Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sogan kuru nedir ki, nasil yapilir ilk defa buradan okuyorum yardimci olacak bir link fln varsa yollarsaniz sevinirim

Sogan kuru nedir ki, nasil yapilir ilk defa buradan okuyorum yardimci olacak bir link fln varsa yollarsaniz sevinirim
Ben kendi yaptığım şekilde anlatayim canim. Simdi ben adetim bitince 2. gün basladim. Çalıştığım icin sabah icemedim ikindi ve aksam yemekten en az on dakika once icecek şekilde hazirladim.
Bir tane orta boy kahverengi kabuklu ici beyaz soganin dis kabugunu soyup 4e bolup 1 bucuk bardak kaynayan suya attim. Ben her yapisimda bir parca kahverengi kabuktan da koydum kaynarken. 5 dakika kaynattim ve biraz sogumasini bekledim. Tam ilimadan sicaga yakin ictim. Gunde iki kere 15 gün.
Rabbim vermek istedikten her sekilde verir ama ben bu ay bunu uyguladim ve hamile kaldim. Insallah isteyen herkese nasip olur

Ya benimde 12. Günüm umut oldunuz şuan bana :)

merhaba, şunu sormak istiyorum hayırlı olsun öncelikle, gözünüz aydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
şimdi kaynayan 1,5 bardak suya atıyorsunuz ya soğanı bunu günde bir kere yapıyorsunuz , burdaki suyu ikiyemi bölerek içitiniz şimdi günde 2 kez birer bardak çıkıyormu o sudan, 1,5 su bardağından ne çıktıysa onumu ikiye bölerek içiyorsunuz..su kaynarken dahada azalmazmı

Günde bir kere değil 2 kere yapıyorsunuz sabah akşam yapılıyor sabah aç karnına yemekten 10 dk önce bir bardak akşam da aynı şekilde bir bardak içiyorsun

yani yine 1,5 su bardağında yapıp günde 2 kere bu işlemi tekrarlıcam o zaman..

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin rabbim isteyen herkese nasip eder insallah:) yok canim ayri ayri yaptim taze yapip iciyorsun aksam tekrar yapıyorsun. Bardak boyuna da bagli tabi ben bir bucuk koydum kapagi kapali kaynatiliyor o yuzden bir bardak kaliyordu geriye onu iciyordum.

yalnız 5 gün geçti hani diyorlar ya iki gün sonra başlamak gerek diye, başlayamadım bugün başlasam olurmu

Bende soğan kürü sayesinde hamileyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…