- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
çocuk hasta anneye telefon açıyorlar ishal olmuş lütfen gelin alın diye ben gelemem hocam işim var diyor ve çocuk o gün 2 kez altına kakasını yapıyor.
nedir burada öğretmenin görevi? kaka temizlemek mi?
Temizle kadesacım işin ne?
Kaka temizlemeyen öğretmene öğretmen mi denir?
E tamam o zaman abimin yasadiklarini anlatmiyim :)Benzer olaylara şahit oldum.
Sen de haklısın..
İdarecinin adaletsizi de var. Var da var..
Allah her daim iyilerle karşılaştırsın, gönlüne göre olsun inşallah arkadaşım..
Deme öyle :)
Umutluyum..
E tamam o zaman abimin yasadiklarini anlatmiyim :)
teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsınAllah her daim iyilerle karşılaştırsın, gönlüne göre olsun inşallah arkadaşım..
herkes nasilda sadece kendini dusunur konusmus.
o knusanlar once anne olunda sonra anneleri elestirin.ayrica her is insan iliskisi gerektirir ve buda tabiki zordur.
cok sikayetciyseniz yapmazsiniz.gercekten egitim askiyla yanan IDEALIST ogretmenler kalir egitimde.veli onu demis veli bunu demis derdinde olmaz ,benim derdim bu cocuklari yetistirmek der ve onune bakar.
Keşke benim ilkokul öğretmenim de sizin gibi olsaydı. O kadar nefret ettim ki ondan bütün okul hayatım boyunca o kadın yüzünden okuldan nefret ettim!! Eminim sizin öğrencileriniz sizin değerinizi biliyordur. Sabrınızin mükafatı olacaktır emin olun.
Biz Diyarbakirliyiz. O sebeple yaklasik 17 yildir bu bölgede calisiyor.E tamam o zaman abimin yasadiklarini anlatmiyim :)
manyak mıknatısı size değildi ona alınmayın.
bu arada lütfen bizim gibiler olmasın okulunuzda çünkü sizin gibi düşünen öğretmeni hizmetçi yerine koyan velilerden çok yıldık.hatta konuyu bile sabote ettiniz.sanalda azıık rahat bırakın bari
benim söylemek istediğim buydu aslında....
meslekte 10. yılım ve bu yıla kadar sorun konuşmadan çözüm konuşan nadir öğretmen gördüm...sorunları hepimiz biliyoruz zaten ve değişmeyecek çözüm????? keşke buna odaklanabilsek
ana okulundan liseye kadar her tür okulda çalıştım...lise öğretmenleri ortaokul eğitimini suçlar, ortaokul öğretmenleri ilkokul eğitimini ve ilkokul öğretmenleri daha çok velileri ....bu hiiiç ama hiç değişmedi.......değişmesini beklemek ütopya sanırım ????
Biz Diyarbakirliyiz. O sebeple yaklasik 17 yildir bu bölgede calisiyor.
Koylerde cocuklarin daha saf ve saygili oldugunu söyler. Cocuk sayisi fazla oldugu icin pek umursamazlar cocuklarini, o yuzden sorun da cikarmiyorlar veliler genel olarak. Eti senin, kemigi benim hesabi.
Ama merkezde veliler yetmiyormus gibi ustune terbiyesiz cocuklarla ugrasiyoruz diyor.
Konu sahibi başlığı açmanız iyi olmuş. Ben oğluma okumayı sayenizde öğrettim. 1. Sınıf anneleri konusunda verdiğiniz bilgilerle öğrettim. O zaman uye değildim sonra da aklıma gelmedi teşekkür etmek. Nankörlük işte. Bu konu sayesinde teşekkür ederim butun paylaşımlarınız için.
Benim kesinlikle yapamayacağım bir meslek sınıf öğretmenliği. Hele şimdi çocuklar iyice kuçuk öğretmenlik mi yapıyorsunuz dadılık mı belli değil. Allah yardımcınız olsun. Ama mesleğinizden soğumayın lütfen zaten laf olsun diye yapan çok öğretmen var, sizleri kaybetmek istemeyiz.
Ne güzel yazmışsınız. Sırf yazınızı beğenmek için giriş yaptımBöyle bir konu açılmışken klasiklere yer vermeden olmaz...
Yarım gün çalışıyorsunuz hala şikayet: O yarım günün sonunda pelteye dönüyorsun zaten, sen mesain bitip Esra Erolu izlerken ben evde yazılı okuyorum.
Kar yağar tatil olur zaten üç ay yatıyorsunuz: Öğrencinin olmadığı okula gidip poker mi oynayalım? Ayrıca üç ay tatili sen de öğrenciyken yaptın, ben de en son o zaman yaptım.
O kadar atanamayan var haline şükret: Haksız kazanç sağlayan trilyonerler varken ben neden hakkımı arayamıyorum?
Asgari ücretlinin haline bak da sus: Okuldaki hizmetlinin maaş bordrosuna beraber bakmaya ne dersin?
Öğrenciye çok ödev veriyorsun: Senin gibi bilinçsiz anne babaların vermediği sorumluluğu kazandırırım belki?
Yazarken sıkıldım, zaten buralara sığmaz.
Türlü hikayelerle öğretmeni dayakçı ilan eden ama öğrencilerce öldürülen...
"Son model arabaları var" diye haset edilen ama öğrenci evladı için emekli olamayan öğretmenlerin ülkesi...
Kötüsü yok mu?
Hangi mesleğin hangi insanın kötüsü yok?
En iyi insanın bile alacası içinde...
Bizi toplumda nereye iterseniz çocuklarınız oraya gelecek...
Ne kadar mutsuz ederseniz çocuklarınızın önünde gülücüklerimiz o kadar eksilecek.
İyi öğretmen arayan veliler önce iyi ebeveyn olmalı.
Sokakta başıboş gezen gençleri görünce salt başarısız öğretmenleri değil...
İlgisiz, bilinçsiz velileri ve her gün daha da bozulan bir sistemi görmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?