Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

nerde nan gene bu topiğin tembelleri :mymeka:
vala kıyameti koparcam artık kismecikler yok ortalıkta belki sesime gelir biri

Ben geldim bacım...hihoyyyt
Zaten benden başka da gelen yok...delikafadulden

Kızlar bi kaç gün yokum, benim topiğime gözkulak olursunuz artık.
Gerçi 6-7 sayfa geride ama olsun...

Geldim bacım...
Amcamlar taşınmıştı...
Bu aralar taşınan çok ya, yardım şirketi açtım bende...:roflol:
Yardıma gittim kız, her yanım ağrıyor ama...
delikafadulden

Bir üst sınıfa geçme isteği!

Bir gün Ali, öğretmeni Ayşe Hanıma giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Öğretmen kabul etti ve sordu:
-Sorun nedir Ali?
- Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim. Bir üst sınıfa geçmek istiyorum.
İstek konusunda bilgi verilen Müdür Ali'ye bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediğini sordu.
Ali tereddütsüz kabul etti ve test başladı .

-Söyle bakalım Ali: 3X4
-Oniki

-Peki 6X6
-Otuzaltı Müdür bey

-Japonya'nın başkenti
-Tokyo

Ve test bir saat sürdü, Ali hiç hata yapmadı. Test sonunda Ali'nin
öğretmeni de soru sormak istedi. Ali ve Müdür bu isteği kabul ettiler.
Öğretmen sorulara başladı:
-İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir?
-Bacaklar öğretmenim!

-Doğru! Peki; senin pantalonunun içinde olup, benim pantalonumun içinde olmayan nedir?
Müdür bu soruya çok şaşırır.
- Cepler öğretmenim.

-Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir.
Velet tereddütsüz yanıt verdi:
-Afrika'dır öğretm enim.

-Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir?
Müdür gözleri faltaşı gibi açılmış tam konuşacakken Ali yanıtladı:
-Tırnak cilası.

-Peki. Bekâr bir kadına göre evli kadında daha geniş olan nedir?
Müdür kulaklarına inanamıyordu.
-Yatak öğretmenim.

- Kadın vücudunda en nemli organ hangisidir?
-Dil öğretmenim.

Nefes nefese kalan Müdür test'i bitirmeye karar verdi ve:
- Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan Üniversiteye göndereceğim. Çünkü ben bütün sorulara yanlış cevap verdim!

:roflol::roflol::roflol:
KISSADAN HİSSE: İnsanların ahlakları yaşlandıkça bozulur!

canlarım ben fıkra yazmıcam bugün ancak, beğendiğim bir kıssadan hisseyi yazıcam..dikkatle okumanızı tavsiye ederim..

TANRININ KAHVESı
Bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun, eski üniversitelerindeki profesörlerini ziyaret için bir araya gelirler. Sohbet, sonunda işin ve hayatın stresinden şikâyetleşmeye döner. Misafirlerine kahve ikram etmek isteyen profesör mutfağa gider ve yanında büyük bir termos içinde kahve ve porselen, plastik, cam, kristal olmak üzere değişik tarzda ve ucuz görünenden, pahalı ve hatta çok özel olanlarına kadar değişik kahve bardakları ile gelir.
Herkes bir bardak secince, profesör şöyle söyler :
'Fark ettiyseniz, tüm pahalı görünen bardaklar alındı ve geriye ucuz görünümlü, sade bardaklar kaldı. Kendiniz için en iyi olanı istemeniz normal olsa da, bu sizin stresinizin ve problemlerinizin kaynağı aslında. Emin olun ki, bardağın kendisi kahvenin kalitesine hiç bir şey katmaz. Çoğu zaman, sadece daha pahalıdır ve hatta bazı durumlarda da içtiğimizi saklar. Hepinizin aslında istediği kahveydi, bardak değil, ama bilinçli olarak en iyi bardaklara yöneldiniz ve sonra birbirinizin bardağına bakmaya başladınız. Sunu bir düşünün: Hayat kahvedir. Is, para ve toplumdaki konumunuz da bardaklar. Onlar hayati tutmak için sadece araçlardır ve seçtiğimiz bardak yasadığımız hayatin kalitesini belirlemediği gibi değiştirmez de. Bazen sadece bardağa odaklanarak Tanrının sunduğu kahvenin tadını çıkarmayı unuturuz. Kahvenizin tadına varın!
En mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkartırlar.

