SOĞAN KÜRÜ

kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş.

bizim ailede bir sonradan görme varda o yüzden..kadın çocukları alıp başka memlekete gidiyor.. tamam.. boşanıcak tamam.. 15 tatilde çocuklar gelsin diyoruz tamam diyor..sonrada diyor lar ki 5 gün kalsın..vs. mal bu insanlar..bu kadınları öldürüyorlar ya galiba bi çoğu kışkırtıyor bu adamları.

canım soğan kürünü 1 ay bende yaptım bebeğe pek faydası olmadı ama zayıflamama yardım etti inşallah senin bebek sahibi olmanı sağlar

canım soğan kürünü 1 ay bende yaptım bebeğe pek faydası olmadı ama zayıflamama yardım etti inşallah senin bebek sahibi olmanı sağlar
ilgin için teşekkür ederim canım.. umarım yardımcı olur dediğin gibi.

15 gün yapıp sonra 1 hafta ara verip sonra tekrar 15 gün

arkadaşlar ben bu soğan kürünü ilk turda 15 gün sabırla öğlen yemeği ve akşam yemeğinden 10 dk. önce yaptım. daha sonra aradan 40 gün geçti tekrar bi 15 gün yaptım ama hiçbir etkisini göremedim çok üzüldüm ilk 15 günün arkasından 1 ay da testere dişli aslanpençesi çayı içilmesi gerekiyormuş şimdi onu yapıyorum inşaAllah şifa buluruz hepimiz. Sizde etki ederse bana yazar mısınız şimdiden teşekkürler

hoşgeldin canım bende ilk defa yapıyorum 11. günümdeyim bakalım sonuç ne olcak yazarım

Selam kızlar bende yarın başlıyorum bu arada edindiğim bi bilgiyi sizinle paylaşım çikolata kisti sorunu olanlar 21 gün yapması gerekiyormuş yani ben 21 gün yapıcam dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…