Doğuma Hazırlık soğuk buhar makinası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
Gebelik döneminde kendim, doğumdan sonra bebeğim için soğuk buhar makinası almam gerekiyor. Kullanan varsa ne marka ya da ne gibi özellikler tavsiye edersiniz? İnternette Wewell İyonizerli Soğuk Buhar Üfleyici gördüm daha fazla özellikli gibi göründü. Kullanıp memnun olan var mı?

bize de netten hediye çeki gelmişti kampanya da ve yorumlar çok iyi diye wewell marka aldık. Kesinlikle tavsiye etmem. İlk çalıştırdığımda bir şey olmadı ikinci gün gece vakti sigorta attı evde, üçüncü kez cesaret edip çalıştırdığımda çalıştı ama gece bir uyandım gece lambası ve buharı (içinde su bitmediği halde) kendi kendine kapanmış. Daha sonra hiç düzelmedi geri iade ettik 1 ayı geçti hala makineden ses yok.

Pahalı da olsa bilinen markalı, dükkan malı ve garantili bir ürün alın derim.

bize de netten hediye çeki gelmişti kampanya da ve yorumlar çok iyi diye wewell marka aldık. Kesinlikle tavsiye etmem. İlk çalıştırdığımda bir şey olmadı ikinci gün gece vakti sigorta attı evde, üçüncü kez cesaret edip çalıştırdığımda çalıştı ama gece bir uyandım gece lambası ve buharı (içinde su bitmediği halde) kendi kendine kapanmış. Daha sonra hiç düzelmedi geri iade ettik 1 ayı geçti hala makineden ses yok.

Pahalı da olsa bilinen markalı, dükkan malı ve garantili bir ürün alın derim.

iyi ki danışmadan almamışım çok teşekkürler.

bebeğim doğunca hemen doktoruma sordum kesinlikle buhar makinası almayın dedi. ortamda yarattığı nemden dolayı küf oluşur ve bu da bebeğinizi astıma kadar götürür dedi. en iyi nemlendirme havalandırmadır dediiii. bence almayın.

eskıden böyle seyler mı varmış!!! zaman gectıkce yenı yenı icatlar cıkıyor...bence hıc gerek yok.....

ben chicco nun iyonlu soğuk buhar makinasını kullanıyorum, memnunum. etrafını bir süre sonra ıslatıyor ama altına bir havlu seriyorum ben ve sürekli çalıştırmıyorum zaten oda kurudukça açıyorum biz burda klimayla ısınıyoruz ve makina olmasa nefes dahi alamayız. bebek yeni doğduğunda havalandırdığın odaya 2 saat sonra alabilirsin onu bizimki bahar bebeğiydi polenlerden dolayı böle olması gerekiyormuş, kış vaktide soğuk olur sonuçta bence almanda fayda var bize doktorumuz önermişti.

ben chicco nun iyonlu soğuk buhar makinasını kullanıyorum, memnunum. etrafını bir süre sonra ıslatıyor ama altına bir havlu seriyorum ben ve sürekli çalıştırmıyorum zaten oda kurudukça açıyorum biz burda klimayla ısınıyoruz ve makina olmasa nefes dahi alamayız. bebek yeni doğduğunda havalandırdığın odaya 2 saat sonra alabilirsin onu bizimki bahar bebeğiydi polenlerden dolayı böle olması gerekiyormuş, kış vaktide soğuk olur sonuçta bence almanda fayda var bize doktorumuz önermişti.

merhaba cnm bende allah nasip ederse ocak annesi olucam ve biz de evde klima ile ısınıyoruz bana da tefalin buhar mak.önerdiler ama kullanan tanıdığımda.klima dokunmuyor dimi bebbeğe biz odasına da taktırdık.

klima çok kurutuyor odayı tek derdi o ama tabi bebiş doğmadan filtrelerini bi güzel temizlersiniz bu önemli.

BendE chicco iyonlu soguk buhar makinesi aldım ...suanda bebeğimin odasında çalışıyor ama oda cok soğudu...sizde de odayı sogutuyormu:54:

Soğuk buhar makinalarını tavsiye ederim. Özellikle de kış aylarında ve burun tıkanıklarında çok rahatlatıcı bir çözüm yolu.Ben burnum tıkandığı zaman sabaha kadar çalıştırıyorum ve makina sayesinde burnumdan rahat nefes alıyorum.Bende tefalin makinası var,sinbo makinama göre sesli çalışıyor.Sinbo sesiz bir makina ana bozuldu.Tefal 4 senedir sağlam...

Soğuk buhar makinalarını tavsiye ederim. Özellikle de kış aylarında ve burun tıkanıklıklarında çok rahatlatıcı bir çözüm yolu.Ben burnum tıkandığı zaman sabaha kadar çalıştırıyorum ve makina sayesinde burnumdan rahat nefes alıyorum.Bende tefalin makinası var,sinbo makinama göre sesli çalışıyor.Sinbo sesiz bir makina ama bozuldu.Tefal 4 senedir sağlam...

bizde weewel in buhar mak sını kullanıyoruz ve hiçbir sorun yasamadık.oda eger kuruysa yüksek ayarda 1 saat çalıştırıp kapatıyoruz yada 3-4 saat düşük ayarda çalıştırmakta işe yarıyor. fazlası tabiki zarar. mutlaka alın diyen doktorda var asla almayın diyende bence iyice araştırma yapıp kendiniz karar verin

yorumlar için çok teşekkür ederim. sonunda tefal soğuk buhar makinası aldık. bir kaç gündür deneme halindeyiz, şu ana kadar herhangi bir sorun görünmüyor. çıkardığı ses kışın sobanın üzerinde kaynayan çaydanlığın sesi gibi huzur verici, o kadar ses yok tabi. kutusunda nem ölçeri ile birlikte alıyorsunuz, istediğiniz ayarda tutabilmek için çok iyi.bir kaç gecedir daha rahat nefes alıyorum. inşallah bebeğim de ilerde sağlıkla kullanır.

eşimle beraber nezle grip hastayken kulak burun boğaz doktoru buhar makinesi tavsiye etmişti. sinbo aldık. şimdi bebek için de kullanıyoruz. sadece bebek nezle olunca veya burnu tıkanınca açıyoruz. onun haricinde açmıyoruz, kaloriferlerin üzerinde su kapları asılı duruyor.

