- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Benim annem de Egede oturuyor Istanbula yanima geldi donuyorum diyor ev merkezi sistem cayir cayir yaniyoryeleksiz gezmez disari cikarken lahana gibi kat kat :) o yuzden size bir sey diyemiyorum siz Türkiye ozlemi çekiyorsunuz gibi geldi bu arada dalga gecmiyorum oranin kasvetli havasi sizi depresyona sokmus da olabilir
Evet hava daha soğumadi ki biz egeliyiz ve ben hep soguk yerlerde yaşadım Eskişehirin -17 derece soğugunda trenckotla geziyordum :) demir B12 ne varsa eksik ama soguga alisigimIstanbuldayim hava daha sogumadi bile.
Azicik soguktan bile kaciniyor insanlar gercekten, bugun hava kapali ve yagisliydi ara ara, ormana yuruyuşe gittik 3-5 insan ya var ya yoktu.
Oradaki kafeden kahve almaya girdik, insanlarda iç kisimdaki sicak olan minicik alana tıkmıslar kendilerini ki hava soguk bile değil.
Disari oturan gercekten bir tek biz vardik kafamizi dinledik sohbet ettik.
Hava isinana kadar tadini cikaralim diyorum eşime hep.
Malta çok iyi öneri bence deneden arabanız yok, işe nasıl gidiyorsunuz ... kapın bir tane. Nişanlım cimri almıyor de de düşüp öleyim, bu yurtdışındaki Türk erkeği sevgili/nişanlılar hep cimri çıkıyor
Onun dışında haklısın, bumbuz bir yerde hayat geçmiyor ev ev ev bayıyorsun remote iş bakın Allah ne verdiyse Malta, İspanya taşının. Bu şekilde yaşayan tonla Avrupalı tanıyorum, ülkenin yerlisi durmak istemiyor siz ne yapıcaksınız akıllı olun, ön ödeme koyacak kadar para biriktirin mortgagela Maltadan ev kapın vınlayın o kadar.
Evet hava daha soğumadi ki biz egeliyiz ve ben hep soguk yerlerde yaşadım Eskişehirin -17 derece soğugunda trenckotla geziyordum :) demir B12 ne varsa eksik ama soguga alisigimbugun hava kapaliydi yagmurluydu ama ılıktı
Sondaki nine gibi giyerse sorun ortadan kalkıcak.Ah canım benim derdini sevsinlerAvrupa’ya Türkiye’den salamlar salam
Heelloo,Kızlar merhaba.
Kiminize çok şımarıkça gelecek belki bilmiyorum. Ama artık hayatımı çok etkileyen bir şey haline dönüştü bu.
Ben aslen İzmirliyim, orada doğdum büyüdüm. Avrupaya önce yüksek lisansa gittim burada kalıp kalmayacağım belli değildi. Ama masterdan sonra ülke ismi vermeyeyim avrupanın kuzeyinde diyeyim iş buldum nişanlandım nişanlımla buraya taşındık ve nişanlım Türkiye’ye dönmeyi hiç istemiyor. Yani kabullenemesem de yeni evim burası.
Ben ise dayanamıyorum. Hava çok soğuk. Kemiklerim ısınmıyor. Kaloriferi köklüyoruz ev çok eski, yalıtım kötü olduğu için ev ısınmıyor. Buralarda yeni inşa edilmiş ev çok az ve çok pahalı bütçemiz yok. Değerlerimle ilgili bir sıkıntı yok bu arada kan tahlili yaptırdım her şey yolunda. Ben yapı itibariyle alışık değilim soğuğa, sıcacık bir şehirden geliyorum.
Kızlar dışarı çıkasım gelmiyor. Evde otura otura kilo aldım. Nişanlım dışarı çıkalım biraz gezelim etkinlik yapalım falan diyor, hiç ama hiç zevk almıyorum. Mekan içi etkinlikler yapın diyeceksiniz onu bile yapasım yok çünkü arabamız da yok toplu taşımayla kat kat giyinip o soğuk havada otobüs tren vs beklemek beni inanılmaz geriyor.
Belki şımarıkça ama hava soğuk olduğu için çok mutsuzum. Termal içlikler aldım yine de bana yetmiyor hiçbir yerim üşümese yüzüm üşüyor.
Ben İzmir’de sahil kenarında efil efil elbiselerle dolaşmak istiyorum, yemin ederim çok özledim.marul gibi giyinip dışarı çıkmak ve o ağır montları taşımak çok canımı sıkıyor. Ayrıca buraya gelen yaza yaz demek çok zor. İzmir’in baharı gibi. Yani bütün sene güneşsiz yaşamak beni çok yordu
Lütfen bana akıl verin tüm emeklerime rağmen bu mutsuzluk yüzünden bi gün kafayı kırıp Trye dönecek moddayım artık.
neden arabanız yok, işe nasıl gidiyorsunuz ... kapın bir tane. Nişanlım cimri almıyor de de düşüp öleyim, bu yurtdışındaki Türk erkeği sevgili/nişanlılar hep cimri çıkıyor
Onun dışında haklısın, bumbuz bir yerde hayat geçmiyor ev ev ev bayıyorsun remote iş bakın Allah ne verdiyse Malta, İspanya taşının. Bu şekilde yaşayan tonla Avrupalı tanıyorum, ülkenin yerlisi durmak istemiyor siz ne yapıcaksınız akıllı olun, ön ödeme koyacak kadar para biriktirin mortgagela Maltadan ev kapın vınlayın o kadar.
Evinizde küf var mi?
Yazları 1 ay İzmir'e gelin, kemikleriniz ısınsın geri dönün.
Bi sicak Turkiyede mi var? Niye secenek sadece Turkiye?
Belki baska ulkeleri degerlendirseniz nisanliniza da uyar.
Arabamız yok çünkü bu ülkede ehliyetimiz yok
Kariyerimin çok başındayım bu işi bile zor buldum
Remote iş bulup sıcak yerlere taşınmak için çok var daha bölümüm de çok uygun değil yani yazılım falan okusaydım belki daha kolay olurdu
Maalesef evet… yalıtım kötü olduğu için burada bir çok evde küf var
Siliyoruz ama tekrar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?