Soğuk.

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Tam anlamıyla bir soğuk biriyim...

Aslında azıcık sıcak kanlı sevgi gösterebilsen biri olsam herşey çok daha güzel olacak...

Ben biraz sırnaşsam eşimle ilişkim çok daha iyi olabilir ama ben öyle olamıyorum...

Neredeyse 15 gündür ayrıyız özledim bile diyemiyorum konuşacak bişey bulamıyorum.(bu sadece eşim için değil herkese karşı böyleyim)
Iyice uzaklaştık birbirimizden...

neden böylesiniz peki yakınlık kurmamanın mutlaka sebepleri vardır..
gururlu insan profilimi özledim bile diyemeyecek kadar..

Tam anlamıyla bir soğuk biriyim...

Aslında azıcık sıcak kanlı sevgi gösterebilsen biri olsam herşey çok daha güzel olacak...

Ben biraz sırnaşsam eşimle ilişkim çok daha iyi olabilir ama ben öyle olamıyorum...

Neredeyse 15 gündür ayrıyız özledim bile diyemiyorum konuşacak bişey bulamıyorum.(bu sadece eşim için değil herkese karşı böyleyim)
Iyice uzaklaştık birbirimizden...
Ben de böyleyim.
Çok sık gülümseyen biri de değilim.
Bazı konularda avantajlı ama birçok konuda dezavantajı var.
Belki de eşiniz içinizi ısıtamıyordur yeterince.
Çok büyük bir sevgiye hangi insan karşılıksız kalabilir.
Biraz daha sevilmeye ihtiyacınız var sanırım.

bazı insanların yapısı böyledir canım kendini suçlama. birazcık çabalayabilirsin ama bu senin karakterine engel değil. gerisi kendiliğinden gelir

neden böylesiniz peki yakınlık kurmamanın mutlaka sebepleri vardır..
gururlu insan profilimi özledim bile diyemeyecek kadar..

Gurur deği aslında içimden gelmiyor çocuklarım dışında kimseye

Çocuklarım için de bazen kötü bi anne miyim diye düşünüyorum herkes gibi değilim böyle anne mi olur diye

Tabi eşimin duygusal yaklaşımının beni yakınlaşmaya sevkedecek düzeyde olmaması da bir sebep en azından sevgiliyken bu kadar vahim değildim çünkü heyecan vardı eşim daha farklıydı

Ben de böyleyim.
Çok sık gülümseyen biri de değilim.
Bazı konularda avantajlı ama birçok konuda dezavantajı var.
Belki de eşiniz içinizi ısıtamıyordur yeterince.
Çok büyük bir sevgiye hangi insan karşılıksız kalabilir.
Biraz daha sevilmeye ihtiyacınız var sanırım.

Eşim konusundaki tespit doğru evlendikten sonra sorunlar geçen zaman iş güç derken eski iletişimimiz kalmadı

Biraz daha duygusal yaklaşsa daha iyi olabilirim belki ama genel halim bu

Çok gülerim konuşurum hatta çok konuşurum ama duygularımı gösteremem

bazı insanların yapısı böyledir canım kendini suçlama. birazcık çabalayabilirsin ama bu senin karakterine engel değil. gerisi kendiliğinden gelir

İçimden gelmeyen hiç birşeyi silah zoruyla bile yapamam hep söz veriyorum kendine bugün şöyle davranacağım diye yapamıyorum

Bir yolu taktiği olmalı

İçimden gelmeyen hiç birşeyi silah zoruyla bile yapamam hep söz veriyorum kendine bugün şöyle davranacağım diye yapamıyorum

Bir yolu taktiği olmalı

Aslinda var. Ben de onceden oyleydim. Bu yolu buldum.. pek iyi değil ama idare ediyorum. Fazla samimiyet kurmadan ilgileniyorum insanlarla. Cocuk gibi goruyorum onlari. Esnek davranmayi deniyorum

İnsan neden kocasına soğuk olsun ki... Ben hiç yapamam mesela. Adam işten gelir gelmez, tepesine çıkarım resmen :) Hayatta en yakınınız o, sevgiye ilgiye herkesin ihtiyacı var. 15 gün dile kolay.... 1 kere sarılın, güzel şeyler söyleyin, bence devamı kendiliğinden gelir :)

Nasıl ba s arıyorsun vallahi ya. Keşke bende yapabilen biri olsam. Akşam işten çıkıyorum eve gidiyorum o geliyor tepesine bi ni yorum . Bebeğin seni özledi iii gel sarıl çabuk çabuk diye koridor da başlıyorum cem kır meye :) . Opuyorum sacini cekiyorum resmen özledim diye arkadaşıyla çay içmeye bile gitmesin istiyorum . Cocuk gibi davraniyorum Bunal ti yorum bazen .
Keşke bende biraz soğuk ola bilsem.

Çok isterdim sizin gibi olmayı... Sanırım eşle de alakalı bir de insanın ruhunda olmayınca da ikisi bir arada benim gibi bir buz çıkıyor

Back
X