Oo senin daha yeni stres yapma erken kiminin rahmi anca hazirlanio hamilelige hatta erken bile başlamissn kurlere bende 1 yillik evliyim 5 ay sonra hamile kaldm ama kurtaj oldm kalp atislari olmadigi icin 2 ay sonra tekrar kaldm oda kimyasalmis ustunden 6 ay gecti hala bise yok bakalim hayirlisi olsnda gec olsn onemli degl22canım 10aylık evliyiz 1ay denedik olmadı o ay eşimin işi dolayısıyla yurt dışına gitti üç ay ayrı kaldık ve iki aydır da devam ediyoruz kaldığımız yerden hayırlısı bakalım
Bence kaptirma kendini bu kadar erken daha 3 aysa cok yeni kimi 8 ayda kalio kimi 5 ayda tabi hemen kalanda var onlara imreniyorum insallah olur seninde bikacayaEvet canım yeni daha ama zaten korunurken hiç ilaç kullanmadık o etki yapmış diyim ama prezervatif ti ve arada onu kullanmadığımız da oluyor du tam olarak bırakalı üç ay oldu sadece denemeye başlamadan önce adetim on gün gecikti testler negatif çıktı ve sonra ki ayda kendimi o kadar kaptırdıydımki adet olunca düşük yapmış gibi olduydum ve tüm hamileler sanki bana nispet yapıyor gibiydi hey Allahım ya
Evet ya bizde sanki hemen olacakmış gibi korunduk bide ne bilelim böyle olacağını Mayısta kardeşim evlendi ve üç aylık hamile nasip kısmet işi galiba bunlarBence kaptirma kendini bu kadar erken daha 3 aysa cok yeni kimi 8 ayda kalio kimi 5 ayda tabi hemen kalanda var onlara imreniyorum insallah olur seninde bikacaya
Olsn cnm gec olsn guc olmasn benden sonra evlenenlerde dogum yapti ama ben hic uzulmuyorum elbet bizimde olurEvet ya bizde sanki hemen olacakmış gibi korunduk bide ne bilelim böyle olacağını Mayısta kardeşim evlendi ve üç aylık hamile nasip kısmet işi galiba bunlar
Allah affetsin ben de biraz benle bir benden sonra evlenenler ham kaldı yada doğum yaptı düşüncesine kapılıp acele ettiğim için bu kadar kaptırdım kendimi tövbe estağfurullahOlsn cnm gec olsn guc olmasn benden sonra evlenenlerde dogum yapti ama ben hic uzulmuyorum elbet bizimde olur
Cnm incirde yumurta sayisini arttio hani ben diodm ya yumurtlama gunu akintim fazla olmuo sanki gelişio ama catlamio gibi iste yumurta sayisini arttirip gelirstirmek icin incir cok faydaliymis sarocoglunun videosuna bak anlatio bide emin konusuo catlatmasi icinde havucla yapilmasi gerekio sogan gibi suyun icine inciri bolup ayisn 15 veya 20 dk galiba sen iyce arastr bende bu sogan bitsn sonra basliycmAllah affetsin ben de biraz benle bir benden sonra evlenenler ham kaldı yada doğum yaptı düşüncesine kapılıp acele ettiğim için bu kadar kaptırdım kendimi tövbe estağfurullah
Aslında hamile kalmadan önce sorun olsun olmasın doktora gidip folik asit falan daha zinde başlamayı hep çok isterdim ama amaaannn
İncir kürü en doğru nasıl yapılıyor acep
İnşallah şifa olur bakalım hayırlısıCnm incirde yumurta sayisini arttio hani ben diodm ya yumurtlama gunu akintim fazla olmuo sanki gelişio ama catlamio gibi iste yumurta sayisini arttirip gelirstirmek icin incir cok faydaliymis sarocoglunun videosuna bak anlatio bide emin konusuo catlatmasi icinde havucla yapilmasi gerekio sogan gibi suyun icine inciri bolup ayisn 15 veya 20 dk galiba sen iyce arastr bende bu sogan bitsn sonra basliycm
