soğuktan ders çalışamıyorum..

Ben kendi odam icin fanli ısıtıcı aldim 35 40 tl arasi bir seydi. Odam cokta kucuk degil ama 5 10 dk falan calisinca sicacik oluyor icerisi.Ay sonunda faturada cokta bir degisiklik yoktu.Elektirikli sobayi kapatinca hemen soguyor icerisi ama fanli isiticinin etkisi uzun sure kaliyor.

Elektrikli battaniye al, gir içine al eline kitapları ohh mis gibi çalışırsın mayışmazsan tabi

Elektrik parası da öyle fazla gelmez.. ucuz da bir şey

Sıcak su torbası alın iki tane birini ayagınızın altına birini kucagınıza alın onlarda ısınmanïza yardımcı olur ama en iyi çözüm soba kurun elektirige verdiginiz paraya odun alırsınız tabi soba kurma imkanınız varsa .

Ah öğrencilik :) sıcak su torbası kullan ama dikkatli ol eczaneden falan güvenli bir şey al
Eve geldiğinizde sobanızı bir kereliğine yaksanız sonra odun atmasanız en azından evin havası kırılır

nolur bu kadar üzülmeyin ben de kötü oldum şimdi:)

gündüz yakıyoruz kömür sobası. ama geceleri olmuyo.

yahu çok güzel insanlarsınız. size ben ne diyeyim.. hanginizin ne muradı varsa allah tez vakitte nasip etsin.

bence sen rahat rahat kullan elektrik sobasını gelen faturayı biz öderiz bu ay hepimiz hesabına yollarız :) öğrencisin öğrencinin ayıbı olmaz .yeter ki okuyup kendini kurtar ayaklarının üzerinde dur ..

Bayağı da bir cevap yazılmış okumadım şu an aynısı yazılmış olabilir ama 7/24 açık kütüphaneler var hatta yanlarında geceleri çorba falan dağıtılıyor. Tabi hangi şehirde olduğuza göre değişir ama tüm gün olmasa da geç saate kadar açık kütüphanelerde en azından yoğun sınav zamanlarınızı atlatabilirseniz belki biraz daha rahat edebilirsiniz.
Gece çalışmaya gelince de, kimi insan gece insanıdır kimisi sabah. Mesela çok sınav olduğu zamanlarda öğlen uyuyup gece uyumadan gelenler olurdu, ben 3'e kadar falan çalışır yatar 5 gibi kalkar gidene kadar çalışırdım. O geceki 2-3 saatlik uyku gündüz uykusundan iyi gelirdi.
Bir de ben denemedim ama çalıştığınız dersin konu anlatımını vs telefona yükleyip gece uyurken kulaklık takarsanız uykunuzda dinlemeniz öğrenmeye yardımcı oluyormuş. Önerebilirim.
Başarılar:)

ayağa yün patik.

yorganını battaniyeni al, oturduğun sandalyeye enlemesine koy, içine otur bacaklarını bağdaş kur topla, yorganı battaniyeyi yanlardan üstüne kapa.

ellere eldiven. başa da bir bere. tamam

eğer yetmiyorsa, kucağına da bir pet şişeye sıcak su koy, kucağında dursun tamam.

eğer rahat edemem dersen, masanı yatağının kenarına çek, bu dediğimi tekrarla sarın iyice yorgana battaniyeye eline eldiven başına bere gene.

çabuk ısınan elektronikler çok yakar, tost makinesi, kettle vs kullanmayın, tüpte ısıtın suyu madem.

bir de şu her şey satan dükkanlarda marketlerde falan şu camlara kapılara takılan süngerler var onlardan yapıştırın hava girmesin. evde varsa, aileden kalın kadife perdeler vardır eski stil onlardan takın camdan gelen soğuğu keser.

yerlere de mutlaka halı olmasa bile kilim battaniye, yerden soğuk yansımasın. yatağının duvara değen kısmı varsa oraya da battaniye as duvardan soğuk yansır. uyurken de başına bere tak hatta burnunun üstüne kadar çek ki kafan donmasın soğukta.

Ya gündüz ders çalışmaya alışın ya da doğalgazlı eve taşının yoğuşmalısından olursa daha az para da ödersiniz sobalı evle elektrikli sobayla ömür mü geçer?

Ahh istanbuldaysanız ben sıze alayım battanıye kıyamadım okurken yavrum benım

Elektrikli baddaniye al kalin pamuklu giyin sogukta disarda kalanlari dusun icin isinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…