- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
kömür de pahalı ki demi?tamam peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kömür de pahalı ki demi?tamam peki
uykum geliyo yatakta ama iyi fikir :)En kalitelisinden sıcak su torbası alıp içine kaynar su koyup üşüyen yerlerine koy hatta yatağın içinde çalışıyosan yatağın içine koy sıcacık olursun hem de ekonomik:)))
pahalı ve çabuk bitiyor. ev tam açıkta kalıyo bizim içi gürül gürül. bi ara anorak yelekle oturuyorduk:) orayı bi kürek kömürle ısıtamayız kömür de iyi para..kömür de pahalı ki demi?
üç ay önce yatak ısınsın diye elektrikli battaniye yaktım çocuklara uyutmak için yanlarına uzandım dedim uyuduklarında kapatırım diye uyumuşuz oğlum kokuya uyandı bağırıyor bir şey yanıyor anne gözümü amamla mutfağa koştum bir şey yok odanın lambasını yatım iki kızım oğlu uyanmış yatağın içindeler o an yorganda ki dumanı fark ettim yorganı bir açtım yatak yorgan yeni yeni tutuşmaya başlamış nasıl bir bağırdıysan yanıyor yatak yanıyor diye 11 yaşında ki kızım fişi çekti hemen ıslak havluyla söndürdük sakın almayın ve kullanmayın oğlum uyanmasaydı 3 çocuğumla beraber yanarak ölecektik Rabbim ne bize nede başkasına göstersin.merhabalar:)
evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.
gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.
elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?
hazır konu açılmışken son bir sorugeceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin
![]()
15 tl ve 18 lt gün boyu yakarsanız 3 gün yarı zamanlı yakarsanız 6 gün gider yakarsanız.pahalı ve çabuk bitiyor. ev tam açıkta kalıyo bizim içi gürül gürül. bi ara anorak yelekle oturuyorduk:) orayı bi kürek kömürle ısıtamayız kömür de iyi para..
Bende ayni durumdan yatakta calismaya calisiyoru. Ama mumkun degil otunca zaren oda buz gibi uzanarakta soru cozylmuyorYatakta calisin sicak su torbasi kullanabilirsiniz hamam gibi yapiyor valla yatagigeceleri ders calismak daha akilda tutuyor tabii
Aklima baska cozum gelmedi ama yinede bende ise yariyor biraz:)Bende ayni durumdan yatakta calismaya calisiyoru. Ama mumkun degil otunca zaren oda buz gibi uzanarakta soru cozylmuyor
Bende sinava hazirla iyorum canim hatta baya bi gec kaldim bas harfi E ile baslayan onceden gorustumuz eski bi uyeyimpahalı ve çabuk bitiyor. ev tam açıkta kalıyo bizim içi gürül gürül. bi ara anorak yelekle oturuyorduk:) orayı bi kürek kömürle ısıtamayız kömür de iyi para..
Yurda çıksan iyi bir yurt yok mudur çok sıcak oluyor yurtmerhabalar:)
evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.
gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.
elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?
hazır konu açılmışken son bir sorugeceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin
![]()
Tabi hic yoktan iyidir bende yataktayken konu anlatimi videilar falan izliyorum ama uzanir vaziyette okdugum icin not falan alamiyorum sunun surasinda 54 gun falan kaldi Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsunAklima baska cozum gelmedi ama yinede bende ise yariyor biraz:)
Ogrencilik zor is valla .ben yurtta kaliyordum ogrencilik yillarinda oyle problemim olmadi ama olan cok arkadasim vardi acikcasi tencerede su isitip buhariyla isinanida gordum. Bak iyimis bu konu sahibi bunuda bilsin:) @mangolubira buna da bakTabi hic yoktan iyidir bende yataktayken konu anlatimi videilar falan izliyorum ama uzanir vaziyette okdugum icin not falan alamiyorum sunun surasinda 54 gun falan kaldi Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun
Bende zannediyordum ki benim dusimdaki herkes sicak calisma masali odalarinda calisiyor
soba yakıyorux. hangi üye? yaz bakalım özelden çıkaramadım çok vae görüştüğümBende sinava hazirla iyorum canim hatta baya bi gec kaldim bas harfi E ile baslayan onceden gorustumuz eski bi uyeyim
Ev sobali benim olduğum odada soba yok yatagin disi buz gibi orurularak calisilmiyor icine girincede uykum gelmiyor ama uzanarakta soru falan cozulmuyor yani gercekten rahatsiz edici bi durum Allah yardimciniz oksun
Peki seyi sorucam evde isitici soba falan hicbirsey kullanmiyormusunuz ev nasil ısınıyor