Soğuduğum nedenler sizce sudan sebep mi ?

Bir ilişkimde her şey güzel giderken aynen seninki gibi bir soğuma gelmişti bana da. Ben de büyütüyorum galiba diyerek görmezden geldim. Çok pişman oldum sonra. Çünkü o gün ne hissetti isem o ayrılık sebebimiz oldu. Yani demem o ki hislerini yabana atma. Durduk yere irrite olmamışsın. Senin için önemli ki dikkatini çekmiş. Aksi halde hiç fark etmeyebilirdin de.
Daha farklı sebeplerim de var bunlar son zamanlarda yaşadıklarımız; ki yengeç burcuyum soğuduğumda eski halime dönmem imkansız. Ona belli de edemiyorum kusma ağlama moduna giriyor çok kötü hissediyorum kendimi öyle olunca

İyi bayramlar Kk nın güzel kadınlarıııı :)

Çok özet geçip sadece fikir almak isstiyorum, zira farklı sebeplerden dolayı soğuma evresinde gibi hissediyorum kendimi ona karşı.
Hep aklımda takılan bana yalan söylediğini düşündüğüm bir konu vardı büyütmemiştim ama hep içimdeydi; yıl dönümümüzde bana doğruyu söyledi evet sana yalan söyledim o an doğruyu söyleseydim benden ayrılırdın çok korktum dedi, bu beni daha çok itti, güçsüz ve yalan söyleme potansiyelli hissettirdi.

Yıl dönümümüzde ona hediye almak içimden gelmedi çünkü bu zamana kadar açıkçası bana güzel mutlu edicek bi hediyesi olmadı hep alan taraf ben oldum doğum gününde müthiş bi restorana götürdüm o benim doğum günümü unutmuştu oysa ki ve yıl dönümünde almıcam dedim kendime, yıl dönümü ve doğum günüm aynı zamana denk geldi bana ilk kez güzel bir kolye almış tabiki mutlu oldum. Ama bunun bi lafını eder gibi oldu sonra; ben de sana biraz kırıldım ama söylemem ayıp olur dedi benim öyle bi beklentim yok zaten dedi ama arkadaşlarım sorunca cevap veremeyince şey oldum dedi, hediye almadın demedi ama buna getirdi lafı ben anlamazdan geldim. Zaten beğendiğim bi bileklik vardı siparişini verdim hemen bu lafın altında kalmamak için. Ama bunun lafını etmesi bile hoş değil bana göre.

En son olanlar da, twitter meselesi. Twitterda aktifim ama öyle tanımadık insanlarla mentionlaşmam fav atmam, üniversitedeki arkadaşıma ve hocama takmış durumda, bugün hocam bir twitime cevap vermiş ben de ona yanıt yazdım, benimki kendisini göstermek için ikimizin de yazdığını favlıyor, arkadaşıma yazdıgım onunla alakasız bir cümleyi favorilerine ekliyor, bu beni küçük düşürmek değil mi ? Bak ben varım hayatında sevgilisi var bu kızın dercesine. Ki o hocam diğeri de arkadaşım. Bu olay da beni itti ve korkuttu kötü bi kıskançlık bu.
Aklımda olan taktığım olaylar çok ama bunlar son günlerde olanlar..
Anlattıklarından ben bile soğudum vallahi

Haklısın soğumakta. O zaman ayrılırsın diye korkmuş şimdi ne değişmiş? Bağlanmış mısın ya da zaman aşımına mı uğramış ne düşünüyo acaba :işsiz: ayrıca hediye olayını dillendirmesi çok ezikçe.
O da farkında ezikçe olduğunun hediyenin lafı geçmedi ama ben de biraz şey oldum daha çok heyecanlanacağını düşünürdüm ben asla söylemem ama arkadaşlarım hep sordu cevap veremedim kötü hissettim kendimi vb. Cümleler kurdu; bilmiyorum ben kötü hissetmedim öncekilere saysın.
aynen öyle zaman geçti aşık oldum hatayı görmezden gelirim bağlandım diye düşündü sanırım ama o işler öyle işlemiyor ki.

Soğumak ne kelime çoktan kapıya koymuştum özellikle yalan meselesine irite oldum
Koyamıyorum 😅
Aslında çok güzel giden bi ilişkiydi ama bunlar öyle bir araya geldi ki soğumuş olsam bile gidiyor bi türlü; asla evliliğe gitmeyecek bunu bile bile

Ben şeyi anlamadım arkadaşları hediyeyi niye soruyormuş? Karşılacabileceğin en ezik erkek tipi üzgünüm

Ben şeyi anlamadım arkadaşları hediyeyi niye soruyormuş? Karşılacabileceğin en ezik erkek tipi üzgünüm
Muhtemelen benimki alırken onlara sordu ne alayım bu restorana rez. yaptırdım iyi mi yaptım vs. gibi, arkadaşları da herhalde benim ne aldığımı merak etti, evet erkekler arasında çok çok daha saçma bir muhabbet, kaldı ki benim kız arkadaşlarım sormadı bile ne aldı diye :)

