SOĞAN KÜRÜ

Canm bu çikolata kisti üzerine etkisi biraz daha zormuş soğan kürünün onun için 3 hafta yani 21 gün yapmak gerkiyormuş bi yerde okudum gerçektende ben daha önce 15 günlük kürü uyguladım bi faydası olmadı şimdi tekrar 21 gün uygulayıp 7 gün ara veri 10 gün uygulicm buna bi kaç ay devam edicem umarım faydasını görürüz hepimiz gelişmeleri yazarım zaten klomenden önce son şansım

Kızlar bugün kürün 8. günü ve kasiklarimda ara ara batma hissi oluyor. Sizce neden olabilir bi bilginiz var mı

Canim benim saracoglu 15 gunden fazla uygulanmaz diyor dikkat et

günaydın kızlar bugün 14. günüm yarın bitiyo kürüm bende bi değişiklik yok sadece göbeğimi biraz küçülttü gibi

Valla saraçoğlunun sitesinde okudum çikolata kisti olan biri sormuş oda çikolata kisti üzerinde etki sağlayabilmesi için 21gün uygulamak gerektiğini yazmış bide yakı yapıcam yarın yakı ile hamile kalan da çok bakim ben uyguliyim duruma göre sizede yazarım gelişmeleri

inş. canım faydasını görürsün

Insaallah canim testere disli aslanpencesi icelim sogandan sonra

Kizlar 5 gunum bugun kasigimda agrilar var cok kotu napsam devam etsemmi kure biraksam mi

Kizlar 5 gunum bugun kasigimda agrilar var cok kotu napsam devam etsemmi kure biraksam mi
ben de adetime 1-2 gün kala soğan kürüne başladım. Burdan da yaşadıklarımı anlattım. Sağ altta batma başlamıştı bende de. son birkaç gündür gastro, genel cerrah,acil servis,radyoloji arasında mekik dokuyorum. Batmanın nedenini bulmaya çalışıyorlar. En son bugün ilaçlı tomografi çektiler. Sonuç bekliyorum. doktor birşey çıkmayacak sanki dedi.
Ben bıraktım hafta sonu kürü.

geçmiş olsun canım

Ayy canim insaallah kistin gitmistir de cektigin agriya deger
Benim kist sagda solum agriyor ama anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…