- 25 Ekim 2013
- 9.885
- 32.187
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
-
canım bence o akıntı iltihapla ilgili herkesde olacak diye bişe yokkiÇoğu kişide kahverengi akıntı oluyormuş. Bende daha bişey yok
Amin canım..Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş.
kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş.
günaydın canım bugün asabisin niye hayrolaamin canım..Allah herkesin dileğini kabul etsin.. Tez vakitte gebermesini istediğim insanları da öldürsün inşallah
Hayırdır inşallah ..ne oldu hatunamin canım..Allah herkesin dileğini kabul etsin.. Tez vakitte gebermesini istediğim insanları da öldürsün inşallah
canım soğan kürünü 1 ay bende yaptım bebeğe pek faydası olmadı ama zayıflamama yardım etti inşallah senin bebek sahibi olmanı sağlarArkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
İLK GÜN: 24.12.2014
ilgin için teşekkür ederim canım.. umarım yardımcı olur dediğin gibi.canım soğan kürünü 1 ay bende yaptım bebeğe pek faydası olmadı ama zayıflamama yardım etti inşallah senin bebek sahibi olmanı sağlar
hoşgeldin canım bir ay derken 30 günmü yaptıncanım soğan kürünü 1 ay bende yaptım bebeğe pek faydası olmadı ama zayıflamama yardım etti inşallah senin bebek sahibi olmanı sağlar
evet nerdeyse ama olmadıhoşgeldin canım bir ay derken 30 günmü yaptın
canım çok fazla yapmışsın ilk etapda 15 gün sonra adet olursan bi dahaki adetine 10 gün kala 7 gün yapıyosunevet nerdeyse ama olmadı
hoşgeldin canım bende ilk defa yapıyorum 11. günümdeyim bakalım sonuç ne olcak yazarımarkadaşlar ben bu soğan kürünü ilk turda 15 gün sabırla öğlen yemeği ve akşam yemeğinden 10 dk. önce yaptım. daha sonra aradan 40 gün geçti tekrar bi 15 gün yaptım ama hiçbir etkisini göremedimçok üzüldüm ilk 15 günün arkasından 1 ay da testere dişli aslanpençesi çayı içilmesi gerekiyormuş şimdi onu yapıyorum inşaAllah şifa buluruz hepimiz. Sizde etki ederse bana yazar mısınız şimdiden teşekkürler
Sagan kurunden hemen sonra mi aslanpencesi iciyorsun ara veriyor musuninşaAllah faydasını görürsün ben de aslan pençesi bitsin hemen tekrar 10 gün olarak uygulıycam pes etmek yok
Nasil yani ilk defa duydum bende de cikolata kisti var daSelam kızlar bende yarın başlıyorum bu arada edindiğim bi bilgiyi sizinle paylaşım çikolata kisti sorunu olanlar 21 gün yapması gerekiyormuş yani ben 21 gün yapıcam dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?