- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Dogru söylüyorsun hersey düşünnce mantilki ama gel de yüreğine anlatolsun zor da olsa imkansız değil
Allah o yüzden iki tüp vermiş diye düşünüyorum
birine birşey olursa diğeri ile hamile kalınsın diye
Ins temizlenir guzlece obur aya tertemiz baslarsin cnm.bn daha yapamadım misafirlige gittik kaldi yarin sabah yapcm artikneyse ki biraz biraz nazlanarak gelmeye başladı
açık kırmızı lekecikler geliyor ara ara
umarım güzelce temizlenmiştir rahim vs
hadi bakalımIns temizlenir guzlece obur aya tertemiz baslarsin cnm.bn daha yapamadım misafirlige gittik kaldi yarin sabah yapcm artik
Hic umitli degilim cnm ya.psikolojim de bozulmaya basladi bi olumlu bi olumsuz konusiyorumhadi bakalım
merakta bırakma
psikolojinden ve sağlığından hiç birşey önemli değilHic umitli degilim cnm ya.psikolojim de bozulmaya basladi bi olumlu bi olumsuz konusiyorum(
Evet haklisin ama oyke anlar geliyo ki duvarlari yumruklamak istiyorum ama o da isyan olur.dua ediyorum bol bol hepimiz icinpsikolojinden ve sağlığından hiç birşey önemli değil
biz bebişlerimiz için iyi olmak zorundayız
sakın ha bırakma kendini
pes etmek yok
benim de bazen böyle şeyler yapasım geliyorEvet haklisin ama oyke anlar geliyo ki duvarlari yumruklamak istiyorum ama o da isyan olur.dua ediyorum bol bol hepimiz icin
Yaptim test tabiki negatif ama adet de olmadm henüz belim fena agriyo heran olabilirm.ne dusuncegimi ne hissetcegmi sasirdm.ruhu cikmis heykellerden farkim yok.aglayamiyorum bile :))
Canım ben adet oldum hemde bayramın ilk günü, 4 gün erken olduserapcım sen naptın?
kist de var mıydı?Canım ben adet oldum hemde bayramın ilk günü, 4 gün erken oldubu ayda 10 gün içsemmi diye düşünüyorum kararsızım
Benim adetim her ay zil takıp oynayarakKirmizi karti yedim bu ay da :) nasip degilmis bu ay da diyorum calismaya devam
Huhuuu supermis :)))))) kirmiziyi cok severim normalde ama artik sevmiyorum :))Benim adetim her ay zil takıp oynayarak
ve bu nakaratı söyleyerek kapımı çalıyor:
Belki birazcık bozuldun
Ruhun belki can çekişiyor
Belki biraz da kızardın ama
Sana kırmızı çok yakışıyor
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
artık sevmeyeceğiiiiiimmmmm....Huhuuu supermis :)))))) kirmiziyi cok severim normalde ama artik sevmiyorum :))
Huhuu supersin kuzum :) :)artık sevmeyeceğiiiiiimmmmm....
diyorsun yani :)
nedense bu aralar duyduğum herşeye şarkı uyduruyorum
ben kırmızı rengini hiç bir zaman sevmedim, sevemedim, sevmeyeceğim hehe :)
Dun aksam kk da arastirirken eski yazilanlardan sogan kurunun rahim duvarini incelttigini yazmis.rahim duvari kalinmis sogan kurinden sonra kontrole gittignde dr.inceldigini solemis.simdi kararsiz kazim ben kullanip kullanmamakta kararsiz kaldim cunku bende yumurta takibi yaptirorken her seferinde rahim duvar kalimligin cok iyi diyor.soganlar çürüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?