Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

nereye götürcen nan anlamadım fisfisfis

Sağol fundacığım allah razı olsun

malibu cnm kırmızı hasır gibi bişey var bende düşünürmüüsün
canımm hasır deelde deri fln istiomm olursa haber ett

rouge , selin_as hoşgeldiniz şekerler:1hug:
hele geçin oturun bir köşeye burda köşe çokkaydirigubbakcemile3

kızlar aklınızda bulunsun bende içi kürkü ,kış şartlarına uygun diz üstünde spor mont arıyorum...varsa eklerken haber verin

sergü slm canım tşk ederim ...sizlerde hoş geldiniz... :))

sergüşş bura sana yarıcakk herkes ne aradıgını buraya yazcakk sende topiklerle cok yorulmicann hadi gene iisinn delikafadulden delikafadulden

sergüşş bura sana yarıcakk herkes ne aradıgını buraya yazcakk sende topiklerle cok yorulmicann hadi gene iisinn delikafadulden delikafadulden

aaaa kuru iftiralara kurban gidicem dostlar:1no2:
hiç öyle bi niyetüm yoktu maksat muhabbet olsun demişidim ben sadece:1closedeyes:

( ahada yalanın kuyruklusu böyle oluyordu herhalde, galiba, sanursamnaniknanik)

selam arkadaşlar.... sohbetler koyulaşmış ne güzel valla...

ben şimdilik bişe aramıyorum ama gene de topik topik geziyorum....:roflol: belki çok beğendiğim bişeyler olursa alırım..yerimseniben

ama burası gerçekten çok iyi oldu... ben topikten çok buraya takılcam anlaşılan...
kaydirigubbakcemile2

baska bi topiğede yazdım ama 2.elciler burda. 2. elde kozmetik satışının yasak olması ile kk alışverişte avon satışının bi ilişksi varmı arkadaşlar n e düşünüyosunuz

kızçeler nerdesinizz yaa
ben bugün alışverişe gitttim cok cici şeyler aldımm cok mutluyumm ama yorgunum (olsun değdii )
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya allah aşkına bana bi söleyin
....................
:))))))))))))))))
güncelllll
bu işaretleri kullanıp üst sıraları gecenleri nereye şikayet edecem de sizde onlara ceza vereceksiniz ya deli olacam sırf bu yüzden girmek bile istemiyorum ya yine deli oldum ya sinirlerimi hoplatıyorlar kerizmiyiz biz ya alla allah
kuzu gibi gerilerde kaldık ama maşallah işini bilen biliyor yukarı çıkıyor hiç de ceza gelmiyor valla eskiden kılı kırk yarıyordunuz bölümüzde 5 kere konuşuldu diye ceza bile almıştım ben
başka satış sitelerinde bayanlar şöle yapıyor
hoppp yukarı....
diye yazıp topiklerin en üstüne geliyor bizimkinde şu yasak bu yasak hayır yasaksa yasak ama neden bu insanlar görülmüyor anlamıyorum ki ben valla sinirden deliye döndüm döküverdim içimi sizlere ohhhh be kaç kere döktüm ama netice sıfır offf offf
eğer ben yazsam şunu
:))))) kesin hemen hoppp özgül hanım ne yaptınız bunu yapmak yasak hayde geç sayfana olur

kesinlikle haklısın özgül..ben de yazdım onu... o arkadaşlar burayı okumuyor mu acaba.. ben de sıkıldım bu durumdan... haksız rekabet oluyor böyle... ama böyle giderse ben de dikkat etmicem hiç topiğime.. kimse özen göstermiyor... muhabbetler, noktalar, alıntıyla satıldı yazmalar ve de bir ürünün 5-6 tane resmi , heryandan çekmiş ama başka sayfalarda niyeyse... .

Bence böylesi durumlarda bi uyarı 2. ye direkt konusu iptal edilmeli
Ama Herkes yapıyor diye hem yasak olan hemde kendide onaylamadığı şeyi yapmamalı

KISLAR YA BENİM Bİ TOPİĞİM VAR MAŞALLAHI VAR SATIŞ DEĞİLDE TAKAS TOPİĞİ OLDU 1 PARCA BİŞEY BİLE SATAMADIM İLGİN MİNTTEA DEMET OLMASA KIYAFETİM OLMAYACAKTI HİÇ TAKAS YAPTIMDA DOLABIM YENİLENDİ VALLA İKİNCİ ELDE OLSA BENİM GICIR CİCİLERİM OLDU ONLAR VALLA KOCAMIN KULAKLARI CINLAYACAK AMA HERİFİN ALDIĞI NE KADAR OLURDA İLLEDE KENDİ PARAN 2ALIRLAR ÜÇÜNCÜYE YOKMUDA DİYE LAFA BAŞLARLAR VALLA BEN PAZAR PARASINDAN EKMEK ÜSTLERİNDEN BİRİKTİRECEMDE OOOOO GİYSİ ALACAM ANCA TAKASLA İKİNCİ EL ELIRSIN SEN DEDİM TAKASLADIM GİTTİ VALLAhihoyyyt

:roflol:
Aynen canım bende takas yapıp duruyorum valla...
Bu arada senin ürün dağıtıma çıkmış haberi yetiştireyim dedim..kaydirigubbakcemile5

baska bi topiğede yazdım ama 2.elciler burda. 2. elde kozmetik satışının yasak olması ile kk alışverişte avon satışının bi ilişksi varmı arkadaşlar n e düşünüyosunuz

kızçeler nerdesinizz yaa
ben bugün alışverişe gitttim cok cici şeyler aldımm cok mutluyumm ama yorgunum (olsun değdii )
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bence böylesi durumlarda bi uyarı 2. ye direkt konusu iptal edilmeli
Ama Herkes yapıyor diye hem yasak olan hemde kendide onaylamadığı şeyi yapmamalı

günaydınlar herkeze..
öncelikle yukarda yazılanlara genel bir yorumum olacak..
burası geyik mekanı kızlar , şikayet yeri değil..
söyledikşerinizde sonuna kadar haklısınız ama yanlış yerde ifade etmek haklıyken haksız durumuna düşürebilir insanı..

arzuco '' avon '' konusuna gelince kesinlikle seninle aynı fikirdeyim !!
iyi niyetli bir davranış olmadığı açık..Önce topiklerden kozmetik satışı yasaklanıyor , ardından kk alışverişte avon satışı başlatılıyor..
gerçi bize herşey müstehak , yönetimin izniyle temizlik ürünleri satışı yapan kişiye de biz sesimizi çıkaramadık , demedi kimse nedne torpil işliyor diye ?? ülkenin kaderi galiba..
neyse sabah sabah ..
sergüm cnm modum senin bu konuda ki düşüncelerin nedir?
nie sessiz kalmaktasın cigerim..
nan burası geyik mekanı felsefe yapmayın diye düşünebilirsin ki ben öle düşünüyorum , genede vala merak ettim:ecrin_bebek:

kızlar haklısınız yeni bir düzenleme oldu ,bu noktalı güncelemelerde bundan sonra 5 puan ceza verilecek yani 5 puanı kesilecek, eğer kişi daha önceden başka bir konudan da ceza almışsa birde bu saçma güncellemeyi yapmışsa direk banlanacak ,
burda kimseye ayrım yok bu konuda içiniz rahat olsun, bizimde gözümüzden kaçanlar oluyor maalesef
bana özelden bildirmenizi rica ediyorum noktalı günceleme yapılmış sayfayı adres çubuğundaki adresini kopyalayın ve bana özelden bildirin . ..
sevgiler ...

çok resmi bi açıklama olmuş CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…