- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Nasıl işe yaramadı regli mi oldun ?Günaydın, bu ay soğan Kürü yapmıştım ama bende işe yaramadı maalesef..
Olmadım 5 gün var ama kan testinde negatif çıktı canımNasıl işe yaramadı regli mi oldun ?
İnşallah canım ama soğan kürünü denesemmi diye düşünüyorum 2 ay klomen kullandm kist yoktu ama yaparsa diye korkuorm o yuzden kullanmak istiyorum açıkcasıİnşallah bebiş gelir
Burda bazı yazan kişiler kist oluşturduğunu söylemişler bilemiyorum ki insan çaresiz kalınca herşeyi göze alıp deniyorİnşallah canım ama soğan kürünü denesemmi diye düşünüyorum 2 ay klomen kullandm kist yoktu ama yaparsa diye korkuorm o yuzden kullanmak istiyorum açıkcası
Denemekten zarar gelmez diye umut ediorum suan sağ tarafım da hafif ağrı gögüslerde şişkinlik sanırım adet olucamBurda bazı yazan kişiler kist oluşturduğunu söylemişler bilemiyorum ki insan çaresiz kalınca herşeyi göze alıp deniyor
İnşallah olmazsın bu ay başka bişey yapmana gerek kalmazDenemekten zarar gelmez diye umut ediorum suan sağ tarafım da hafif ağrı gögüslerde şişkinlik sanırım adet olucam
inşallah canım yaİnşallah olmazsın bu ay başka bişey yapmana gerek kalmaz
Hadi bakalm insallah güzl haber alırsnBenim 6. Günüm olmazsa öteki ay incir havuç kürü deneyeceğim
İnşallah :) yazarım burdanHadi bakalm insallah güzl haber alırsn
Umarım olmazsın olursan da 2 aylık bi kür bu zaten tamamlamak lazım ...Olmadım 5 gün var ama kan testinde negatif çıktı canım
Bu kuru hamilelik icin bende uygulamistim ama sanki kiloda verdim sizdede oldumu
Amin inşaallah :)Umarım olmazsın olursan da 2 aylık bi kür bu zaten tamamlamak lazım ...
şifa olsun canım :)Bende yeni adet oldum bitsin iki gun sonra baslicm insallah:)
BENDE ader olmayı beklıorm baklm ne olacakİnşallah :) yazarım burdan
Kaç günün var hadi inşallah olmazsın :)BENDE ader olmayı beklıorm baklm ne olacak
6 kasımda oldm canm ama 3 gündür sağ tarafımda anlamsz bi sızı var hafif hafif beni rahatsız etmeyeck sekilde nedendir acba üşüttümmüKaç günün var hadi inşallah olmazsın :)
Bence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..Evet kızçeler var mı başlıcak olan Eylül bize uğur getirsin inşallah bizde batlarımızda çift çizgiyi görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?