SOĞAN KÜRÜ

günaydın kızlar dün akşam kürüm bitti bakalım şimdi beklemedeyim adetime 1 hafta falan var

merhaba kızlar,

bu ay ilk defa soğan kürü uygulamıştım ama ne yazık ki dün adet oldum, bende pko var adet döngüm uzun oluyodu (35 -36 günde bir ) bu sefer biraz daha erken oldum yani iyi bir etkisi oldu yine de.

bu ayda devam edeyim diyorum, adete 10 gün kala içicem. inşallah iyi haberler veririz hepimiz.

umudumuzu kaybetmeyelim , herkese bol şans dilerim :)

merhaba canım hoşgeldin bende dün bitirdim kürümü bakalım sonuç ne olcak ikinciyi bende düşünüyorum biraz göbeğimi eritti o yüzden

merhaba canım hoşgeldin bende dün bitirdim kürümü bakalım sonuç ne olcak ikinciyi bende düşünüyorum biraz göbeğimi eritti o yüzden

merhaba canım:) yazdıktan sonra biraz araştırdım da ikinci kür ne zaman uygulanıyor kafam karıştı.

adete 10 gün kala mı yoksa yine adet bittikten 3-4 gün sonra mı başlamalı ? ne dersiniz?

merhaba canım:) yazdıktan sonra biraz araştırdım da ikinci kür ne zaman uygulanıyor kafam karıştı.

adete 10 gün kala mı yoksa yine adet bittikten 3-4 gün sonra mı başlamalı ? ne dersiniz?
ikinci kür diğer adetine 10 gün kala 5 yada 7 gün oluyo

geçmiş olsun canım dikkat et kendine Rabbim korusun bebeğini

Amin insalah progestan yazdi onu kullaniyorum
Benim kürün ilk günlerinde çok gazım oldu birazcık da akıntı ama çok değil. Şuan bişey yok.10.gunumdeyim. sırtımda hafif bi ağrı var sadece ,kürden mi bilmiyorum. Senin nasıl oldu belirtiler cnm?

Benim kürün ilk günlerinde çok gazım oldu birazcık da akıntı ama çok değil. Şuan bişey yok.10.gunumdeyim. sırtımda hafif bi ağrı var sadece ,kürden mi bilmiyorum. Senin nasıl oldu belirtiler cnm?
Bende agri olmadi gazda olmadi ama asiri camasrim islaniyordu sefaf bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…