Sogan Kürüne Başlayanlar Haydi Burda Toplanalım :)

Arkadaşlar soğan kürünü ne zaman uyguluyorsunuz ? Ben şu an hamileyim pko vardı bende soğan kürü uyguladım 3-4 ay onun faydasını gördüğümü düşünüyorum.yalnız dikkat etmişsinizdir ibrahim sataçoğlu bazen adet bitiminden bir hafta sonra diyor bazen başka rakamlar veriyor.Ben kesin bilgi almak için tel ile araadım müşteri temsilcisi adet bitiminden hemen sonra en geç adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak on gün içilecek dedi.bilginiz olsun.

Bir de tuplerin acilmasi icin aci elma yağıno yazmislar deneyen varmi aranizda.adetten sonra yumurtlamaya kadar yagi günlük pede birkac damla damlatip gun boyu kullaniyorlarmis
hehe bunu da denedim :)
ama akıntımda yoğunluk renk koku açısından bir değişiklik olmadı
sanırım ben de işe yaramadı
benim tüpüm harbi tıkanık sanırım
ama sen de işe yarayabilir bak
ben artık herşeyi deniyorum

Allah yavrunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin
bilgilendirdiğin için sağol
3-4 ay peşpeşe mi yaptın soğan kürünü?
biz de daha yeni rahim duvarını inceltir mi aceba diye endişeleniyorduk

Evet cnm haklisin bende deniyecgm arkadasin dedigi gibi 3-4 ayda anca mi tesir ediyor acaba bi ay olmadi diye baska küre geciyoruz hemen.hayiti bende bir ay kadar ictim tahlil yaotirdigimda testesteron hormonu yuksek cikti bende.ya da o ay yuksek cikacagi tutti diycm ama ztn tuylenmede var bende
Sogan kuruyle beraber aci elmayi beraber mi yapsam??

Sütle maydonoz buharini denedinmi canimcim??

Merhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim ve bi çare olur diye yazılarınızı okudum.soğan kürünü bir ara bende yaptım fakat düzenli içmedim.ama bu ay kesin düzenli olarak içicem.aklıma takılan sabah akşammı içiliyor yoksa günde bir kezmi onu bilmiyorum birde aç tok karnına farkediyormu acaba.hepinize herkese Rabbim hayırlısıyla hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.

sabah ve akşam aç karna
yani günde 2 kere 1 bardak
yemeklerden 10-15 dak önce
her içtiğinde taze hazırlanacak

amin
Allah yüzünü güldürsün tez zamanda inş

bir sakıncası olmayabilir
ama yine de ikisini birden yapma
vücuda fazla gelebilir
hem üstten hem alttan :)))))))))))))))))))

Şöyle birşey duymuştum soğan kürünü yapıp tamamladıktan sonra ardından incir+havuç kürüne başlayanlar var ve bu iki kürden olumlu sonuç alanlar var arkadaşlar.

Allah yavrunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin
bilgilendirdiğin için sağol
3-4 ay peşpeşe mi yaptın soğan kürünü?
biz de daha yeni rahim duvarını inceltir mi aceba diye endişeleniyorduk
amin inşallah :) evet ama peş peşe derken ayda 10 gün.eğer hamile kalırsam rahmim inceldiği için düşük yaparım diye korkuyorsanız sanmıyorum bunu uygulayanların sayısı o kadar çok ki olsa duyardık illaki.Regl dönemine yakın içmenin düşüklere neden olduğunu duymuştum ama bu döktürücü özelliğinden dolayı.yani mayddanozun söktürücü özelliğinden dolayı düşüğe neden olduğu gibi.zaten reglden hemen sonra başlarsanız bebeğiniz rahme düşene kadar kür bitiyor zaten.

hmmm anladım evet mantıklı
teşekkürler :)

Merhaba kizlar, benim ovulasyonum olmuyor. 3 aydir hergun duzenli ovulasyon testi yapiyorum, hep negatif. Ovulasyon olmadigi icin de adet olamiyorum. Jinekologa gittim, testler temiz kist yok. Duphaston verdi 6 aylik. Adet oldum cok sukur duphastonla. Ovulasyon olup olmayacagi belli degil. Acaba hangi kure baslasam diyorum ovulasyon olmasi icin?
Sogan kuru?? Bal tarcin corek otu? ya da incir havuc???
Lutfen bilgilerinizi paylasir misiniz?

Merhabalar ben 1,5 yıllık evliyim ve 1,5 aydır eşimle bebek istiyoruz.Benim adet düzensizliğim hiç olmadı hep aynı gün yada 1 gün önce olurum..Ve hiç akıntı vs de yok bende.Ama ilk denememize göre (1,5 aylık geçen zamanda)bebeğim olmadı.Henüz erken olduğunu biliyorum fakat sorum şu; bu miom kist vs bunun için dr gitmeme gerek var mı yani erken mi? Soğan kürü kullansam dr gitmeme gerek kalır mı..Teşekkürler

Bende 7 gündür sogan kuru yapiyorum arkaslar bitsin incir kurune baslicam.benim adet düzensizliğim yok ama akintim hep cok olurdu sogan kurune basladigim gunden beri daha fazla akintim olduğunu hissediyorum.Allahim isteyen herkesi evlat sahibi etsin insallah dualarim sizlerle arkadaslar sizde benim icin dua edin lutfen hayirli ve sağlıklı evlatlarimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…