soğumus benden

7 yıllık sevgililikmis. neden bu kadar uzun... ilk bu cevabı bul. evlenmek istemediğsen anlarım.

aramasin beklwntiye girme.

aslında bitir kafanda. emeğimi çöpe mi atayım deme. sevmiştin ve isteyerek yaptın.

Canim 17 yassnda lisede tanidim liseydi unvdeydi askerlikti bu zmana hazir olduk oyuzden erken evlenmek yada okurken evlenmek istemedim 24 yasndayim simdi kendimi uygun gördüm

beklentiye girmiyorum da insan ister istemez umuyor annemi aradi beni aramadi bende zamana biraktim takmamazlik yapicam çünkü surekli ustune cok.dustum.kskandim karismamdan soğumus karismicam daha yoksa kendime ediyorum anlayana anlatilir anlatamıyorum cirpinmicam artik benimde cok kiriklarim oldu ne yazikki

Böyle devam ederse kendi kaybeder ben kendimce tavir alicam takmicam artik ya duzelir yada hersey yok olur hayrlsiini diliyorum çünkü yoruldum

ilişkinizi baştan sona gözden geçir... ve ne olursa olsun kendine karşı dürüst ol ... kendini hiçbir zaman kandırma... o zaman bu ilişkinin ilerisinin olmayacağını göreceksin... sen bunca sene yapmışsın yapacağını bu saatten sonra yapacak hiçbirşey kalmamıştır... bittiyse bitmiştir... bitmeseydi zaten evlilik düşünülür ve ona göre yol alınırdı... o senden sıkıldı arayış içinde dışardakiler ona değişik geliyor ilgisini çekiyor ne yazıkki karakteri bozuk birisiymiş yol yakınken evlenmeden iyi düşün... hayat senin hayatın ama bak açık ve net söylüyorum onu çok seviyorsun ve sevgini kenara koy ilişkinizi tart... ve kendini kandırma... yine üzülen sen olursun... ona bişey olmaz...

Canim dugun salonuna kadar tutuldu evlilik yolundayiz şuan

ama bianda böyle oldu ben ona cok karistim arkdas cevresi edindi onlar ilk sira oldu o da bana cok koydu kiskancim elimde degil

evet seviyorum hele su geceler olunca insanin ici aciyor aklina iyice düşüyor cok mutsuzum su evlilige 8 ay kala bunlari bana yapti ya aklim almiyor hersey gezmek mi oturdum karanlikta düşünüyorum cok kirgin ve Üzgünüm haklsnz evlilik cok onemli ya evlenincede arkadaslaryla hep çıkarsa hayal ettgm evlilik cok baskaydi bilmiyorum benimde canim yandikca Kafam karışıyor benimde hatalarım oldu kabul ama ben boyle basi boş olmadim olamam iste farkımız

ALLAH yardımcim olsun.

Suan heyecanla dugun gunumuzu beklemek varken agliyorum yalnizim en cok ona ihtiyacim varken en cokta bu agrima gidiyor

Biliyorum hatalarim oldu yapmadigi şeyleri yaotin dedim ifita attim gezme dedim karistim biliyorum bagırdim gözüm dondu biliyorum ama ole cok sevdimki kelimelerle anlatamam hep korktum zarar gorcez diye kiskandim iste ne blym belki erkek akrdksyla gezmekten kiskanilmaz diyosunuz ama ya iste hergun gezsin istemedim

bana hep sunu yaptın bunu yaptın diye iftarlar attin dedi artik geziyorum en azndan iftra deil dedi karisamazsin dedi karismamdan sogumus banada peki demekten baska bisey kalmadı o arkdslaryla ben onsuz napabilrm ama hatam varsada cok asik oldum diye yoksa o arkdsmla bi yere gitme drse gitmem sozunden cikmam buda bi hata her dedigni yaptım kendimi feda etmisim o uzulmesin die ama o beni hice saydi basi bos sanki nisanlisiini en azndan biraz insan dinlemezmi neyse yine kotu oldum banada aglamak duser

ne güzel işte bak eline fırsat geçmiş adam evlenene kadar dayanamamış evlenmeden daha seni ikinci plana atacağını göstermiş... evlenincede aynen böyle olacak işte... sen evde koca bekleyeceksin o sürekli arkadaşlarıyla heleki en ufak bir problemlerinizde kendini dışarı atacak koşacak arkadaşlarının yanına sense aynen bu şekilde uykusuz ağlayarak eve dönmesini bekleyeceksin...

sende ondan soğu o zaman..bu ne ya soğumuşmuş..seni istemeyeni sen hiç isteme yol ver gitsin..

