Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..

Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn
Herkes farklı koşulları deniyo doğan küründen sonra sıra onada gelir

Bence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..

Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn
Sağol canım Önerin için ama başladık bi kere bitiriyim bu ay soğan kürünü sonra Onuda yaparım

Soğan kürü ile testere dişli Aslan pençesi aynı anda kullanılır mı acaba
Canım ben şu an soğan suyu, hayıt hapı, civanperçemi çayı (ama karışık içinde Aslan pençesi Kırkkilit otu vs var) kullanıyorum. Aktara sordum aralarına 6 saat koy dedi. Yine burda araştırdım bi arkadaş bunlara ek bişeyler daha içmiş o ay hamile kalmış. Bi zararı olmaz herhalde

Canım ben şu an soğan suyu, hayıt hapı, civanperçemi çayı (ama karışık içinde Aslan pençesi Kırkkilit otu vs var) kullanıyorum. Aktara sordum aralarına 6 saat koy dedi. Yine burda araştırdım bi arkadaş bunlara ek bişeyler daha içmiş o ay hamile kalmış. Bi zararı olmaz herhalde
O zaman içiyim bişey olmaz herhalde soğan suyunun 8. Günü bugün kasıklarım ağrıyo

Kızlarrrr soğan suyunda 4. Günüm hiç akıntım yoktu bugün başladı çünkü sıcak su torbasıyla geziyorum yapanlara kesinlikle tavsiyemdir sıcak tutun kendinizi ve ayaklarınızın altına olabildiğince sıcak su torbası koyun :KK76: veee arkadaşım geçen soğan suyu yaptı şu an hamile darısı hepimizin başına :KK200:
Ya ben de yaptım nie kalamadım sorun da yok doktora da gittik başka tavsiyen var mıdır

Ya ben de yaptım nie kalamadım sorun da yok doktora da gittik başka tavsiyen var mıdır
Canım benim Rabbim nasip ettiği ay zaten bişeyi sebep kılıp bu hasreti bitirecek başta stres yapma. Tüp filmi filan bütün tetkiklerini yaptırdın mı ? Ne kadar zamandır istiyorsunuz

Canım benim Rabbim nasip ettiği ay zaten bişeyi sebep kılıp bu hasreti bitirecek başta stres yapma. Tüp filmi filan bütün tetkiklerini yaptırdın mı ? Ne kadar zamandır istiyorsunuz
Herşeyi yaptık daha bi ay olmadı doktora gideli
Clomen kullandım bi de fitil vermişti ikinizde de sorun yok şükür adetlerim de takır takır bi gün geçmez ama öyle işte..... umudumuzdur yitirsem olucak ama yitiremiorum

Benimde aklimda deli sorular var. 2 gundur incir kuru yapiyorum. Hafta sonu hsg cektiricem. Cektirmesem mi acaba bilemedim :)
canım hsg ni çekil aklında soru işareti kalmz suan benimde yok ama hsg çekilmem gerektiğini soledi doktor ve bekliyorum. Bütceden dolayı 2 ay bekletmek zorunda kaldım birazda kafamın rahatlaması için.

Dog
canım hsg ni çekil aklında soru işareti kalmz suan benimde yok ama hsg çekilmem gerektiğini soledi doktor ve bekliyorum. Bütceden dolayı 2 ay bekletmek zorunda kaldım birazda kafamın rahatlaması için.
Dogru soyluyorsun en azindan bir ay daha kaybim olmaz. Hsg den de o kadar korkuyorum ki nedense surekli bir seylerin pesinde kosmaktan sanirim. Izmirde 650 tl ye yapan bir yer buldum oraya yaptiracagim sanirim foyatlar cok gercekten adgari ucretle calisiyorum ben maasimin neredeyse yarisi

Dog

Dogru soyluyorsun en azindan bir ay daha kaybim olmaz. Hsg den de o kadar korkuyorum ki nedense surekli bir seylerin pesinde kosmaktan sanirim. Izmirde 650 tl ye yapan bir yer buldum oraya yaptiracagim sanirim foyatlar cok gercekten adgari ucretle calisiyorum ben maasimin neredeyse yarisi
canım bende istanbulda otruorm şişlide echomar var 550 dedi tabi oraya gitmrm gelmem 650-700 daha sonra özel doktoruma gidecem 150 de ona vereceğim 1000 lira bu bütçe beni sarsar çocuk ble parayla ama olsun oyuzden bole ihtıyac ıcın kenarda en az 10.000 kenarda olacak bu kadar ne ertelemek zorunda kalacaksn nede sıkıntı cekeceksın ama bole bı sans daha yok

Cuma gunu adet baslangicim. Son 3 gundur felaket bel agrisi ve karin agrisi cekiyorum. Az once pedimde yassi avuc ici buyuklugunde pihti cikti ardindan bir tanede tuvallette Gecen ay yumurtladim ama catlamam olmamisti ovulasyon teslerinde. Bu sekilde dusuk yapmis olabilir miyim. Gecen ay boyunca sogan kuru arkasindan testere disli aslan pencesi kuru yapmistim. Hala cok agrim var. Druma ulamadim muyenedeymis. Basina boyle bir sey gelen oldumu. Pkoluyum. Onlar mi temizlendi acaba

Back
X