kızlarrr çift çizgi ne olur pes etmeyin hamileyim evde test yaptımmmmmmmmmmmm
rabbim herkese nasip etsin soğan suyu ile ilk ayımdı
tebrık ederım canım senınde bat 8iydi dimi günündemi yaptın cıktı.demekki zamanı var benim için daha benımde ılk ayımdı soganda ama geldı kırmızılar.
saglıkla sıhhatle alırsın ınsallah kucagına
allahh hepimize nasip etsin canım
Amin canım. Rabbim sesimizi duysun inşallah...
kln em kuzum benim ne iyi etmisin bu topigi actiginacanim benim rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin inslalahhhhhh
Kizlar bende kendi hamileliklerimi anlatim..valla bu sogan suyu bi mucizeister tesadüf deyin isterseniz faydasi oldu deyin valla 3 hamileligimdede ben kürle hamile kaldimmmmmm diyebilirimmm......ikiisnde hemen birinde ikinci ayda hamile kaldim..bi deneyin bisey kaybetmezsiniz zarari yok faydasi varr.iltihap söküyo yumurtayi güclendiriyo rahmi temizliyo hic korkmayin icin......cok kisiyi duydum bu kürle hamile kalani..o yüzden bu kürle kalan sogan cücügüm geliyo diyooooo..sizinde olsun sogan cücüklerinizzzzzzz
merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum . 1 senelık evlıyım ve cocuk ıstıyorum bana en etılı yoldan erken hamıle kalmama yardımcı olacak bır yol soylermısınız .
kızlar merhaba biz de 1 buçuk yıla yakındır bebek istiyorduk ama pko vardı bende ama soğan suyunu yaptığım ilk ay hamile kaldım Rabbim en kısa zamanda size de nasip eder inşAllah
ne olur arkadaslar su sogan suyunun yapılısını ne zmanlar yapılcak bana anlatırmısın lütfennnnnnn.okudugum kadarıyla yapan arkadaslar hamıle kalmıs yardım lütfennnnn
merhaba.
ben yapmıştım soğan kürünü.
iki bardak suyu kaynatın.
1 adet soğanı 4 e böl kaynayan suyun içine at 5-7 dk kaynat.
içinde beklesin biraz ılıyınca iç.
sabah akşam taze taze yapıp içiyorsun.
bu kür senin içini temizliyor. adetlerini düzene sokuyor. eşinde sorun yok ve hamilelik gerçekleşmiyorsa hamile kalıyorsun. için temiz olduğu için spermler rahat ilerliyor diye biliyorum..
iştah kestiği için zayıflamana da etkisi oluyor
doktora gittinmi canım sorun falan varmı
mevlam herkese nasip etsin kaç aylık hamilesiniz
Selam Kizlar Yaa bu Sogan kuru nasil kulanildigni anladimda ama fazla kulanmak zararliymis hangi gunlerde kulanmalisiniz tum 1 ay icinde ? bilginizi paylasirsaniz sevinirim... allah butun bebis bekleyen annelere en kisa zamanda kucaklarina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?