüyor çok kötü oluyorum.
Bu arada bugün doktora gittim ben kızlar pko iyi durumda dedi sanırım soğan suyu işe yaramış.kan teati yapmadan birşey diyemem dedi.hormon testi yaptı.sonuçlarım çıktı yarın tekrar kontrole gideceğim sonuçları göstermeye

doktor kontrolüne gittin mi, bir etkisi olmuş mu kürün?

geçmiş olsun canım inşallah hepsi düzelir.

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. Bir yıllık evliyim. Hiç korunmadım. Malesef pko hastasıyım. Adetlerim düzensiz ve hormonal bozukluğum var. Defalarca doktora gittim hafif polikistik olduğumu söylüyorlar. Gebeliğe bir engel yokmuş ama çocuğumuz olmuyor. Eşimin test sonuçları da iyi. 12 gündür soğan kürü uyguluyorum. Ara ara karın bölgemde batmalar oluyo. Ve bazı günler sancım oluyo. Gaz da var tabi. Ara ara da göğüslerimde bıçak saplanır gibi sancı oluyo. Sizce soğan suyundan mı kaynaklanıyo bu sancılar. Akıntım da fazlalaştı. Normalde soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanacakmış ama ben 6 gün sonra başladım. Bir etkisi olur mu sizce ?

canım farkrtmez, ben hep 5 nci günde başlayıp yedi gün yaptım. İki ay peşpeşe, bir ay ara, tekrar iki ay yapmalısın. Sancı, akıntı yapıyor, ben bir sene düzenli yaptım, şimdi bir yaşında çocuğum var Allah'ıma şükür olsun. Düzenli yap faydasını göreceksin

Bende içtim soğan küründen böyle etkiler yapmadı. Bi gebelik testi yaptır istersen.

Öncelikle teşekkür ederim kızlar. Bugün idrar testi yaptım negatif malesef. Ama yine de az da olsa umudum var. 3 gün sonra kan testi yaptiricam. Her ay psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Hep bi umutla test yapıyorum ama olmuyor malesef. Çok kafaya taktığım için mi olmuyor acaba:/

Merhaba canım. Öncelikle Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bizimde 1.5 sene olmadı bebisimiz aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım soğan kuru denemiştim ilk ay tuttu şuan kızım kucağımda :) adetin 7 günü başlamıştım canım darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…