Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ama soğan kürünü denesemmi diye düşünüyorum 2 ay klomen kullandm kist yoktu ama yaparsa diye korkuorm o yuzden kullanmak istiyorum açıkcası

İnşallah canım ama soğan kürünü denesemmi diye düşünüyorum 2 ay klomen kullandm kist yoktu ama yaparsa diye korkuorm o yuzden kullanmak istiyorum açıkcası
Burda bazı yazan kişiler kist oluşturduğunu söylemişler bilemiyorum ki insan çaresiz kalınca herşeyi göze alıp deniyor

Evet kızçeler var mı başlıcak olan Eylül bize uğur getirsin inşallah bizde batlarımızda çift çizgiyi görelim
Bence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..

Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…