sogankuru ve ıncır kuru

ales_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
159
0
26
Bursa
slm kızlar sogan kuru ve ıncır kurunu uygulayan varmı ıkısını nasil uyguluyorsunuz.hangı gunlerde baslanıyor ınternetten baktım hepsı farklı anlatıyor.yardımcı olursanız cok sevınırım

merhaba belki biraz geç olacak ama ben soğanı iki bardak suda kaynatıp suyunu sabah aksam aç karna içiyorum bir ay boyunca devam edicem son on gün işe yarayacakmı acaba

merhaba belki biraz geç olacak ama ben soğanı iki bardak suda kaynatıp suyunu sabah aksam aç karna içiyorum bir ay boyunca devam edicem son on gün işe yarayacakmı acaba

ben sadece soğan suyunu denedim ALLAH ın izniyle sonrada soğan suyu sayesinde hamile kaldım ALLAH seninde ve bütün isteyenlerinde gönlüne göre versin
AMA 15 GÜN İÇİLECEK GALİBA ÇOK DİKKATLİ OKUYUN

bu yolla hamile kalan biriyle tanıştım bana 1 ay dedi son gun 1 bardak zeytin yağına limon suyunu sıkıp içmiş şimdi bir kızı var söylediklerini harfiyen uyguluyorum bende

tesekkuf ederim cnm regli bittince mi basladin cnm Amin sende bebisinle saglikli bir omur diliriyoru.

bu yolla hamile kalan biriyle tanıştım bana 1 ay dedi son gun 1 bardak zeytin yağına limon suyunu sıkıp içmiş şimdi bir kızı var söylediklerini harfiyen uyguluyorum bende

ins. bizde o guzel gunleri goruruz bende baslicam intte sogan kuruyle incir kurunu ayni zamanda uygalayin diyor baska yerde farkli diyor cok tesekkur eederim

o zaman cnm birbirimizle haberleselim bizde guzel bir ornek oluruz baskalarinada umutlanmasi a sebep oluruz bende yari baslicam adetimin 5 gunu hhayirlisi olsun hepimiz icin

bu sogan kurunu bende denemek istyorum adetin son gunuyse yarin baslamam lazim acaba cukulata kisti olanlar icinde faydali olablirmii?

selam arkadaşlar soğan kürü birkaçgün sonra bitiyor incir kürüne başlamak istiyorum ama kaç gün sürecek bilmiyorum bu kurü deneyenler yardım beklıyorum

Arkadaşlar bende soğan kuru uyguluyorum bugün. 8 oldu. İlk başlayacak olan arkadaşım benim bildiğim kure adetin 7 günü başlayıp
15 gün yapıyorsun eger kistn varsa diğer adet döneminde 10 gun daha yapıyorsun soğan kurun bittikten sonra incir kurune başlıyorsun 25 gün yap 7 gün ara ver 25 gün daha yap. Mantık soyle soğan kuru ile yumurtalık larin rahmin temizleniyor daha sonra incir kuru ile yumurtaların gelişiyor ayrica birşey daha soyleyeyim incir kuru nun yanında havuç kurude yapıp ikisini karıştırıp ta içebilirsnz.havuç ta yumurta çatlamasna yardımcı oluyor

o zaman cnm birbirimizle haberleselim bizde guzel bir ornek oluruz baskalarinada umutlanmasi a sebep oluruz bende yari baslicam adetimin 5 gunu hhayirlisi olsun hepimiz icin
canım benim sana özel mesaj göndermek isterdim ama hakkım yok soğan kurunden hemen sonra incir kuru yaptım kk den ovulasyon takvimini takip ettim şimdi adetim 3 gecikti herhangi bi belirti de yok test yapmaya korkuyorum bir hafta sonra yapmayı düşünüyorum offff ne bileyim beklemekte çok zor yaaa

bende merak ıcındeyım hamile kalan var mı . gecen ay sogan kurunu yapamadım gec kaldım 2 gun sonra baslicam .gecen ay bal tarcın cerok otu kurunu yaptım bu ayda yapıyom ıns.guzel sonuclar alirız

canim ben bu ay incir+havuc kurune basladim bir hafta olacak adetimin ikinci gunu basladim ayni gun esimede keciboynuzu kurune basladim ( sabah icmeyi unutmus kerata ) bir hafta icinde yumurtlasam 10 gun sonrada sonuc belli olir diye dusunuyorum size haber veririm canim

benim canlarım merhaba bi süredir nete giremiyorum ales_83cim benim 2 senedir olmuyo sağ tüpüm iltihaptan tıkanmış ayrıca eşimde canlı hücre sayısı düşüktü geçen yıl aşılama denedim olmadı haliyle üzüldüm bende normalde ayın 10 yada 11inde adet olurum hala olmadım bugün biraz ağır kaldırdım karnımla biraz belim ağrıdı test yaptırmadım eğer adet olmazsam ayın 20 sinde yaptırcam ama olmazsa da üzülmek istemiyorum yeniden aşılama denerim napayım hepimiz için dua ediyorum hepinize sevgilerimi gönderiyorum:)

ıns.cnm guzel haberler verırsın merakla beklıcem

ay ıns.cnm hamilesındır mutlaka bana yaz ve agır seyler kaldırma tatlım morelını yuksek tut bende hepımız ıcın hep dua edıyorum Rabbım kabul eder ıns.

arkadaslar merhaba.benım bugun 6.gunum yarın sogan kurune baslicam 15 gun yapcam 21.gun bıtıcek anlamadıgım ıncır kurunu adet olsaya kadar mı yapcam nasıl olcak ınt.cok bakiyom anlamadım bazı yerlerde aynı anda yapmayın dıyor bazı yerdede aynı anda uyguayın dıyor lutfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…