özellikleri:
-su deposu çok geniş, bir kez doldurunca çok uzun süre gidiyor.
-içi su doluyken taşıması çok zor oluyor, etrafa dökülebiliyor.
-buhar üreten delik hemen kireçleniyor, ama kireç çözücü kullanmayın yazıyor. sirke veya kulak çöpüyle temizliyoruz. (gerçi eskiden oturduğumuz şehrin suyu çok kireçliydi.)

Başlık sahibi:54: çoktan buhar makinası almış, hayırlı olsun. ben başkaları da okur diye yazdım.

eşimle beraber nezle grip hastayken kulak burun boğaz doktoru buhar makinesi tavsiye etmişti. sinbo aldık. şimdi bebek için de kullanıyoruz. sadece bebek nezle olunca veya burnu tıkanınca açıyoruz. onun haricinde açmıyoruz, kaloriferlerin üzerinde su kapları asılı duruyor.

özellikleri:
-su deposu çok geniş, bir kez doldurunca çok uzun süre gidiyor.
-içi su doluyken taşıması çok zor oluyor, etrafa dökülebiliyor.
-buhar üreten delik hemen kireçleniyor, ama kireç çözücü kullanmayın yazıyor. sirke veya kulak çöpüyle temizliyoruz. (gerçi eskiden oturduğumuz şehrin suyu çok kireçliydi.)

Başlık sahibi:54: çoktan buhar makinası almış, hayırlı olsun. ben başkaları da okur diye yazdım.

eminim başka anneler de çok faydalanacaktır teşekkürler :34:

benimde burnumda bogazımda kuruluk ve genzime sanki bişey yapışmıştı yutkunuyordum gitmiyordu, çok rahatsız edici bir hal almıştı bende kuru havadan oldugunu düşündüm ve bugün sinbo buhar makinesi aldım. 2 saattir en düşükte çalışıyo fakat odayı çok soguttu ve bogazımda acıma olmaya başladı yutkununca, genzimdeki o tıkanıklıkta geçmedi. Acaba daha yeni çalıştırmaya başladım diye mi şikayetlerim geçmedi? Sizde nasıl olmuştu?

benimde burnumda bogazımda kuruluk ve genzime sanki bişey yapışmıştı yutkunuyordum gitmiyordu, çok rahatsız edici bir hal almıştı bende kuru havadan oldugunu düşündüm ve bugün sinbo buhar makinesi aldım. 2 saattir en düşükte çalışıyo fakat odayı çok soguttu ve bogazımda acıma olmaya başladı yutkununca, genzimdeki o tıkanıklıkta geçmedi. Acaba daha yeni çalıştırmaya başladım diye mi şikayetlerim geçmedi? Sizde nasıl olmuştu?

geçmiş olsun. aldığımız tefal buhar makinası içeriyi soğutmadı, ev çok sıcak olduğundan anlamamış olabiliriz. sinbo markayı bilmiyorum ama bu cihazların boğaz ağrısına sebep olacağını çok düşünmüyorum, belki var olan enfeksiyon durumunuz çok ilerlemiş olabilir mi? bir de tıkanıklığı tamamen geçirmiyorlar ben hem okyanus suyu hem bu cihazı kullanıyordum rahat nefes alabilmek için. odanın kapısını da tamamen kapatmıyorum örtülü duruyor. ikinci kullandığımız gece ilkine göre kesinlikle daha rahattı diyebilirim. doktorum yatarken 1 m mesafede durmasının etkili olacağını söylemişti bu arada.

geçmiş olsun. aldığımız tefal buhar makinası içeriyi soğutmadı, ev çok sıcak olduğundan anlamamış olabiliriz. sinbo markayı bilmiyorum ama bu cihazların boğaz ağrısına sebep olacağını çok düşünmüyorum, belki var olan enfeksiyon durumunuz çok ilerlemiş olabilir mi? bir de tıkanıklığı tamamen geçirmiyorlar ben hem okyanus suyu hem bu cihazı kullanıyordum rahat nefes alabilmek için. odanın kapısını da tamamen kapatmıyorum örtülü duruyor. ikinci kullandığımız gece ilkine göre kesinlikle daha rahattı diyebilirim. doktorum yatarken 1 m mesafede durmasının etkili olacağını söylemişti bu arada.

az once bebeğimiz icin buhar makinası arastırıyordum internetten arcelik-beko da var bir de tefal de bebekler icin buldum ama daha once hic kullanmadım simdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kararsız kaldım hangisini almalıyım diye :(
ben kendimi gectim onemli olan bebegin rahat nefes alması

Biz de dün Wollex diye bi marka aldık. e-bebek ten hediye çekimiz vardı, öyle değerlendirelim dedik.. oldukça sessiz çalışan bi ürün.. fiyatı da 160 dan 79 tl ye düşmüş, şuan indirimde..tavsiye ederim

Back
X