- Konu Sahibi hedef 2016
-
Bende de var cikolata kisti ben de bu ay baslicam adetliyken mi basladin nasil uyguladin canim
Canim benim saracoglu 15 gunden fazla uygulanmaz diyor dikkat etCanm bu çikolata kisti üzerine etkisi biraz daha zormuş soğan kürünün onun için 3 hafta yani 21 gün yapmak gerkiyormuş bi yerde okudum gerçektende ben daha önce 15 günlük kürü uyguladım bi faydası olmadı şimdi tekrar 21 gün uygulayıp 7 gün ara veri 10 gün uygulicm buna bi kaç ay devam edicem umarım faydasını görürüz hepimiz gelişmeleri yazarım zaten klomenden önce son şansım
inş. canım faydasını görürsünValla saraçoğlunun sitesinde okudum çikolata kisti olan biri sormuş oda çikolata kisti üzerinde etki sağlayabilmesi için 21gün uygulamak gerektiğini yazmış bide yakı yapıcam yarın yakı ile hamile kalan da çok bakim ben uyguliyim duruma göre sizede yazarım gelişmeleri
Insaallah canim testere disli aslanpencesi icelim sogandan sonraValla saraçoğlunun sitesinde okudum çikolata kisti olan biri sormuş oda çikolata kisti üzerinde etki sağlayabilmesi için 21gün uygulamak gerektiğini yazmış bide yakı yapıcam yarın yakı ile hamile kalan da çok bakim ben uyguliyim duruma göre sizede yazarım gelişmeleri
Yok canım hemen başlıyosun o çay kürü bitincede ara vermeden tekrar soğan yapıyosunSagan kurunden hemen sonra mi aslanpencesi iciyorsun ara veriyor musun
ben de adetime 1-2 gün kala soğan kürüne başladım. Burdan da yaşadıklarımı anlattım. Sağ altta batma başlamıştı bende de. son birkaç gündür gastro, genel cerrah,acil servis,radyoloji arasında mekik dokuyorum. Batmanın nedenini bulmaya çalışıyorlar. En son bugün ilaçlı tomografi çektiler. Sonuç bekliyorum. doktor birşey çıkmayacak sanki dedi.Kizlar 5 gunum bugun kasigimda agrilar var cok kotu napsam devam etsemmi kure biraksam mi
bence bırakma canım kürle alakası olduğunu sanmıyorumKizlar 5 gunum bugun kasigimda agrilar var cok kotu napsam devam etsemmi kure biraksam mi
geçmiş olsun canımben de adetime 1-2 gün kala soğan kürüne başladım. Burdan da yaşadıklarımı anlattım. Sağ altta batma başlamıştı bende de. son birkaç gündür gastro, genel cerrah,acil servis,radyoloji arasında mekik dokuyorum. Batmanın nedenini bulmaya çalışıyorlar. En son bugün ilaçlı tomografi çektiler. Sonuç bekliyorum. doktor birşey çıkmayacak sanki dedi.
Ben bıraktım hafta sonu kürü.
Ayy canim insaallah kistin gitmistir de cektigin agriya degerben de adetime 1-2 gün kala soğan kürüne başladım. Burdan da yaşadıklarımı anlattım. Sağ altta batma başlamıştı bende de. son birkaç gündür gastro, genel cerrah,acil servis,radyoloji arasında mekik dokuyorum. Batmanın nedenini bulmaya çalışıyorlar. En son bugün ilaçlı tomografi çektiler. Sonuç bekliyorum. doktor birşey çıkmayacak sanki dedi.
Ben bıraktım hafta sonu kürü.
çok teşekkür diyorum. kadın doğumcu kist gitmiş dedi. ama batmanın nedeni kesin olarak kistin atılmasıdır diyemediler.Ayy canim insaallah kistin gitmistir de cektigin agriya deger
Benim kist sagda solum agriyor ama anlamadim
Benim de sağdaydı ama sağ taraf ağrıyor/batıyor. Çok geçmiş olsun..Ayy canim insaallah kistin gitmistir de cektigin agriya deger
Benim kist sagda solum agriyor ama anlamadim
Cikolata kistiydi senin dimi kac cmçok teşekkür diyorum. kadın doğumcu kist gitmiş dedi. ama batmanın nedeni kesin olarak kistin atılmasıdır diyemediler.
teşekkür ediyorumgeçmiş olsun canım
a.selam canım hoşgeldin nerelerdesin yaa özledimselam kızlar nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?