- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Herkes farklı koşulları deniyo doğan küründen sonra sıra onada gelirBence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..
Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn
Sağol canım Önerin için ama başladık bi kere bitiriyim bu ay soğan kürünü sonra Onuda yaparımBence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..
Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn
Ben once sogan kurunu ardindan testere disli askan pencesini yaptim. 2 gundurde incir kuru yapiyorumSoğan kürü ile testere dişli Aslan pençesi aynı anda kullanılır mı acaba
Canım ben şu an soğan suyu, hayıt hapı, civanperçemi çayı (ama karışık içinde Aslan pençesi Kırkkilit otu vs var) kullanıyorum. Aktara sordum aralarına 6 saat koy dedi. Yine burda araştırdım bi arkadaş bunlara ek bişeyler daha içmiş o ay hamile kalmış. Bi zararı olmaz herhaldeSoğan kürü ile testere dişli Aslan pençesi aynı anda kullanılır mı acaba
O zaman içiyim bişey olmaz herhalde soğan suyunun 8. Günü bugün kasıklarım ağrıyoCanım ben şu an soğan suyu, hayıt hapı, civanperçemi çayı (ama karışık içinde Aslan pençesi Kırkkilit otu vs var) kullanıyorum. Aktara sordum aralarına 6 saat koy dedi. Yine burda araştırdım bi arkadaş bunlara ek bişeyler daha içmiş o ay hamile kalmış. Bi zararı olmaz herhalde
Çok düzenli gitmişsin ben sabredemedim almışken kullanıyim hemen diyorumBen once sogan kurunu ardindan testere disli askan pencesini yaptim. 2 gundurde incir kuru yapiyorum
Ya ben de yaptım nie kalamadım sorun da yok doktora da gittik başka tavsiyen var mıdırKızlarrrr soğan suyunda 4. Günüm hiç akıntım yoktu bugün başladı çünkü sıcak su torbasıyla geziyorum yapanlara kesinlikle tavsiyemdir sıcak tutun kendinizi ve ayaklarınızın altına olabildiğince sıcak su torbası koyunveee arkadaşım geçen soğan suyu yaptı şu an hamile darısı hepimizin başına
Yan etkisi filan olur birde :) sirayla git bence. Kucaklarimiz dolsun diye sabirsizlaniyoruz:)Çok düzenli gitmişsin ben sabredemedim almışken kullanıyim hemen diyorum
Aynen canım sabırsızlanıyoruz hemen o ay içelim herşeyi olsun istiyoruz :)Yan etkisi filan olur birde :) sirayla git bence. Kucaklarimiz dolsun diye sabirsizlaniyoruz:)
Canım benim Rabbim nasip ettiği ay zaten bişeyi sebep kılıp bu hasreti bitirecek başta stres yapma. Tüp filmi filan bütün tetkiklerini yaptırdın mı ? Ne kadar zamandır istiyorsunuzYa ben de yaptım nie kalamadım sorun da yok doktora da gittik başka tavsiyen var mıdır
Herşeyi yaptık daha bi ay olmadı doktora gideliCanım benim Rabbim nasip ettiği ay zaten bişeyi sebep kılıp bu hasreti bitirecek başta stres yapma. Tüp filmi filan bütün tetkiklerini yaptırdın mı ? Ne kadar zamandır istiyorsunuz
Vakti gelmeyince olmuyor işte tez zamanda haberini alırız inşallahHerşeyi yaptık daha bi ay olmadı doktora gideli
Clomen kullandım bi de fitil vermişti ikinizde de sorun yok şükür adetlerim de takır takır bi gün geçmez ama öyle işte..... umudumuzdur yitirsem olucak ama yitiremiorum
NerdeeeeeVakti gelmeyince olmuyor işte tez zamanda haberini alırız inşallah
Benimde aklimda deli sorular var. 2 gundur incir kuru yapiyorum. Hafta sonu hsg cektiricem. Cektirmesem mi acaba bilemedim :)Aynen canım sabırsızlanıyoruz hemen o ay içelim herşeyi olsun istiyoruz :)
canım hsg ni çekil aklında soru işareti kalmz suan benimde yok ama hsg çekilmem gerektiğini soledi doktor ve bekliyorum. Bütceden dolayı 2 ay bekletmek zorunda kaldım birazda kafamın rahatlaması için.Benimde aklimda deli sorular var. 2 gundur incir kuru yapiyorum. Hafta sonu hsg cektiricem. Cektirmesem mi acaba bilemedim :)
Dogru soyluyorsun en azindan bir ay daha kaybim olmaz. Hsg den de o kadar korkuyorum ki nedense surekli bir seylerin pesinde kosmaktan sanirim. Izmirde 650 tl ye yapan bir yer buldum oraya yaptiracagim sanirim foyatlar cok gercekten adgari ucretle calisiyorum ben maasimin neredeyse yarisicanım hsg ni çekil aklında soru işareti kalmz suan benimde yok ama hsg çekilmem gerektiğini soledi doktor ve bekliyorum. Bütceden dolayı 2 ay bekletmek zorunda kaldım birazda kafamın rahatlaması için.
canım bende istanbulda otruorm şişlide echomar var 550 dedi tabi oraya gitmrm gelmem 650-700 daha sonra özel doktoruma gidecem 150 de ona vereceğim 1000 lira bu bütçe beni sarsar çocuk ble parayla ama olsun oyuzden bole ihtıyac ıcın kenarda en az 10.000 kenarda olacak bu kadar ne ertelemek zorunda kalacaksn nede sıkıntı cekeceksın ama bole bı sans daha yokDog
Dogru soyluyorsun en azindan bir ay daha kaybim olmaz. Hsg den de o kadar korkuyorum ki nedense surekli bir seylerin pesinde kosmaktan sanirim. Izmirde 650 tl ye yapan bir yer buldum oraya yaptiracagim sanirim foyatlar cok gercekten adgari ucretle calisiyorum ben maasimin neredeyse yarisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?