Tüm bunları yapan biri olsun hayatımda bende soğurum. Önce gururunu yerle bir ediyorsun el oğlu için, dik bir duruş, mantıklı bir davranış göremeyen el oğlu soğumasın da ne yapsın...
Önce kendi ayakların üzerinde durmayı öğren, oku, çalış bir karakter koy ortaya bakalım o zaman el mi yaman sen mi yaman
Sogu sogu sende ''BEN'' de once ben ondan daha degerliyim de bak nasil sogursun
Sogu sogu sende ''BEN'' de once ben ondan daha degerliyim de bak nasil sogursun
bence de yansıt bulunmaz vazgecılmez olmadıgını anlasın ben sıgar ıcerdım eskıden tıryakıydım bı laf vardır severdım onu o zamanlar " sigaranın da tiryakisiyim ama bitince yere atıyorum"Aslinda bana bu tavirlari tabi benide soguttu ona da bunu yansiticam belki o içten soylemedi sonra kivirdi zaten yok karismandan sogudum diye halbuki benim yuregim.gercekten buruk ona
bence de yansıt bulunmaz vazgecılmez olmadıgını anlasın ben sıgar ıcerdım eskıden tıryakıydım bı laf vardır severdım onu o zamanlar " sigaranın da tiryakisiyim ama bitince yere atıyorum"
Saçma değil ama gerçekten bi iş başvurusu yap bence hep tepkisini öğrenirsin hemde yalan söylememiş olursun..Yani çalışmanı sana bırakıyo ama işede girmessin uyumaktan demiş sana.Kizlar size bisi sorcam cocukca mi mantiklimi bilemedim suanki ruh halimden dolayi doğru dusunemiyor olabilirim size danismak istedim
ikk basta ben calismiyorum uyku duzneim yokya hani sen isede girmessin ddemişti uyumaktan ( calismamida istemez bana birakir) bende evlilige az kaldi diye calismadim zaten burasi kucuk is cok yok neyse uzatmiyim
O beni aradigimda mesgule atip is gorumesindeyim diyim( hani kendimi onemli hisetmek istiyorum )
sonra konusuruz diyim diyorum hem.kesitirip atiyim o merak.etsin hem evde olmadığımi billsin sonrada aramam yine ararsa dusunicem is konusunu şartları diyim merak.etsin istiyorum calisma ortamını falan sacmaliyormuyumhani onla küsken bile kendimleyim is guc derdindeyim sadece senin derdn yok hibi hsetsin istiyorum kizlar ne diyorsunuz ?? Sacmaladim mi
bu msjı yeni gördüm canım..Bu adamla evlensen bile hep suscaksın baskalarının fikirlerine senden daha cok önem vericek..Arkadaslarını senden fazla önemseyip seni aşalıycak ki şimdidcen öyle yapmaya baslamıs..Niye yutup susuyosun ki sana adammı yok ne demek izin vermiyo diyemem..Ama sen izin alıcaksın..Evlenince bu laf her konuda yüzüne vurulacak sen istedin kabul ettin olacak ona göre pasif kalma dikkatli ol..Şimdi bi evlilik heyecanı gleinlik giyme düğün hevesi derken..Düğün bitince o adamla ömür geçer mi iyi düşün...Kizlar 9 gibi aramis beni mesgule attim sürekli aradi mesgule attim sonra actim ne arıyorsun dedim ne hem sogudum deyip ne diye ariyorsun dedim ben sana sogudum demedim diyor bana karisma huyunu sevmedim diyor ya dedim benim telfnun kapali olsa arkdslarimla gezsem naparsin dio asla.l ole bisey olamaz diyo asla diyo ama kendine gelince olablrmis o erkek ya ya dedim bende insanim bende istemiyorum dedim bana gelince anormal sana gelince normal mi dedimya dedim suan sogudysan babama derim hersey biter nisani atariz dedim hayir dedi sogumadim ama ben kilibik olamam sevglm.izin vermio diyeemem arkadaslrma diyo gezerim tozarim dio bana gelince olmazsen memnun deilsen gdeblrsn ddiyor benim hatam yok dio ya ben ne doym bu adama sinir oluyorum lafim yok dddim kapadim
hakettiǧi deǧeri ver..yoksa çok incinirsin
bu msjı yeni gördüm canım..Bu adamla evlensen bile hep suscaksın baskalarının fikirlerine senden daha cok önem vericek..Arkadaslarını senden fazla önemseyip seni aşalıycak ki şimdidcen öyle yapmaya baslamıs..Niye yutup susuyosun ki sana adammı yok ne demek izin vermiyo diyemem..Ama sen izin alıcaksın..Evlenince bu laf her konuda yüzüne vurulacak sen istedin kabul ettin olacak ona göre pasif kalma dikkatli ol..Şimdi bi evlilik heyecanı gleinlik giyme düğün hevesi derken..Düğün bitince o adamla ömür geçer mi iyi düşün...
