Sogan Kürüne Başlayanlar Haydi Burda Toplanalım :)

merhaba hanimlar
ben iki çocuk annesiyim, uçuncuyu istedim 2 ay olmayinca bende arastirmalr yapip sogan kurunu buldum
adetimin 5. gunu basladim,15 guna tamamladim, adet oluncada incir kuru yapacakdim ama gerek kalmadi o ay adet olmadim çunku
simdide 5 aya yaklasti hamileligim

Alalh hayurlisini verisn çok bekletmesin insalalh sizide

tadi $ahane deil tabide içilmyeeck gibi deil, ne kadar sicak olursa o kadar iyi dediler bana bende agzim yana yana içtim sifa niyetine ..

o kadarcik eziyet olucak katlanicaz artik, dr da tedavi gorenler ( asilama vs ne tedavilere igneelere ilaçalra maruz kaliyolar biz sogan kuru içmisiz çokmu , oyle dusunun )

Amin maral insallah bole duyunca insan daha bi hevesleniyo.insallah bizde cok beklemeyiz

dogru soluyosun cnm

ha bide ben o ay esime keçi boynuzu pekmezi içirdim etkiisi varmi bilmiyorum tabi ..

ha bide ben o ay esime keçi boynuzu pekmezi içirdim etkiisi varmi bilmiyorum tabi ..
Benim esim pekmezi cok sever normalde tahinle ozellikle.ama ben bi kere tahinle keci boynuzu pekmezi karistrdim yesin faydasi olur diye anladi tabiki bidahada yemedi yemez de

valla benimki ne dedim aldi geldi
içti ben bunun tadini sevmedim dedi
benim sogan içtigimide biliyordu tabi, ben dedim bu soganin suyunu içiyorsam sende o pekmezi içeceksin, daha kotu olamaz herhalde dedim
bisey demedi gitti geldi bi iki yudum içti iste, ama sise dibinde , duruyor oyle napacaksam artik ben o pekmezi :)

:) :) valla ole cnm ya sabaha belki adet olurum kendimi cok kaptirmiyim eskiye nazaran daha az üzülüyorum ama isteee

sabah uyanır uyanmaz test yaptım hemen netleşsin de
ona göre hareket edim diye
tabi ki negatif (ben kim hamile kalmak kim)
ama adet de olamadım
çıldıracam ya
bu sabah sadece açık kahverengi bir leke gelmiş
ağrılar da cabası

hepsi bu soğan küründen oldu
ağlayasım var
döngümü mü bozdu aceba?
kist mi yaptı aceba?
hiç yapmasamıydım aceba?
çok pişmanım şu an

ltf yüreğime su serpin
iyi kötü bir adetim vardı
o da gelmiyor

ltf yüreğime su serpin
iyi kötü bir adetim vardı
o da gelmiyor
Hemen ümitsizliğe kapılma cnm bence kist fln yapmamıştır sonuçta onlar faydalı şeyler öle düşün.döngünü uzatmış olabilir uzatmasının sebebi de içini temizlemesidir.sonuçta vucüdun tepkisi o da alışlacaktır diğer aylar devam edersen.ben hiç yapmadım olursam bnde yapıcam ama öle düşünüyorum içini ferah tut.olursan da ümidini kaybetme.bak pozitif ol pozitifi gör demişşin

sağol hoppacuppa inşallah öyle olmuştur
öyle dedim demesine
ama yazmak gibi kolay olsaydı herşey
sanırım ben herşey siyah beyaz olsun istiyorum
ya adet ya hamilelik...

serapcım sen naptın?

neyse ki biraz biraz nazlanarak gelmeye başladı
açık kırmızı lekecikler geliyor ara ara
umarım güzelce temizlenmiştir rahim vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…