Ben devam ediom cnm sogan suyuna bugun klorsuz suyum bitti aksm iccm akintim var az yumurtlama gunum 5 gun sonra iki gun daha yapmayi dusunuom sonra birakcm sen naptin bittinmi adetinKızlar naptınız nasılsınız
Anladım canımBen devam ediom cnm sogan suyuna bugun klorsuz suyum bitti aksm iccm akintim var az yumurtlama gunum 5 gun sonra iki gun daha yapmayi dusunuom sonra birakcm sen naptin bittinmi adetin
Yoo ayni seninle benimde 6 gun suruo 4 gun bildigin adet ilk iki gun yogun sonra daha az gelio 6.gunde az gelio sonra leke seklinde bitio sogan suyundan dolayi bu ay adetin daha yogun veya su gibi gelebilirAnladım canım
Benim adetim normal kan olarak 3gün sonrada kahverengi lekelerle 4gün toplam 7gün sürüyordu geçen ay 4gün sürdü bugün de beşinci günüm dün lekelerim vardı ama galiba bitti eminde olamıyor insan böyle olunca
Senin adet döngün uzun galiba o zaman dimi
Daha incir alamadım bal tarçın çörekotunu yiyorum her sabah aç karnına bakalımEger oyleyse ise yaramistir sogan gerci sendede bnm gibi pco iltihap fln yoktu ondn normal gelebilir bence bize yarayacak sey incir kuru yumurtlamayla alakali benim durumum cunku yumurtlama gunu herkes uzayan akintidan bahsedio bende kimyasal gebelikten sonra hic olmadi oyle bi akinti okadar azki bikac damla su gelio sadece yumurtlama gunu sanki yumurta olusuo ama gelismio ve catlamio gibi oyle hissediom incir de yumurta sayisini arttirip catlatiomus ben ztn sogan suyunu rahmn temizlensn diye ictm ondn sogani yapan sonra incire basliomus
Aynn cnm bende bu ay hic umidim yok bunlari hic yapmadn ilk aydan kalan var bz cok takiyoruz Allah ne zmn isterse ozmn verirDaha incir alamadım bal tarçın çörekotunu yiyorum her sabah aç karnına bakalım
İnşallah şifa olur canım ya çok ta kasmak istemiyorum aslında çünkü kaçtıkça tersine oluyor
Evet canım o yüzden kürlere de pek takılmak istemiyorum kür yapınca insan ister istemez stres yapıyor işe yaradımı yaramadımı diyeAynn cnm bende bu ay hic umidim yok bunlari hic yapmadn ilk aydan kalan var bz cok takiyoruz Allah ne zmn isterse ozmn verir
Arada fazla bise yok kz benimki bitince seninkini bekleriz benimde 23 gecen ay 24 du heray birgun once oluyorum 23 gelir diyorum bide benim esimin dogum gunu 22 eylul 21 veya 22 de test yapcmEvet canım o yüzden kürlere de pek takılmak istemiyorum kür yapınca insan ister istemez stres yapıyor işe yaradımı yaramadımı diye
Bat ne zaman senin benim taaa 29Eylül :)
Aaa ne güzel ya inşallah doğum günü hediyesi olarak gelir bebişiniz :)Arada fazla bise yok kz benimki bitince seninkini bekleriz benimde 23 gecen ay 24 du heray birgun once oluyorum 23 gelir diyorum bide benim esimin dogum gunu 22 eylul 21 veya 22 de test yapcm
Hic sanmiyorum heray negatif gormekten bu ayda kendimi ona hazirladim ama olursa bana cok buyuk bi süpriz olurAaa ne güzel ya inşallah doğum günü hediyesi olarak gelir bebişiniz :)
Allah büyük canım görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerHic sanmiyorum heray negatif gormekten bu ayda kendimi ona hazirladim ama olursa bana cok buyuk bi süpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?