merhaba belki biraz geç olacak ama ben soğanı iki bardak suda kaynatıp suyunu sabah aksam aç karna içiyorum bir ay boyunca devam edicem son on gün işe yarayacakmı acaba
ben sadece soğan suyunu denedim ALLAH ın izniyle sonrada soğan suyu sayesinde hamile kaldım ALLAH seninde ve bütün isteyenlerinde gönlüne göre versin
AMA 15 GÜN İÇİLECEK GALİBA ÇOK DİKKATLİ OKUYUN
bu yolla hamile kalan biriyle tanıştım bana 1 ay dedi son gun 1 bardak zeytin yağına limon suyunu sıkıp içmiş şimdi bir kızı var söylediklerini harfiyen uyguluyorum bende
bu yolla hamile kalan biriyle tanıştım bana 1 ay dedi son gun 1 bardak zeytin yağına limon suyunu sıkıp içmiş şimdi bir kızı var söylediklerini harfiyen uyguluyorum bende
canım benim sana özel mesaj göndermek isterdim ama hakkım yok soğan kurunden hemen sonra incir kuru yaptım kk den ovulasyon takvimini takip ettim şimdi adetim 3 gecikti herhangi bi belirti de yok test yapmaya korkuyorum bir hafta sonra yapmayı düşünüyorum offff ne bileyim beklemekte çok zor yaaao zaman cnm birbirimizle haberleselim bizde guzel bir ornek oluruz baskalarinada umutlanmasi a sebep oluruz bende yari baslicam adetimin 5 gunu hhayirlisi olsun hepimiz icin
merak ettim acaba yaptinizmi test ve ne kadar zamandir olmuyordu acaba
merak ettim acaba yaptinizmi test ve ne kadar zamandir olmuyordu acaba
canim ben bu ay incir+havuc kurune basladim bir hafta olacak adetimin ikinci gunu basladim ayni gun esimede keciboynuzu kurune basladim ( sabah icmeyi unutmus kerata ) bir hafta icinde yumurtlasam 10 gun sonrada sonuc belli olir diye dusunuyorum size haber veririm canim
canim ben bu ay incir+havuc kurune basladim bir hafta olacak adetimin ikinci gunu basladim ayni gun esimede keciboynuzu kurune basladim ( sabah icmeyi unutmus kerata ) bir hafta icinde yumurtlasam 10 gun sonrada sonuc belli olir diye dusunuyorum size haber veririm canim
benim canlarım merhaba bi süredir nete giremiyorum ales_83cim benim 2 senedir olmuyo sağ tüpüm iltihaptan tıkanmış ayrıca eşimde canlı hücre sayısı düşüktü geçen yıl aşılama denedim olmadı haliyle üzüldüm bende normalde ayın 10 yada 11inde adet olurum hala olmadım bugün biraz ağır kaldırdım karnımla biraz belim ağrıdı test yaptırmadım eğer adet olmazsam ayın 20 sinde yaptırcam ama olmazsa da üzülmek istemiyorum yeniden aşılama denerim napayım hepimiz için dua ediyorum hepinize sevgilerimi gönderiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?