• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu rahim iltihabına iyi gelir mi?

Arzuja2000

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
103
17
13
İstanbul
Merhaba kızlar. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Soğan suyu rahim iltihabına iyi gelirmi?
ve benim mide asitim çok olduğu için günde 2 defa içmem biraz midemi kötü yapıyor. 1 defa içince sorun yok. Ama Saraçoğlu günde iki defa yapılmalı demişti. 1 defa yapınca etkisi oluyormu? Yoksa 2 defamı yapmalıyım?

Merhaba kızlar. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Soğan suyu rahim iltihabına iyi gelirmi?
ve benim mide asitim çok olduğu için günde 2 defa içmem biraz midemi kötü yapıyor. 1 defa içince sorun yok. Ama Saraçoğlu günde iki defa yapılmalı demişti. 1 defa yapınca etkisi oluyormu? Yoksa 2 defamı yapmalıyım?
doktora danıştınız mı? tanı konduysa antibiyotik kullanmanız gerekiyor 3-14 gün arası.

soğan suyunun rahim kistlerine etkili olduğu biliniyor. ancak kistler kötü huyluysa değişim olmuyor.

çikolata kistlerine yani endometriozise, endometriomalara çok iyi geliyor. Sabah kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi içmek gerek deniyor. Yan etkisi yok fakat 15 günden fazla kullanmayın sakın.​

rahim iltihabına etkisi ise soğanın antioksidan-antibiyotik özelliğindem kaynaklı. fakat iltihabın ileriliğine veya yayılımına bağlı olarak yeterli gelmeyebilir. doktora danışmanızı öneririm.

Oncelikle kadin dogum ve dahiliye doktoruna sormalisin sogan kuru yapabilir miyim diye (biliyorlar cunku ozellikle kadin hast.doktorlari) onaylarlarsa Saracoglunun cagri merkezini arayip sorarsan yardimci olurlar
Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk alqınlığım var sağ tarafımda.

doktora danıştınız mı? tanı konduysa antibiyotik kullanmanız gerekiyor 3-14 gün arası.

soğan suyunun rahim kistlerine etkili olduğu biliniyor. ancak kistler kötü huyluysa değişim olmuyor.

çikolata kistlerine yani endometriozise, endometriomalara çok iyi geliyor. Sabah kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi içmek gerek deniyor. Yan etkisi yok fakat 15 günden fazla kullanmayın sakın.​

rahim iltihabına etkisi ise soğanın antioksidan-antibiyotik özelliğindem kaynaklı. fakat iltihabın ileriliğine veya yayılımına bağlı olarak yeterli gelmeyebilir. doktora danışmanızı öneririm.
Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk algınlığım var sağ tarafımda.

Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk alqınlığım var sağ tarafımda.
O zaman saracoglunun cagri merkezi mutalaka ara kuzum bazi degerler yukselebiliyor dusebiliyor sogan cok etkili bir kur belki icmeyin der baska sey onerir

Soğan asidik bir sebze, kontrollü tüketmezseniz midenizi yakar atar geçer. Çocuk sahibi olucam derken ülser gastrit sahibi olabilirsiniz.

Lütfen kafanıza göre bitkisel reçeteler yapmayın, bitkilerde pekçok kimyasal etken madde olabiliyor, bedeninize zarar verebilirsiniz. İlaçlar bu etken maddelerden kontrollü bir şekilde distile edilerek yapılıyor yani doktorun verdiği tedavi en doğrusu. İlaç içmek istemiyorum derken soğanın bütün asidini midenize veriyorsunuz. Doktorun tedavisine uyun.

İyi de böyle bir şeyiniz yok ki madem doktor enfeksiyon yok demiş. Rahimde soğuk algınlığı diye bir hastalık zaten yok, şarlatanların kendilerini ünlü etmek için uydurduğu bir hastalık bu. Soğuk algınlığı sadece üst solunum yolunda olur. Enfeksiyon yumurtalılark ve rahimde olabilir o da zaten yokmuş sizde.
Bir şeyiniz yok, doktorun verdiği ilacı düzgünce kullanın, iyi beslenin, aktif yaşayın çocuğunuzun olmaması için bir sebep yok ki. Kendi kendinize hastalık üretip tedavi yapıyorsunuz :KK51:

Gerçekten kadın doğum uzmanı rahimde soğuk algınlığı teşhisi mi koydu? Böyle bir teşhisi ilk defa duyuyorum.Enfeksiyonunuz vardır , antibiyotik kullanırsınız geçer.Bakın şu şarlatanların çayları varmış,onlardan içen biri ile tanıştım geçen gün. Bağırsak florası bozulmuş,doktor doktor geziyor şimdi.

Back
X