Bak kararın ne olursa olsun ama hiçbir zaman salon tutuldu hazırlıklar yapıldı bu saatten sonra dönülmez bende nasılsa seviyorum gibi düşüncelere kapılıpta yanlış yapma... bu duruma gelip evlenen ve sonrasında bin pişman nice insanlar var... ona gelince hem bu durumdasınız evleneceksiniz salonlar tutulmuş hazırlıklar yapılıyor evleneceği karım diyeceği kıza soğudum diyor... insan soğuduğu kişiyle nasıl bir araya gelir... özür dilerim ama nasıl sarılır nasıl öpüşür vs. bunlar sıcaklık gerektiren şeyler soğukluk değil....

Emin olun bende yiprandim zamana biraktim hayrlisini diliyorum

önerileriniz için teşekkür ederim

Cok üzülüyorum hemen bianda bole olmasi bilemiyorum ya ilk frsatta degisti evlenince böyle olmaz evimden cikmam diyor ama inancim yaptıklarıyla kırılıyor cok üzüldüm

Nasil bu hale geldik bilmiyorum uyuyamiyorum icimde koca bi sknti var

eger bi is yürümüyorsa birakacaksin ..zorlamayacaksin
hayirlisi budur belki

bugün olmuyor diye üzüldügün seye yarin olmadi diye sükredersin
o yüzden üzüntüye kaptirma kendini fazla

eger bi is yürümüyorsa birakacaksin ..zorlamayacaksin
hayirlisi budur belki

bugün olmuyor diye üzüldügün seye yarin olmadi diye sükredersin
o yüzden üzüntüye kaptirma kendini fazla

Umarim eskisi gibi oluruz olmuyorsa yapacak bisi yok tabi

hayrlisi ama üzülüyorum elimde değil

Teşekkür ederim

bu ne ki ben burdakilerden soğudum hem özgürlükten bahsediyorlar hem benim mesaj yazmam engelleniyorlar bazı konulara ilginç.kimseyi şucu bucu olmaya da davet etmedim.o yüzden sizde emeğim adaletim demeyin bari adamın beklentileri değişmiştir soğumuştur.kendinizi suçlamayım onun soğuması değil sizin mutlu olmanız ona batsın siz elinizi çekince soğumuş sevgiliden birden harkulede kadın olursunuz ama ilgi gösterince o tekrar bocalar değmez onla uğraşmaya.

Mutlu olmam ona umarim batarda akli basina gelir

bizim türk kızalarımızın hep anlamadıgı birşey var,
İPLEME hiçbirşekilde arama sorma peşinden koşma hatta tersle senden degerlisi olmaz
düşünsene pesinden kosan vıcık vıcık bi adamı muhtemelen seni suan öyle görüyor
biraz yükselt kendini , kişiligini ulaşılmaz olan sen ol her anlamda bak nasılda kosacak pesinden:)

INŞALLAH canimmm bende ezik modundan cikiyim kendime geliyim artik o hint kumasi degil ben hint kumasiyim dimi abartmym :) aramiyorum msjda atmiyorum ama oda dun aramadi uzuldum yine ama tabi icimde yaşadım artik duygularımı belli etmicem agridan saticam kendimi aslinda ilk basta kendi degerimi kendim hisetmem lazımki sizlerin sayesinde güçlü oluyorum tesekur ederim :)

canım rica ederim herkes degerlidir gerekiyosa abart ve bunu onada hisettir , kendini komple yenile inan cok iyi gelicek sana ve etrafının sadece ondan oluşmadıgınıda görüceksin.
ben evliyim ama senin durumunda olsaydım eger cok samimi sölüyorum ayrılırdım o ayrılmadan önce ben tekme atar hatımı değiştirir ve hesapların varsa facebook gibi ordanda siler hesabı dondurur veya onun bana ulaşmasını engellerdim
bunları yapabilirsen bu ona tokat gibi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…