- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Suan bi bel ağrısı var geçmek bilmiyor.sogan suyundan olabilir mi senceAslanpencesi nasil yapiliyor tam ezberimde yok nette var ama sogan icip sonra aslanpencesi sonra yine sogan en son civanpercemi yapiliyormus bi dnycem bakalim
Hic bilmiyorum canim kisiden kisiye etkileri degisik oluyorSuan bi bel ağrısı var geçmek bilmiyor.sogan suyundan olabilir mi sence
yumutluyor olmayasın tatlım.yumurtlama günlerindemisin.Suan bi bel ağrısı var geçmek bilmiyor.sogan suyundan olabilir mi sence
Evet canım. Ama hiç böyle olmazdı. Kürden sanırım.yumutluyor olmayasın tatlım.yumurtlama günlerindemisin.
Hadi hayırlısı canim.benimde bitmesine 5 gün var.insallah adet olmayız. Haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar dün akşam kürüm bitti bakalım şimdi beklemedeyim adetime 1 hafta falan var
inş. canım benimHadi hayırlısı canim.benimde bitmesine 5 gün var.insallah adet olmayız. Haberlerini bekliyoruz
merhaba canım hoşgeldin bende dün bitirdim kürümü bakalım sonuç ne olcak ikinciyi bende düşünüyorum biraz göbeğimi eritti o yüzdenmerhaba kızlar,
bu ay ilk defa soğan kürü uygulamıştım ama ne yazık ki dün adet oldum, bende pko var adet döngüm uzun oluyodu (35 -36 günde bir ) bu sefer biraz daha erken oldum yani iyi bir etkisi oldu yine de.
bu ayda devam edeyim diyorum, adete 10 gün kala içicem. inşallah iyi haberler veririz hepimiz.
umudumuzu kaybetmeyelim , herkese bol şans dilerim :)
merhaba canım hoşgeldin bende dün bitirdim kürümü bakalım sonuç ne olcak ikinciyi bende düşünüyorum biraz göbeğimi eritti o yüzden
Adete 10 gün kala diye biliyorum canım.merhaba canım:) yazdıktan sonra biraz araştırdım da ikinci kür ne zaman uygulanıyor kafam karıştı.
adete 10 gün kala mı yoksa yine adet bittikten 3-4 gün sonra mı başlamalı ? ne dersiniz?
ikinci kür diğer adetine 10 gün kala 5 yada 7 gün oluyomerhaba canım:) yazdıktan sonra biraz araştırdım da ikinci kür ne zaman uygulanıyor kafam karıştı.
adete 10 gün kala mı yoksa yine adet bittikten 3-4 gün sonra mı başlamalı ? ne dersiniz?
ayy ne güzel gözünaydın peki kaç yaptın kürüBen sogan kuri yapriktan iki ay snra hamile kaldm allahinda izniyle
Darısı bize inşallah canim.o kadar sabirsizim ki..çok duş ediyorum. RABBİM BİZLERE BU YIL KUCAGİMİZA EVLATLARİMİZİ ALMAYİ NASİP ETSİN.ayy ne güzel gözünaydın peki kaç yaptın kürü
ayy ne güzel gözünaydın peki kaç yaptınQUOTE]
Onbesgun yaptim sabah ac karnima bir sogani bes dk hasladm kaynadiktan snra tabi sonra aksamda aynısını yaptim ac karnima o sira cok akintim oldu sefaf renkte sonra biraktm iki ay snrada hamile kaldm suan bes haftalik gebeyim ama dusuk tehlikem varmis yatiorumoyle
Amin insalah progestan yazdi onu kullaniyorumpapatya .!.:geçmiş olsun canım dikkat et kendine Rabbim korusun bebeğini
Benim kürün ilk günlerinde çok gazım oldu birazcık da akıntı ama çok değil. Şuan bişey yok.10.gunumdeyim. sırtımda hafif bi ağrı var sadece ,kürden mi bilmiyorum. Senin nasıl oldu belirtiler cnm?Amin insalah progestan yazdi onu kullaniyorum
Bende agri olmadi gazda olmadi ama asiri camasrim islaniyordu sefaf bir sekildeBenim kürün ilk günlerinde çok gazım oldu birazcık da akıntı ama çok değil. Şuan bişey yok.10.gunumdeyim. sırtımda hafif bi ağrı var sadece ,kürden mi bilmiyorum. Senin nasıl oldu belirtiler cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?