- 24 Haziran 2012
- 156
- 6
- 116
- 39
BurdayZz... :) cnm bnm incir suyumda bitti 10gun kala sogan suyunuda icyrm . 4 gunum var adetime bakalim bklym bnde ama kasik gogus hic bi agrim yok. Ve bu ay rahim filmi cekilcm . Ama korkuyrm.
ben bi defa çektirdim geçen sene az birşey ağrın oluyo ama korkacak kadar değil cesaretli olmazsan canın daha çok acır kendini sıkma bence ben yanıma ağrı kesici almıştım sende al derim
arkadaşlar bende çok fazla uzatıp sizi sıkmadan yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. daha öncede burdan böyle şeyleri okuyup moral buluyodum şimdi de belki ben sizlere moral olurum diye düşündüm. bende 3 senelik evliyim, 7 ay bekledikten sonra doktora gittim yumurtalarım tam gelişmiyomuş klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama sonuç alamadım üstelik doktor yumurtam tam gelişmeden iğneyi yaptırdığı için kist oluştu. sonra başka bi doktora gittim o da doğum kontrol hapı verdi kist için ve fsh değerimin çok yüksek olduğunu (12 civarıydı) çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi. tabi o an yıkıldım çok üzüldüm ama o gerizekalı doktorun söylediklerini eşime bile anlatmadım onun da morali bozulmasın diye. daha sonra ilacı da kullanmadım (soğan kürünü yaptım) başka bi doktora da gitmedim sadece Allahıma sığındım hergün belki her saniye ona dua ettim ama hiç inancımı kaybetmeden ve Allahım bana mucizemi 2 ay sonra verdi. şuan Allahın izniyle 13 haftalık hamileyim. size bunları yazmamın nedeni lütfen inancınızı kaybetmeyin biliyorum insanın morali çok bozuluyo zor bir süreç ama herşey Allahtan geliyo. inşallah bi gün hepinizin duaları kabul olur Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder.
Suan gercektn moral oldu bana.. Rbbm bbgini kucagina almayi nasip etsin ins.
s.a. arkadaşlar ben hiç kür yapmadım şimdiye kadar bugun adetimin 7.günü bugun başlayabilirmiyim soğan kürüne aynı anda inir havaç kürü yapıyormuyuz ??
herkese selam arkadaşlar bildiğiniz gibi sağ tüpüm iltihaptan tıkanmıştı perşebe günü ameliyat olup açtırdım şimdi iki tüp de açılmış anlatın baklım sizler ne yaptınız
canım aynı anda 2 kür yapılmıyo diye okumuştum. şikayetin neydi ne için yapıcaksın soğan kürünü
Arkadaşlar bende soğan kuru uyguluyorum bugün. 8 oldu. İlk başlayacak olan arkadaşım benim bildiğim kure adetin 7 günü başlayıp
15 gün yapıyorsun eger kistn varsa diğer adet döneminde 10 gun daha yapıyorsun soğan kurun bittikten sonra incir kurune başlıyorsun 25 gün yap 7 gün ara ver 25 gün daha yap. Mantık soyle soğan kuru ile yumurtalık larin rahmin temizleniyor daha sonra incir kuru ile yumurtaların gelişiyor ayrica birşey daha soyleyeyim incir kuru nun yanında havuç kurude yapıp ikisini karıştırıp ta içebilirsnz.havuç ta yumurta çatlamasna yardımcı oluyor[/
havuc kuru nasil yapiliyor bana yaz lutfen ayrintisiyla bekliyicem lutfen yaz
tamam canım sağol soğan kürünü uyguluyorum bir daha ki ay incire başlarım...sebepsiz infertilite 3 yıl oldu hayırlı ya sen neler uyguluyorsun?
canım ben ilk önce soğan kürünü uyguladım kist vardı bende daha sonra incir kürünü yapıcaktım ama prolaktini yükselttiğini okumuştum benim de sınırdaydı değerlerim o yüzden yapmadım onun yerine bal, tarçın, çörekotu karışımını yaptım Allahımın izniyle şu an 15 haftalık hamileyim. Allah seninde dualarını kabul eder inşallah canım en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın
bende hem incir hemde bal tarçın çörekotu karışımı deneyecem inşallah..ne kadar güzel ALLAH tamamına erdirsin...olmayan herkese nasib etsin........bende böylesi güzel haberi paylaşırmıyım acaba bir gün...
selam kızlar... bende yenı kurlere basladım. eşim için kecıboynuzu kendım ıcın de incır kuru hazırlıyorum. ben soğan kürü deneyecektım ama ıcemedım onu cok kotuyduacaba su bal tarcın corek otu falan dıye yazdıgınız kurude aynı anda deneyeyım mı ne dersınız. bırde tarcının düsük yapma olasılıgını arttırdıgını bılıyorum ters bır sey olur mu
ya lütfen birisi bana sogan ve incir kürü nasıl hazırlanıyor ve ne zaman başlanıyor yazabilir mi. bütün yorumları okudum biri şu zaman soğana başla şu zaman incire biri incire şu zaman soğana şu zaman diyor. nasıl hazırladığınızı, sıcak suya mı aç karnına mı nasıl ve ne zaman içildiğini açık bi şekilde yazar mısınız çok rica etsem :S
üzülme canım banada soğan suyu yaramadı simdi bal tarçın deniyecem eşim içinde keçiboynuzu ve bazı karışımlar sen rahim filmi çektirdinmicok sevındım cnm.. ben ıncır kuru yapmıstım yaa 10 gun kalada sogan suyu ama bu ay adet olmadım 38.gunde doktora gttm bebekde yok kıstte yok dedı. tarlusal verdı. bugun 41.gunum olmadım .. sanırm ıncır bana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?