soğumus benden

Acikcasi ayrilmakmhic istemiyorum duzelmesini umut ediyorum 2 aydir Böyleyiz uzaktayiz gelip gidiyor yanima ama calisiyor suan borclarmizi ödüyor esya filan alindi yaza düğün var canimdan cok seviyorum ama cok kirildim uzakta olunca kavgalar buyuyor o beni seviyormu benim kadar bilmiyorum ama sevgim kadar kirginim orasi ayri aslinda kendimi cok saldim sosyal hayatim sifir varsa yoksa onla ilgilendm karismamdan sogumus boguyorum sanriim onu bende kendimi sizler sayesinde güçlü hisediyorum bende bi tskim kirgnliklarn soğukluğu var tabi ama sevgim bitmedi ama rest cekmesi bilmek lazim orasida ayri ben aramam arasada sanki cok isim varmis gibi davranicam eskisi gibi ustune düşmicem umarim akli basina gelir de duzelir INŞALLAH

ilgin icin tesekkur ederim :)

Bence 'soğudum senden' lafın arkasında başka bir şey yatıyor.. hangi erkek 'soğudum' der ..??!!

İlişki böyle bir boyuta geldiyse düzelmez, sen takıldıkca daha çok uzaklaşır senden. Bencede görüşme, ne kadar görüşmeyeceğin sana kalmış tabi. Düşünmesine fırsat ver.

eşimi on yıldır tanıyorum 18 yasında sevgili olduk cok kücüktük tabi ozaman ,
ama ben ilgi hastası bi insanım saniyede bi ilgisizilik hisedyim huzursuz oluyorum, sevgili oldugumuz anda ben zaten asık olmustum belli etmemiştim ama duygular varmı yokmu emin degildim düşün bana karşı hicbisi yok
ve görüşmek istedim ayrılalım dedim cok ilgisizsin bu sekilde devam edemem dedim tamam dedi..
bindim otobuse döndum eve akşam aradı ayrılmak istemiyorum düzelitirim kendimi dedi. ve şuan iki bucuk yildirda evliyiz bana hala cok ilgili suan askerde ama yinede eksik etmiyor ilgisini hergün arıyor ne kadar cok sevdgını sölüyor
bu her telefon görüşmemizde öyleydi . öylede devam ediyor. bizde uzagız ama uzaklık aşkı öldürmemeli aksine güclendirmeli deli gibi gün sayıyoruz suan. sizinde öyle olmalı .. ayrıl derken onu kast ettim seviyosa zaten cabalıcaktır
o caba yoksa sevgide yoktur evlendiktn sonra ayrılmak inan daha zor.. çok çok iyi düşün derim ben

Mutlu olmam ona umarim batarda akli basina gelir
yani en büyük ders o olacaktır.hep söylediğim bir laf vardır mutlu edemiyorsa meşgul etmeyecek.hala anlamıyorum şu erkekleri kendi aileleri altın her dediği doğru evlendikleri kadını sanki cami avlusunda bulmuşlar.

Fazla ilgiden dötü tavana vurmuş bir erkek vakası daha....
Aaaah ah hep aynı hatalar.
Herkes kendini cekmen konusunda super tavsiyeler vermiş tekrar yazmaya gerek yok.
Ama sen sabredemeyip yine tripli mesaj doseyecek kız tipisin cunku planı uygulamaya koydun ama 1 gun aramamasına dayanamaz oldun...

Ara trip at yine yaz mesaj, onu kaybedersin o zaman...
Anladığım kadarıyla bugune kadar cok fazla ustune düşmüşsün, bugun yaptıklarının sebebi yine sensin...Zaten düğün salonu bile tutulmuş boşver sal o seni düşünsün...

Öyle kirginimki damarim tutarsa ne ararim ne sorarim nede msj atarim valla aramadigi icin üzülürüm ama.kendim yasarim ona belli etmem aramadin diyedede msj atmam hele burdaki tavsiyelerle daha güçlüyum iyiki varsınız :)

evet cok havaya girdi bunuda ben yaptım ne yazikki umarim duzeltirimde o pesimden kosar :)

Sağol canim

Aynen kendini bisi saniyor itiip kakiyor ben degerliyim hak etmiyorum oda haddini bilecek seviyosada adam.gibi sevicek hakslnz Teşekkür ederim

Guzel bi ders vermıssıniz kaybetme korkusu olmasi lazim iliskide ben kendimi cok kaptridim bide asiri karistim bana senden sogumadim karismalrindan sogudum diyo tabi karisicam nisanlisi olarak buda benim cok zoruma gidiyor kalbim çok kirgin umarim benim.icin mücadele eder INŞALLAH

sizede cok mutluluklar dilerim ALLAH kavustursun benimkide 3 ay oldu askrden geleli cok zordur asker yolu beklemek bilirim

Eve kapatsaydin oldu olacak...
dışarı çıkma ne demek ya...
kendine güven sevgiline güven. ..

Canim eve kapatmak degil benim derdim baska arkadaslariyla hep hiraz benle ilgilensin istedim geziyor tamam ama en azndan erken yatiyor is icin yarim saat once gelsin uyumadan bana zaman ayrsn sonra yatsin istiyorum gezmesin demiyorumki kiskanctim kendimi duzelttim okonudada

O soguyo da sen niye soguyamadin beni sevmeyeni ben hic sevmem

ben onun icn ailesinin yaptigi kötülükleri bile yuttum hep bana kufurler etti yuttum azarladi yuttum
Tüm bunları yapan biri olsun hayatımda bende soğurum. Önce gururunu yerle bir ediyorsun el oğlu için, dik bir duruş, mantıklı bir davranış göremeyen el oğlu soğumasın da ne yapsın...
Önce kendi ayakların üzerinde durmayı öğren, oku, çalış bir karakter koy ortaya bakalım o zaman el mi yaman sen mi yaman

Aradi gelebilcekti işten dolayi gelemedi o ilgili konustu ben soguk konustum ii nasp artik dedim yilbasinda gelirim izin alırım dedi umarim izn alirsn hayrlisi artık dedim gelince yuz yuze konuscaz INŞALLAH

sonra is yerinden bi adam geldi iste olduğu icin kapadik osekil zaten kisa kisa konustum soguk davrandim zamanla kendi degerimi göstericem artik ben merkezliyim gelmesini tabi isterdim bugun ama akslik cikmis nasp artık ama ilk oncelgm kendimim artık

önerileriniz için teşekkür ederim kizlar sagolun

Soğudum bahane. Belli ki senle bi derdi var veya söyliyemediği bir sıkıntısı.. bence bi konuş olursa yüz yüze

Bendeki derdi cok karismam ona ama aslinda o kendinden uzallastiriyor haberi yok kendi dusen ağlamaz kendi bilir bole devam ederse kaybedeblcegini gostericem gayet kararli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…