• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuktan ders çalışamıyorum..

yerlere halıfileks deriz biz ondan sereceksiniz :KK66:
Camlara battaniye li perde alacaksınız . Gündüz perdeler açık geceleri kapalı olacak .
Evin içinde su kaynatmak da havayı baya kırar .

Son düzenleme:
Ayak ısınınca insan ısınıyor. Sicak su torbasını ayağınızın altına koyun. Yoksa pet siseye su koyup beze sararsaniz o da isinizi görebilir. Onun dışında parmakları açık bi eldiveniniz varsa onu takın çalışırken. Uzerinize de bi battaniye attınız mı ohh mis:halay:

merhabalar:)

evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.

gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.

elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?

hazır konu açılmışken son bir soru :p geceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin :-)
üç ay önce yatak ısınsın diye elektrikli battaniye yaktım çocuklara uyutmak için yanlarına uzandım dedim uyuduklarında kapatırım diye uyumuşuz oğlum kokuya uyandı bağırıyor bir şey yanıyor anne gözümü amamla mutfağa koştum bir şey yok odanın lambasını yatım iki kızım oğlu uyanmış yatağın içindeler o an yorganda ki dumanı fark ettim yorganı bir açtım yatak yorgan yeni yeni tutuşmaya başlamış nasıl bir bağırdıysan yanıyor yatak yanıyor diye 11 yaşında ki kızım fişi çekti hemen ıslak havluyla söndürdük sakın almayın ve kullanmayın oğlum uyanmasaydı 3 çocuğumla beraber yanarak ölecektik Rabbim ne bize nede başkasına göstersin.

pahalı ve çabuk bitiyor. ev tam açıkta kalıyo bizim içi gürül gürül. bi ara anorak yelekle oturuyorduk:) orayı bi kürek kömürle ısıtamayız kömür de iyi para..
15 tl ve 18 lt gün boyu yakarsanız 3 gün yarı zamanlı yakarsanız 6 gün gider yakarsanız.

Bütün öğrencilik boyunca ufo etrafında sayılı dakikakalarda ısınıp 5 kat giyerek yaşamaya çalışan biri olarak söylüyorum başka çaresi yok.. ufo zaten ısıtmıyor direk yakıyor ki, odaya çevirip ısıtmaya kalksan bundan 6 sene önce 400 milyon fatura ile şoklara girmiştik şimdi nolur bilmiyorum.
Şimdiki aklım olsa anne babamın zehirlenirsin korkusuna rağmen bir kömür sobası alır yakmanın adabını öğrenir hiç değilse okul çıkışı bir kere yakıp evin soğuğunu kırardım. Hiç öyle abartıldığı gibi değilmiş yakması (beceremezsin demişlerdi) işe başlayınca mecburi olarak öğrendim ve 2 sene yaktım kendim iş yerinde.

Ben de böyle dona dona 4.5 sene geçirdim ufoyla öğrenci iken :( Elektrikli battaniye şu an kullanıyorum ama üstüme almaya değil. Yatağın altına serili. Çok soğuk olduğunda açıp yatağı ısıtıp yatağa girince kapatıyorum. Devamlı kullanmadığım için faturadaki farkı bilemeyeceğim..

pahalı ve çabuk bitiyor. ev tam açıkta kalıyo bizim içi gürül gürül. bi ara anorak yelekle oturuyorduk:) orayı bi kürek kömürle ısıtamayız kömür de iyi para..
Bende sinava hazirla iyorum canim hatta baya bi gec kaldim bas harfi E ile baslayan onceden gorustumuz eski bi uyeyim

Ev sobali benim olduğum odada soba yok yatagin disi buz gibi orurularak calisilmiyor icine girincede uykum gelmiyor ama uzanarakta soru falan cozulmuyor yani gercekten rahatsiz edici bi durum Allah yardimciniz oksun

Peki seyi sorucam evde isitici soba falan hicbirsey kullanmiyormusunuz ev nasil ısınıyor

merhabalar:)

evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.

gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.

elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?

hazır konu açılmışken son bir soru :p geceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin :-)
Yurda çıksan iyi bir yurt yok mudur çok sıcak oluyor yurt

Aklima baska cozum gelmedi ama yinede bende ise yariyor biraz:)
Tabi hic yoktan iyidir bende yataktayken konu anlatimi videilar falan izliyorum ama uzanir vaziyette okdugum icin not falan alamiyorum sunun surasinda 54 gun falan kaldi Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun

Bende zannediyordum ki benim dusimdaki herkes sicak calisma masali odalarinda calisiyor

Verimli ders çalışma için gece ders çalışmayı önermiyorum. Gece anlama kapasitemiz daralıyor.

Soğukta ders çalışılmıyor anlıyorum seni:(

Tabi hic yoktan iyidir bende yataktayken konu anlatimi videilar falan izliyorum ama uzanir vaziyette okdugum icin not falan alamiyorum sunun surasinda 54 gun falan kaldi Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun

Bende zannediyordum ki benim dusimdaki herkes sicak calisma masali odalarinda calisiyor
Ogrencilik zor is valla .ben yurtta kaliyordum ogrencilik yillarinda oyle problemim olmadi ama olan cok arkadasim vardi acikcasi tencerede su isitip buhariyla isinanida gordum. Bak iyimis bu konu sahibi bunuda bilsin:) @mangolubira buna da bak

Bende sinava hazirla iyorum canim hatta baya bi gec kaldim bas harfi E ile baslayan onceden gorustumuz eski bi uyeyim

Ev sobali benim olduğum odada soba yok yatagin disi buz gibi orurularak calisilmiyor icine girincede uykum gelmiyor ama uzanarakta soru falan cozulmuyor yani gercekten rahatsiz edici bi durum Allah yardimciniz oksun

Peki seyi sorucam evde isitici soba falan hicbirsey kullanmiyormusunuz ev nasil ısınıyor
soba yakıyorux. hangi üye? yaz bakalım özelden çıkaramadım çok vae görüştüğüm

Back
X