bu msjı yeni gördüm canım..Bu adamla evlensen bile hep suscaksın baskalarının fikirlerine senden daha cok önem vericek..Arkadaslarını senden fazla önemseyip seni aşalıycak ki şimdidcen öyle yapmaya baslamıs..Niye yutup susuyosun ki sana adammı yok ne demek izin vermiyo diyemem..Ama sen izin alıcaksın..Evlenince bu laf her konuda yüzüne vurulacak sen istedin kabul ettin olacak ona göre pasif kalma dikkatli ol..Şimdi bi evlilik heyecanı gleinlik giyme düğün hevesi derken..Düğün bitince o adamla ömür geçer mi iyi düşün...
İş ciddiye bindi 7 yıl uzun bi süre her dediğini yaptıgın için rutinden sıkılmış belli...Yani az dişini gösterceksin..Altta kalma ver cevabını ayrılmaktan da korkma.Seni mi azarlıyo sogudum mu diyo..Ehh sen kendini ne sanıyosun bende senden soğudum sabrımı zorluyosun alttan aldıkca tepeme cıktın desen nolur düşündünmü..Ya ayrılır geri gelmez..Yada tırsar kaybedeceği için sesini keser..Ama ayrılır diye korktuğun için susuyosun dimi..Böyle yanında olacağına sen ayrıl daha iyi değil mi..Ağırdan ağıra hiç bi adamın huyu değişmez canım..Ya 2 ayda böyle oldu bende anlamadim 7 yildir bole deildi iftra atiyordum disari ciknca cok geziosun şunu yapiosun fln die oda bana diyorki iftra atiodun ben gezmiyordum şimdi iftra deil geziyorum diobianda bole oldu kilibik deilmis artik haklsnz ii düşünmem lazım
İş ciddiye bindi 7 yıl uzun bi süre her dediğini yaptıgın için rutinden sıkılmış belli...Yani az dişini gösterceksin..Altta kalma ver cevabını ayrılmaktan da korkma.Seni mi azarlıyo sogudum mu diyo..Ehh sen kendini ne sanıyosun bende senden soğudum sabrımı zorluyosun alttan aldıkca tepeme cıktın desen nolur düşündünmü..Ya ayrılır geri gelmez..Yada tırsar kaybedeceği için sesini keser..Ama ayrılır diye korktuğun için susuyosun dimi..Böyle yanında olacağına sen ayrıl daha iyi değil mi..Ağırdan ağıra hiç bi adamın huyu değişmez canım..
7-8 yıllık ilişkinin geldiği hale bak evlenseydiniz zamanında şu anda boşanma kararı alıyor olacaktınız... mübarek evlenmeden herşeyi bitirmişsiniz... ne demek miş ben erkeğim yaparım sen yapamazsın... ben kendime kılıbık dedirtmem... insanın karısını sevmesini saygı duymasına biran önce evine gitmek istemesine kılıbık diyen arkadaşları varsa aklını başına toplasında o arkadaşlarından uzaklaşsın... arkadaş dediğin hadi git evinede yengeyi sinirlendirme diye anca gırgır yapar... kılıbıksın oğlum sen diye değil.... ayrıca kıskanmayacaksan sorgulamayacaksan, yada yeter ama her akşam sokaklardasın yada ne bileyim, biraz eve erken gel... bunun gibi şeyleride karşılıklı olarak yaşayamayacaksak, konuşamayacaksak bu nasıl bir ikili ilişki olurki... tabiki bunlarda olacak yani....
Sen sogumak icin neyi bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?