- 24 Ağustos 2017
- 126
- 53
- 13
- 32
- Konu Sahibi gulayse6378
İnşallah canımmmEkim'de tüp bebek tedavisine başlanacak Rabbim izin verirse, bende korktum açıkçası yapmayacağım.
Aman baktır cnm ihmal etme.
İnş allah bizi doğal yolla gebe bırakır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmmEkim'de tüp bebek tedavisine başlanacak Rabbim izin verirse, bende korktum açıkçası yapmayacağım.
Aman baktır cnm ihmal etme.
İnş allah bizi doğal yolla gebe bırakır.
Aynen onu kullandım bunu kullandım hamile kaldım deyince insanın hepsini yapasi geliyorAynen canım okudukca insan heves ediyor ben adetim bitene kadar hayıtı içicem sonra sogana başlıcam ikisini ayni anda içmicem :)
Canim ben tohum olarak aldım çay gibi demliyorum içiyorum :)Aynen onu kullandım bunu kullandım hamile kaldım deyince insanın hepsini yapasi geliyorHayıt i ot olarak mı aldın hap olarak mı birde nasıl kullanılıyor
Çok etkili bi ottur hormonları bozmayın, 1 cay bardağı suya. bir tatli kaşığı ucunda alinıp dövüldülen otla yapılır.Canim ben tohum olarak aldım çay gibi demliyorum içiyorum :)
Soğan kürü yumurtlama icin değil, vücuttaki iltihabı durum ile ilgili temizleme yapıyor.kızlar bu soğan suyu yumurtlamayı olumlu yönde mi etkiliyor olumsuz yönde mi bilen var mı
yumurtayı da etkiliyormus olumlu yönde :)kızlar bu soğan suyu yumurtlamayı olumlu yönde mi etkiliyor olumsuz yönde mi bilen var mı
tm canım bekliyorum sonucunu ama inşALLAH 9 ay olmazsınCanım benim prolaktin 6,60 soğan kürüne başladım hasta olursam birdaha baktırır bilgi veririm soğan kürü kullanıyorum şuan son 3 gün kaldı
Amin yarabbim amin , yumurtlama günümden 4 gün geçti yumurtlama günümden 1 gün önce ilişkiye girmiştik sonra bi gün bekledik sonra birdaha girdik işte 4. Günüm yumurtlamam biteli, belim hafif ağrıyo kasık sağ sol batıyor arada ayaklarım çok üşüyor patik giydim göğüsler hassastm canım bekliyorum sonucunu ama inşALLAH 9 ay olmazsın![]()
Bu gün bat günü değil mi canım test yaptin mi?Amin yarabbim amin , yumurtlama günümden 4 gün geçti yumurtlama günümden 1 gün önce ilişkiye girmiştik sonra bi gün bekledik sonra birdaha girdik işte 4. Günüm yumurtlamam biteli, belim hafif ağrıyo kasık sağ sol batıyor arada ayaklarım çok üşüyor patik giydim göğüsler hassasnedir bendeki haller, hamiş olsak bariğğğ bat a daha 10 gün var balım
Bebis olmasın o inseAllahKızlar soğan suyu kürünü bugün bitirdim pek işe yaramadı galiba bir ara kistin ağrısı geçmişti ama yeniden başladı anlamadım valla kasıklarım çok ağrıyor hareket edince filan
4 gün kaldı canımBebis olmasın o inseAllahbata kaç gün var
Bu arada kist geçmiş soğan kürü işe yaramış 4.5 cm di kistim şimdi 2 cm ameliyattan kurtardı beni4 gün kaldı canım
Bu arada kist geçmiş soğan kürü işe yaramış 4.5 cm di kistim şimdi 2 cm ameliyattan kurtardı beni
Cok Var canımkizlar benim 5. gunum bugun hamile kalan varmi bu kurle ??
Öyle çok dikkat çekici şekilde değil normal yani ama kistin olduğu tarafta ağrı vardı bende korktum büyüyor mu falan diye ama çok şükür ki küçülmüşÇok güzelakintin oldu mu kullanırken ,
Bende pcos var uc kez yaptım birinde 13 gün birinde 7 8 bunda 9 10 gün ama hiç akıntı olmadı arkadaş prolaktini yükseltiyor deyince bunda da yarım kaldıÖyle çok dikkat çekici şekilde değil normal yani ama kistin olduğu tarafta ağrı vardı bende korktum büyüyor mu falan diye ama çok şükür ki küçülmüş