Güvercin ne kadar güzel bir hikaye bu...
Ama ne yazık ki bu zamanda her şeyin iyisini istiyoruz... Göze hitap etsin istiyoruz...
Nasrettin hocanın bir fıkrası vardı "Ye kürküm ye" diye buda onun tam tersi iste...
Acaba hangisi haklı şimdi...CADIARZU

saol canım benim.... nasreddin hocadan bu yana "ye kürküm ye" mantığı daha çok arttı... hatta insanlara dış görünüşüne göre saygı duyar olduk... ne kadar mütevazi olmaya çalışsak ta , bişeyler bizi gösterişli olmaya itiyor.. toplumda bir yer edinebilmenin yolu artık bilgi ve kültürden değil, kürkümüzün değerinden geçiyor...etiket toplumu olduk maalesef...

ayyy benim cici arkadaşlarım ne güzel ne değerli paylaşımlar yapmışlar emeğinize yüreğinize sağlık canlarım..

kızlar bu ara çok yoğundum o yüzden gelip bişiler yazamadım ama hep baktım hoş sohbetlerinize fıkralarınıza böyle güzel ve kıymetli paylaşımlarınıza , hepiniz harikasınız ..

hadi bende size meşhur sergü fıkralarından bir tane attırıvereyim ,
yüzünüzden ve gönlünüzden gülümsemler hiç eksik olmasın :1hug:

genç çift balayını sahil kenarında bir kulübede geçirmeye karar verirler, o gece erkek eşine iltifatlar etmeye başlar ,bunların sesini duyan bekçi usulca pencerenin altına gelir dinlemeye başlar
-aşkım gözlerin o kadar güzel ki onları çerçeveletmek isterdim,
kadın kikirder , erkek devam eder,
-aşkım dudakların o kadar güzel ki onları çerçeveletmek isterdim,
ve devam eder,
-canım boynun o kadar güzel ki onları çerçeveletmek isterdim,
-canım göğüslerin o kadar güzelki onlarıde çerçevelttirebilirim,
-göbeğin o kadar güzelki onuda :)
derken iyice aşağılara kayar ve malum bölümde -
-aşkım o kadar güzelki onu çerçeveletmek isterdim
daha fazla dayanamayan bekçi dışardan seslenir ..
-haydeeee çerçeveci geldiiiii
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sergüm terör estiriyon valla topiklerde .. çok hitler gördüm seni...kaydirigubbakcemile ben gidiyim de tükanıma bakayım bari.. ortalık dağınıksa derleyip toplayım patron gelmeden.. :icecream:

kızlarr hastayımm bana geçmiş olsun deyinde geçsinnn
bi deeeeeeeee
bi kampanya vardı görmüşsünüzdr tv de belki
pilates topu kampanyasııı
kazanmısımm cokk sevndm yaaa hihoyyyt
hep almak istiodum ama şimdi kazandmm yaşasınnnnnn kaydirigubbakcemile2

papatyam geçmiş olsun:1hug:
acil şifalardilerim cicişim a.s.
tebrik ederim aynı zamanda hayırdır kız ne kampanyası ne topu bize niye heber etmedin dana:mymeka:

Anammmmmmm korktumm banlarım diee :tomato:
k-bar var yaa zayıflama şesii kaydirigubbakcemile2
o yapmıs kampanyaaa ilk 1000 e pilates topu gönderio bende girmişimm kızz :sm_cool:
cok sevdnmm Şeniz
cok biliom ya pilatesi ondann
sengözlerimebaksanab​

malibucum geçmiş olsun ve hayırlı olsun diliyorum öncelikle -tatlicadiarzu-

ya valla katılacaktım ben de o kampanyaya.. ben de istiyom o toptan :roflol: ama bi fırsat bulup ta alamadım üründen.. inşallah seneye artıkın...:dilcikar:

canım benim inşallah a.s.
bi de ilk 1000 dedim ya 1037 kişiye vermişler..sanırım 1037 kişi gönderdi hepsine verelim dediler :roflol:

Sergücüm bayıldım fıkraya ya...:roflol:

Malibu geçmiş olsun hayatım...a.s.
Bizde kızımla hastayız, sabahtan dr. gittik...
Koca bi poşet ilaç alıp çıktık eczaneden, biraz uyudum, kafam kalkmıyor valla.
Bakayım bizim kızlar ne yapıyor dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…