bize de netten hediye çeki gelmişti kampanya da ve yorumlar çok iyi diye wewell marka aldık. Kesinlikle tavsiye etmem. İlk çalıştırdığımda bir şey olmadı ikinci gün gece vakti sigorta attı evde, üçüncü kez cesaret edip çalıştırdığımda çalıştı ama gece bir uyandım gece lambası ve buharı (içinde su bitmediği halde) kendi kendine kapanmış. Daha sonra hiç düzelmedi geri iade ettik 1 ayı geçti hala makineden ses yok.
Pahalı da olsa bilinen markalı, dükkan malı ve garantili bir ürün alın derim.
ben chicco nun iyonlu soğuk buhar makinasını kullanıyorum, memnunum. etrafını bir süre sonra ıslatıyor ama altına bir havlu seriyorum ben ve sürekli çalıştırmıyorum zaten oda kurudukça açıyorum biz burda klimayla ısınıyoruz ve makina olmasa nefes dahi alamayız. bebek yeni doğduğunda havalandırdığın odaya 2 saat sonra alabilirsin onu bizimki bahar bebeğiydi polenlerden dolayı böle olması gerekiyormuş, kış vaktide soğuk olur sonuçta bence almanda fayda var bize doktorumuz önermişti.
eşimle beraber nezle grip hastayken kulak burun boğaz doktoru buhar makinesi tavsiye etmişti. sinbo aldık. şimdi bebek için de kullanıyoruz. sadece bebek nezle olunca veya burnu tıkanınca açıyoruz. onun haricinde açmıyoruz, kaloriferlerin üzerinde su kapları asılı duruyor.
özellikleri:
-su deposu çok geniş, bir kez doldurunca çok uzun süre gidiyor.
-içi su doluyken taşıması çok zor oluyor, etrafa dökülebiliyor.
-buhar üreten delik hemen kireçleniyor, ama kireç çözücü kullanmayın yazıyor. sirke veya kulak çöpüyle temizliyoruz. (gerçi eskiden oturduğumuz şehrin suyu çok kireçliydi.)
Başlık sahibiçoktan buhar makinası almış, hayırlı olsun. ben başkaları da okur diye yazdım.
benimde burnumda bogazımda kuruluk ve genzime sanki bişey yapışmıştı yutkunuyordum gitmiyordu, çok rahatsız edici bir hal almıştı bende kuru havadan oldugunu düşündüm ve bugün sinbo buhar makinesi aldım. 2 saattir en düşükte çalışıyo fakat odayı çok soguttu ve bogazımda acıma olmaya başladı yutkununca, genzimdeki o tıkanıklıkta geçmedi. Acaba daha yeni çalıştırmaya başladım diye mi şikayetlerim geçmedi? Sizde nasıl olmuştu?
geçmiş olsun. aldığımız tefal buhar makinası içeriyi soğutmadı, ev çok sıcak olduğundan anlamamış olabiliriz. sinbo markayı bilmiyorum ama bu cihazların boğaz ağrısına sebep olacağını çok düşünmüyorum, belki var olan enfeksiyon durumunuz çok ilerlemiş olabilir mi? bir de tıkanıklığı tamamen geçirmiyorlar ben hem okyanus suyu hem bu cihazı kullanıyordum rahat nefes alabilmek için. odanın kapısını da tamamen kapatmıyorum örtülü duruyor. ikinci kullandığımız gece ilkine göre kesinlikle daha rahattı diyebilirim. doktorum yatarken 1 m mesafede durmasının etkili olacağını söylemişti bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?