Muhtemelen benimki alırken onlara sordu ne alayım bu restorana rez. yaptırdım iyi mi yaptım vs. gibi, arkadaşları da herhalde benim ne aldığımı merak etti, evet erkekler arasında çok çok daha saçma bir muhabbet, kaldı ki benim kız arkadaşlarım sormadı bile ne aldı diye :)
Bende ona şaşırdım erkekler böyle şeyleri merak edip sormazlar benim aklıma senin aldığın hediyelerin muhabbetini çok döndürdüğü ikinci seçenekte böyle bir soru yok sana yem attı. Her şekilde ben vakit kaybetme derim o kızı bambaska hesaplardan takip ediyor bile olabilir bilemezsin güven çok önemli birşey

Bende ona şaşırdım erkekler böyle şeyleri merak edip sormazlar benim aklıma senin aldığın hediyelerin muhabbetini çok döndürdüğü ikinci seçenekte böyle bir soru yok sana yem attı. Her şekilde ben vakit kaybetme derim o kızı bambaska hesaplardan takip ediyor bile olabilir bilemezsin güven çok önemli birşey
O döndürmez ama illa ki söylemiştir bunu aldı bak bunu alan eflatuns diye, mutluluğunu paylaşmak için söylemiştir. Ama arkadaşlarının sorması bana kırıldım vs demesi yok söyleyemem ayıp olur diyip konuyu açması bile....
Ayrılırız korkusuna yalan söylemesi büyük bişey, ileride biişeyler saklayabilir benden bu güvensizliği verdi bana

Sevgili olmadan önce hoşlandığını bildiğim bir kız vardı, biz beraberliğimizden sonra kızı sildi her yerden. Ben biraz takıntılıyım kızın sosyal medya hesabına baktıgımda takipçilerinde sevgilimin çalıştığı bir firmayı gördüm ve kızla alakasızdı. Dedim sen o kızı takip edip fotoğrafını beğenmişsin bu hesabı sen yönetiyorsun çünkü, hayır dedi asla dedi kapattık konuyu ama hep içimdeydi; yıldönümünde yemekte son kez sormak istedim ve evet ben yaptım dedi ama o an sana söyleseydim ayrılırdın dedi, benim o kızla hiç bi bağım yok konuşmam yok sohbetim yok dedi gerçekten de öyle kızla hiç bir bağı yok ama bu yaptığı büyük bir hata bence.
Bu yeterli bence soğumak için diğerlerini saymıyorum bile

Başka hiç bir konuda uyumsuzluğumuz yok, açıkçası ciddiyetle gidiyorduk, herşey tepetaklak oldu duygularım öyle, kocaman bi hayal kırıklıgı.

Ben onceki kisisel temizlik ile ilgili konularinizi hatirliyorum. Bence kabul etmesi en zor olan sey kisisel temizlikteki aksakliklar, bunlar asilsa bile onu asmaniz cok zor.

Ben onceki kisisel temizlik ile ilgili konularinizi hatirliyorum. Bence kabul etmesi en zor olan sey kisisel temizlikteki aksakliklar, bunlar asilsa bile onu asmaniz cok zor.
Evet tekrar tekrar yazmak istememiştim onları üstüne bunlar eklendi :)
2 aydır doktor araştırıyor doktora gidecek sözde, koronayı bahane edip yaklaşmıyorum öpmüyorum neyse ki. Doktora gidip temizleyecek dişlerini belki ama aklıma kazınanlar gitmeyecek hiç :(

Evet tekrar tekrar yazmak istememiştim onları üstüne bunlar eklendi :)
2 aydır doktor araştırıyor doktora gidecek sözde, koronayı bahane edip yaklaşmıyorum öpmüyorum neyse ki. Doktora gidip temizleyecek dişlerini belki ama aklıma kazınanlar gitmeyecek hiç :KK43:

Peki ayrilmayi düsünmüyormusun?
Er ya da gec ayrilacaksan zaten, ikinizinde vaktinden calma.

Yalan başlıca sebep soğumak için
Adil yıldırım videoları izle lütfen bir erkekte affedilmemesi gerekenlerin başında geliyor.
Benim içinde yalan söyleyen biter... Bence ayrilmalisin.

Yalan başlıca sebep soğumak için
Adil yıldırım videoları izle lütfen bir erkekte affedilmemesi gerekenlerin başında geliyor.
Benim içinde yalan söyleyen biter... Bence ayrilmalisin.
Yalanı söylediği zaman ilişkimizin 3.ayıydı, öğrendiğim zamansa 1.yılı; bilmiyorum o arada geçen zamanlar güzel zamanlardı hep, bu da hep aklımda kalacak yazdığım yazmadığım bir sürü beni iten şey de var. Bitirmek istiyorum ama larım var net değilim olamıyorum

O döndürmez ama illa ki söylemiştir bunu aldı bak bunu alan eflatuns diye, mutluluğunu paylaşmak için söylemiştir. Ama arkadaşlarının sorması bana kırıldım vs demesi yok söyleyemem ayıp olur diyip konuyu açması bile....
Ayrılırız korkusuna yalan söylemesi büyük bişey, ileride biişeyler saklayabilir benden bu güvensizliği verdi bana
Adamı korumaya başladın :) Bitirmeye hiç gönlün yok gibi duruyor o zaman kurcalayıp sorgulayıp durma bir kere yalan söyleyen hep söyler bekle yaşa ve gör diyorum diğer sebepler zaten başlı başına falso

Back
X