- Konu Sahibi cadiprensesss
-
hahahahahahaGebelik testi aldim yne dayanamdim adetim gecikmis değil amayapamiyorum almicam diye soz vermistim kendime gittim aldim yine.simdide cesaret edemiyorum yapmaya
:) :) valla ole cnm ya sabaha belki adet olurum kendimi cok kaptirmiyim eskiye nazaran daha az üzülüyorum ama isteeehahahahahaha
var ya ne güldüm yaaaaa
ben de aldım
aynen ve cesaret edemiyorum öyle kaldı poşetinde
Ben bu aydan sonra ameliyat olmayi mi dusunsem,bi kac ay daha mi beklesem,soğan kurune mi baslasam cok kararsizimhahahahahaha
var ya ne güldüm yaaaaa
ben de aldım
aynen ve cesaret edemiyorum öyle kaldı poşetinde
Amin maral insallah bole duyunca insan daha bi hevesleniyo.insallah bizde cok beklemeyizmerhaba hanimlar
ben iki çocuk annesiyim, uçuncuyu istedim 2 ay olmayinca bende arastirmalr yapip sogan kurunu buldum
adetimin 5. gunu basladim,15 guna tamamladim, adet oluncada incir kuru yapacakdim ama gerek kalmadi o ay adet olmadim çunku
simdide 5 aya yaklasti hamileligim
Alalh hayurlisini verisn çok bekletmesin insalalh sizide
dogru soluyosun cnmtadi $ahane deil tabide içilmyeeck gibi deil, ne kadar sicak olursa o kadar iyi dediler bana bende agzim yana yana içtim sifa niyetine ..
o kadarcik eziyet olucak katlanicaz artik, dr da tedavi gorenler ( asilama vs ne tedavilere igneelere ilaçalra maruz kaliyolar biz sogan kuru içmisiz çokmu , oyle dusunun )
Benim esim pekmezi cok sever normalde tahinle ozellikle.ama ben bi kere tahinle keci boynuzu pekmezi karistrdim yesin faydasi olur diye anladi tabiki bidahada yemedi yemez deha bide ben o ay esime keçi boynuzu pekmezi içirdim etkiisi varmi bilmiyorum tabi ..
:) :) valla ole cnm ya sabaha belki adet olurum kendimi cok kaptirmiyim eskiye nazaran daha az üzülüyorum ama isteee
sabah uyanır uyanmaz test yaptım hemen netleşsin de
ona göre hareket edim diye
tabi ki negatif (ben kim hamile kalmak kim)
ama adet de olamadım
çıldıracam ya
bu sabah sadece açık kahverengi bir leke gelmiş
ağrılar da cabası
hepsi bu soğan küründen oldu
ağlayasım var
döngümü mü bozdu aceba?
kist mi yaptı aceba?
hiç yapmasamıydım aceba?
çok pişmanım şu an
Hemen ümitsizliğe kapılma cnm bence kist fln yapmamıştır sonuçta onlar faydalı şeyler öle düşün.döngünü uzatmış olabilir uzatmasının sebebi de içini temizlemesidir.sonuçta vucüdun tepkisi o da alışlacaktır diğer aylar devam edersen.ben hiç yapmadım olursam bnde yapıcam ama öle düşünüyorum içini ferah tut.olursan da ümidini kaybetme.bak pozitif ol pozitifi gör demişşinltf yüreğime su serpin
iyi kötü bir adetim vardı
o da gelmiyor
bende eve gidince yapıcam seni yalnız bırakmıcamltf yüreğime su serpin
iyi kötü bir adetim vardı
o da gelmiyor
sağol hoppacuppa inşallah öyle olmuşturHemen ümitsizliğe kapılma cnm bence kist fln yapmamıştır sonuçta onlar faydalı şeyler öle düşün.döngünü uzatmış olabilir uzatmasının sebebi de içini temizlemesidir.sonuçta vucüdun tepkisi o da alışlacaktır diğer aylar devam edersen.ben hiç yapmadım olursam bnde yapıcam ama öle düşünüyorum içini ferah tut.olursan da ümidini kaybetme.bak pozitif ol pozitifi gör demişşin
sağol cnmbende eve gidince yapıcam seni yalnız bırakmıcam
Yok yaa koca bi negatif cikar tek tüple zorsağol cnm
inş senin yüzün güler tatlım
olsun zor da olsa imkansız değilYok yaa koca bi negatif cikar tek tüple zor
serapcım sen naptın?Adetime 8 gün kaldı gögüslerimin yan kısımlarında agrı basladı ve gecmeyen baş agrısı var arkadaşlar sogan kürü fayda ettide hamilemiyimki acaba diye düşünmeye basladım ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum ama normalde adetime yakın böyle agrılar olmazdı, şu zaman hemen geçseydi bi.
neyse ki biraz biraz nazlanarak gelmeye başladıHemen ümitsizliğe kapılma cnm bence kist fln yapmamıştır sonuçta onlar faydalı şeyler öle düşün.döngünü uzatmış olabilir uzatmasının sebebi de içini temizlemesidir.sonuçta vucüdun tepkisi o da alışlacaktır diğer aylar devam edersen.ben hiç yapmadım olursam bnde yapıcam ama öle düşünüyorum içini ferah tut.olursan da ümidini kaybetme.bak pozitif ol pozitifi gör demişşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?