canim adetin 7. gunu sogan kurune baslicaksin 15 gun yapcaksin zaten sora adet donemine gelecek ikinci gun incir kurune baslicaksin 21 gunde incir kuru yapcaksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim adetin 7. gunu sogan kurune baslicaksin 15 gun yapcaksin zaten sora adet donemine gelecek ikinci gun incir kurune baslicaksin 21 gunde incir kuru yapcaksin
slm kızlar sogan kuru ve ıncır kurunu uygulayan varmı ıkısını nasil uyguluyorsunuz.hangı gunlerde baslanıyor ınternetten baktım hepsı farklı anlatıyor.yardımcı olursanız cok sevınırım
rica ederim canim ins ise yarar bize bilgi ver olurmu :)canim adetin 7. gunu sogan kurune baslicaksin 15 gun yapcaksin zaten sora adet donemine gelecek ikinci gun incir kurune baslicaksin 21 gunde incir kuru yapcaksin
cok tesekkur ederim
ay ıns.cnm hamilesındır mutlaka bana yaz ve agır seyler kaldırma tatlım morelını yuksek tut bende hepımız ıcın hep dua edıyorum Rabbım kabul eder ıns.
ins canim ins tamam vercem mutlaka
rica ederim canim ins ise yarar bize bilgi ver olurmu :)
oldu sonunda bende hamileyiiiiiimmmmmmmmm demek ne çok isterdim bilemezsiniz maalesef dün hasta oldumilk kez on gün gecikti ama ne bileyim normal adet kanaması gibi değil böyle çamur gibi kapkara birşey aşılama dan sonra ilk adetimde böyle olmuştu ben kendimi hazırlamıştım hayaller kurmadım zaten üzülmemeye çalışyorum kimseye günüm geçti demedim ama eşim anlamıştı dun konuştuk ağlayark durumu anlattım sessizce dinledi beni gözleri doldu keşke dedi keşke senin kadar kolay ağlayabilseydim..... sustum birşey diyemedim
canım benım bıgun bızde guzel haberler yazcak ınş.vaktı vardı dıye tessellı edıyom kndımı bu bana umıt verıyor cnm umudumuzu yetırmıcez .senı cok ıyı anliyommmm cnm yasadıklarımız aynı arkadaslarım burda okuduklarım bana hep sunu soyluyorlar hamıle kalmadan once adetım duzensızleştı gec olmaya basladım vucud hamılelıge hazırlanıyormus kndını ınş.dogrudur senınde belkı o yuzden aksamıstır adetın cnm benımde ılk defa bu ay gecıktı adetım 4 gun ben bal tarcın cerok otu kullanmıstım o yuzden dıye dusunuyom cnm gecıkme yapıyormus cnm ne kadarlık evlısın cnm
canim nasilsin nasil gidiyo sana su sogan suyunu sorcam yaptinmi sen ben suan yapiyorum ama eger gebelik olursa dusuk yaptirir diye korkuyorum bununla ilgili bilgin varmi
nekadar zamandir olmuyodu canim bu araada tebrik ederim hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin ins
canim nasilsin nasil gidiyo sana su sogan suyunu sorcam yaptinmi sen ben suan yapiyorum ama eger gebelik olursa dusuk yaptirir diye korkuyorum bununla ilgili bilgin varmi
teşekkür ederim canım söylediğin gibi umudumuzu yitirmeyecez ben 3 senelik evliyim daha öncede yazmıştım 27 yasındayım daha önce bir aşılama oldu tutmadı ardından doktora gitmedim iki hafta sonra yeniden gidecem böyle yani canım sen de anlatsana ne kadrlık evlisin ne zamandır bu konuda mücadele ediyorsn
tamam canim bende devam etmeye karar verdim ve suan 12.gunum ama bende oyle akinti falan olmadi sende durumlar ne
tamam canim bende devam etmeye karar verdim ve suan 12.gunum ama bende oyle akinti falan olmadi sende durumlar ne
bende soğan suyu kullananlardanım hamile olmadım adetimin 2. gününde incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı artık..
yapmayi dusunuyorum bakalim bu bitsinde sende bi degisiklik varmi canim akinti vs
ben karistirmisim canim cevabini bendede ara ara kasiklarda agri oldu bel agrisi zaten hep var mr girdim gecen gun onla alakali o yuzden bel agrimi sogana baglayamadim canim