- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Oldun mu ne durumdasın6 kasımda oldm canm ama 3 gündür sağ tarafımda anlamsz bi sızı var hafif hafif beni rahatsız etmeyeck sekilde nedendir acba üşüttümmü
canım dün adet oldumOldun mu ne durumdasın
Hadi yacanım dün adet oldum
ama adetim önceden 2 ayda 1 oluodu şimdi mayısdan beri her ay düzenli olmaya başladım buda iyi bişey heraldeHadi yaneyse birdaki aya inşallah
Ben kendi yaptığım şekilde anlatayim canim. Simdi ben adetim bitince 2. gün basladim. Çalıştığım icin sabah icemedim ikindi ve aksam yemekten en az on dakika once icecek şekilde hazirladim.Sogan kuru nedir ki, nasil yapilir ilk defa buradan okuyorum yardimci olacak bir link fln varsa yollarsaniz sevinirim
Ya benimde 12. Günüm umut oldunuz şuan bana :)Ben kendi yaptığım şekilde anlatayim canim. Simdi ben adetim bitince 2. gün basladim. Çalıştığım icin sabah icemedim ikindi ve aksam yemekten en az on dakika once icecek şekilde hazirladim.
Bir tane orta boy kahverengi kabuklu ici beyaz soganin dis kabugunu soyup 4e bolup 1 bucuk bardak kaynayan suya attim. Ben her yapisimda bir parca kahverengi kabuktan da koydum kaynarken. 5 dakika kaynattim ve biraz sogumasini bekledim. Tam ilimadan sicaga yakin ictim. Gunde iki kere 15 gün.
Rabbim vermek istedikten her sekilde verir ama ben bu ay bunu uyguladim ve hamile kaldim. Insallah isteyen herkese nasip olur
merhaba, şunu sormak istiyorum hayırlı olsun öncelikle, gözünüz aydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahBen kendi yaptığım şekilde anlatayim canim. Simdi ben adetim bitince 2. gün basladim. Çalıştığım icin sabah icemedim ikindi ve aksam yemekten en az on dakika once icecek şekilde hazirladim.
Bir tane orta boy kahverengi kabuklu ici beyaz soganin dis kabugunu soyup 4e bolup 1 bucuk bardak kaynayan suya attim. Ben her yapisimda bir parca kahverengi kabuktan da koydum kaynarken. 5 dakika kaynattim ve biraz sogumasini bekledim. Tam ilimadan sicaga yakin ictim. Gunde iki kere 15 gün.
Rabbim vermek istedikten her sekilde verir ama ben bu ay bunu uyguladim ve hamile kaldim. Insallah isteyen herkese nasip olur
Günde bir kere değil 2 kere yapıyorsunuz sabah akşam yapılıyor sabah aç karnına yemekten 10 dk önce bir bardak akşam da aynı şekilde bir bardak içiyorsunmerhaba, şunu sormak istiyorum hayırlı olsun öncelikle, gözünüz aydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
şimdi kaynayan 1,5 bardak suya atıyorsunuz ya soğanı bunu günde bir kere yapıyorsunuz , burdaki suyu ikiyemi bölerek içitiniz şimdi günde 2 kez birer bardak çıkıyormu o sudan, 1,5 su bardağından ne çıktıysa onumu ikiye bölerek içiyorsunuz..su kaynarken dahada azalmazmı
Evet 1.5 su bardağı suda 5 dakika kaynatıp ılıyınca 1 bardak içiyorsun bu işlemi sabah akşam yapıyosunyani yine 1,5 su bardağında yapıp günde 2 kere bu işlemi tekrarlıcam o zaman..
teşekkür ederim canım benimEvet 1.5 su bardağı suda 5 dakika kaynatıp ılıyınca 1 bardak içiyorsun bu işlemi sabah akşam yapıyosun
Rica ederim :)teşekkür ederim canım benim
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin rabbim isteyen herkese nasip eder insallah:) yok canim ayri ayri yaptim taze yapip iciyorsun aksam tekrar yapıyorsun. Bardak boyuna da bagli tabi ben bir bucuk koydum kapagi kapali kaynatiliyor o yuzden bir bardak kaliyordu geriye onu iciyordum.merhaba, şunu sormak istiyorum hayırlı olsun öncelikle, gözünüz aydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
şimdi kaynayan 1,5 bardak suya atıyorsunuz ya soğanı bunu günde bir kere yapıyorsunuz , burdaki suyu ikiyemi bölerek içitiniz şimdi günde 2 kez birer bardak çıkıyormu o sudan, 1,5 su bardağından ne çıktıysa onumu ikiye bölerek içiyorsunuz..su kaynarken dahada azalmazmı
EVET CNMyani yine 1,5 su bardağında yapıp günde 2 kere bu işlemi tekrarlıcam o zaman..
Olur canim basla hemen. Aslinda bat tarihinde bitecek sekilde battan 15 gun once yapin da diyorlar o yuzden gec sayilmazyalnız 5 gün geçti hani diyorlar ya iki gün sonra başlamak gerek diye, başlayamadım bugün başlasam olurmu
Bende soğan kürü sayesinde hamileyim çok şükür.Bence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..
Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn
+1Bende soğan kürü sayesinde hamileyim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?