sogankuru ve ıncır kuru

slm kızlar sogan kuru ve ıncır kurunu uygulayan varmı ıkısını nasil uyguluyorsunuz.hangı gunlerde baslanıyor ınternetten baktım hepsı farklı anlatıyor.yardımcı olursanız cok sevınırım

canım adetinden 15 gün sonra 15 gün süreyle uyguluyorsun ilk adımda

sonraki ay 10. gün 10 gün süreyle bu sekilde 3 ay

yani toplamda 4 ay olacak şekilde

ay ıns.cnm hamilesındır mutlaka bana yaz ve agır seyler kaldırma tatlım morelını yuksek tut bende hepımız ıcın hep dua edıyorum Rabbım kabul eder ıns.

oldu sonunda bende hamileyiiiiiimmmmmmmmm demek ne çok isterdim bilemezsiniz maalesef dün hasta oldum :( ilk kez on gün gecikti ama ne bileyim normal adet kanaması gibi değil böyle çamur gibi kapkara birşey aşılama dan sonra ilk adetimde böyle olmuştu ben kendimi hazırlamıştım hayaller kurmadım zaten üzülmemeye çalışyorum kimseye günüm geçti demedim ama eşim anlamıştı dun konuştuk ağlayark durumu anlattım sessizce dinledi beni gözleri doldu keşke dedi keşke senin kadar kolay ağlayabilseydim..... sustum birşey diyemedim

oldu sonunda bende hamileyiiiiiimmmmmmmmm demek ne çok isterdim bilemezsiniz maalesef dün hasta oldum :( ilk kez on gün gecikti ama ne bileyim normal adet kanaması gibi değil böyle çamur gibi kapkara birşey aşılama dan sonra ilk adetimde böyle olmuştu ben kendimi hazırlamıştım hayaller kurmadım zaten üzülmemeye çalışyorum kimseye günüm geçti demedim ama eşim anlamıştı dun konuştuk ağlayark durumu anlattım sessizce dinledi beni gözleri doldu keşke dedi keşke senin kadar kolay ağlayabilseydim..... sustum birşey diyemedim

canım benım bıgun bızde guzel haberler yazcak ınş.vaktı vardı dıye tessellı edıyom kndımı bu bana umıt verıyor cnm umudumuzu yetırmıcez .senı cok ıyı anliyommmm cnm yasadıklarımız aynı arkadaslarım burda okuduklarım bana hep sunu soyluyorlar hamıle kalmadan once adetım duzensızleştı gec olmaya basladım vucud hamılelıge hazırlanıyormus kndını ınş.dogrudur senınde belkı o yuzden aksamıstır adetın cnm benımde ılk defa bu ay gecıktı adetım 4 gun ben bal tarcın cerok otu kullanmıstım o yuzden dıye dusunuyom cnm gecıkme yapıyormus cnm ne kadarlık evlısın cnm

canım benım bıgun bızde guzel haberler yazcak ınş.vaktı vardı dıye tessellı edıyom kndımı bu bana umıt verıyor cnm umudumuzu yetırmıcez .senı cok ıyı anliyommmm cnm yasadıklarımız aynı arkadaslarım burda okuduklarım bana hep sunu soyluyorlar hamıle kalmadan once adetım duzensızleştı gec olmaya basladım vucud hamılelıge hazırlanıyormus kndını ınş.dogrudur senınde belkı o yuzden aksamıstır adetın cnm benımde ılk defa bu ay gecıktı adetım 4 gun ben bal tarcın cerok otu kullanmıstım o yuzden dıye dusunuyom cnm gecıkme yapıyormus cnm ne kadarlık evlısın cnm

teşekkür ederim canım söylediğin gibi umudumuzu yitirmeyecez ben 3 senelik evliyim daha öncede yazmıştım 27 yasındayım daha önce bir aşılama oldu tutmadı ardından doktora gitmedim iki hafta sonra yeniden gidecem böyle yani canım sen de anlatsana ne kadrlık evlisin ne zamandır bu konuda mücadele ediyorsn

soğan kürü gerçekten işe yarıyo arkadaşlar.ilk etapta adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor15 gün içiliyor. sonra adet olmadan 10 gün önce 10 gün boyunca içiliyor ben ilk denememde fayda gördüm.şimdi hamileyim..

canim nasilsin nasil gidiyo sana su sogan suyunu sorcam yaptinmi sen ben suan yapiyorum ama eger gebelik olursa dusuk yaptirir diye korkuyorum bununla ilgili bilgin varmi

ıyıyım cnm sen nasılsın.canım devam edıyom sogan kurune 10.gunum bes gunum kaldı bı sayfada bununla ılgılı yazıları okudum eskiden ınsanlar dusuk yapmak ıcın mor soganı kobuguyla ıcerlermıs buzım yaptıgımız kurde bısey yok basladıgıysan devam et cnm o sayfada bussuru ınsan yazmıs kımısı o ay hamile kalmıs kımısı 2.kurden sonra cnm bence yap tatlim

teşekkür ederim canım söylediğin gibi umudumuzu yitirmeyecez ben 3 senelik evliyim daha öncede yazmıştım 27 yasındayım daha önce bir aşılama oldu tutmadı ardından doktora gitmedim iki hafta sonra yeniden gidecem böyle yani canım sen de anlatsana ne kadrlık evlisin ne zamandır bu konuda mücadele ediyorsn

cnm ben 4 senelik evliyım 3 yıldır ugrasıyoz bursada gıtmedıgım doktor kalmadı nerdeyse ılac tedavısı ıyıce psıkolojımı bozdu bende asilama oldum tutmadı tatlim yasım 30.esımde hareket sayısı dusuk cnm bır yıldır doktora gıtmıyom cnm.bu kurlerı yapıyom.bı sonuc almazsa bı ikı ay sonra ya tup yada asilama dusunuyom cnm.sızde bı sorun var mı cnm.

bende soğan suyu kullananlardanım hamile olmadım adetimin 2. gününde incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı artık..

bende soğan suyu kullananlardanım hamile olmadım adetimin 2. gününde incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı artık..

ıns.cnm bız elımızden gelenı yapalım da gerısı rabbıme kalmıs.sen 2.sogan kurunude yap cnm adetıne 10 gun kala kımılerı 2.kurden sonra hamıle kalmıslar cnm

Back
X