Sogan Kürüne Başlayanlar Haydi Burda Toplanalım :)

Amin canım, belki iltihap varsa sogan suyu onu söküyor olabilir diye tahmin ediyorum faydası olmuştur inşallah.

Kızlar ben bu konuyu eylülde açmıştım o ay 14 gün sogan suyu içmiştim adetim 4 gün önce gelmişti ekim ayında da 10 gün içecektim ama 2 gün içebildim ve bu ay adetim 2 gün geçti henüz test yapmadım inşallah bebişim geliyordur dua edin bana :)

Hayırlısı olsun insallah önümüzdeki ay gelmez o kirmizilar.zamani gelince bizimde bebislerimiz olur insallah...

Merhaba arkadaşlar benim sogan kurunde 15.gunu tamamladim.simdi onumuzdeki ay 10 daha icip ondan sonrami incire baslamaliyim sizce?

Merhaba,
Sogan kurune baslamayi dusunuyorum. Iki sorum var.
1. Ne zaman basliyoruz kure? Bugun adetimin bitmesinin ikinci gunu, kimi yerde adet bittikten 2 gun sonra kimi yerde de 7 gun sonra yaziyor. Asli nedir bu isin?
2. Sogan kuru mideye zarar verebilir mi? Benim bu aralar gastrit sorunlarim artti da biraz.
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

7 gün sonra deil canım adet bittikten 2 gün sonra ben biraz aceleci davranıp adetin bittigi gün içmeye başlamıştim ama bende kist falan bisey yoktu hsg çektirmistim temiz çıkmıstı ama bi umut belki faydası olur dedim ama bende fayda etmedi, 2. Sorunun cevabını tam bilmiyorum internetten baktım çig sogan zararlıymıs mideye ama bu haşlandıgı için zararı olurmu bilmiyorum canım :)

Cok tesekkur ederim cevabin icin Bir dahaki aya baslayayim o zaman, mideme dokunmasin hem de gununu gecirmisim.

merhaba kızlar, bi sorum olacak? bu ay sogan kürünü denedim. normalde adetlerim düzenlidir pazar gunu adet olmam gerekiyordu kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım sonra kesildi. dünde aaynı şekilde cok az bi akıntı oldu kahverengi. bugunde aynısı oldu. normal adetim gelmedi. sizce bu soğan küründen midir? bu arada 7 aydır bebek için ugrasıyoruz..

Canım test yap hamile olabilirsin tutunma kanaması olabilir ben sogan suyu içtigimde 5 gün erken adet olmustum insallah hamilesindir :)

Canım test yap hamile olabilirsin tutunma kanaması olabilir ben sogan suyu içtigimde 5 gün erken adet olmustum insallah hamilesindir :)
saol canım umarım öyledir...her ay acaba hamile miyim diye test yapıp sonucu negatıf görmek ınsanı ınanılmaz üzüyor. yıne hamile değilsem diye cok umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir

Insallahhhh hamilesindirr :)

="yagmur5373, post: 37854903, member: 473489"]saol canım umarım öyledir...her ay acaba hamile miyim diye test yapıp sonucu negatıf görmek ınsanı ınanılmaz üzüyor. yıne hamile değilsem diye cok umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir [/QUOTE]
Insall

1yildir evliyim hic korunmadigimiz halde hamile kalamadim.gecen ay bugun evlenen cok yakin arkadasimin bugun hamile kaldigini ogrendim saka gibi ilk iliskide bingoooo :)) cok mutlu oldum insallah bizlerde hayirli ve sağlıklı evlatlara sahip oluruz bir an once

Bizimde 16 ay oldu ama bizimde korunmadıgımız halde olmuyor canım doktora gittim hiç bi sorunda çıkmıyor. Sende gitmediysen bi git bence ultrason kan tahlili falan yapılır

cadiprensesst: 37855033 .!.:
Bizimde 16 ay oldu ama bizimde korunmadıgımız halde olmuyor canım doktora gittim hiç bi sorunda çıkmıyor. Sende gitmediysen bi git bence ultrason kan tahlili falan yapılır
Izmire yeni tasindik canim iyi bir doktor arastiyorum bulunca gitmeyi dusunuyorum bu ayda sogan kurunu deneyip sonra incire baslayip ocaktada doktora basliyayim diyorum.zaman kaybediyoruz farkindayim ama izmire alisip doktor bulup kafam rahat baslasam iyi olur gibi hissediyorum bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…