- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
gercekten birileri ile bişeeyleri konusmaya cok ihtiyacım var. bunalıorum kimseye anlatamadıgım içimde bırıken o kadar sey varki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavga neden çıkıyoderdime care ne bilmiyorum. eşimle asamadıgımız konular var. o benım onu anlamadıgımı bense onun beno anlamadıgını savunuyoruz. 4 aylık evliyiz daha. ama hergun bi kavga gurultu cok bunaldım
derdime care ne bilmiyorum. eşimle asamadıgımız konular var. o benım onu anlamadıgımı bense onun beno anlamadıgını savunuyoruz. 4 aylık evliyiz daha. ama hergun bi kavga gurultu cok bunaldım
ama cok kırılıyorum anlayamıyorum derdimi anlamıyor ona göre hep ben haksızımEvliliği ilk yılını evlilikten saymıyorum ,zor süreç,alışma,adapte olma vs vs eğer başka bir sorun yoksa tabi
artık mutlu olmadıgımı farkediyorum yapamıyorum kimseye anlatamıorum ve pişman oluyorum. napcagımı bilmiyorum
hep benden bekliyor anlamıyor hatasını. gidip ben konusucam sessiz sessiz beklioo bende cıldırıyorum birbirimze giriyoruz yaamıormm nasıl asacagım sakin olamıyorm artk ailesine kızıyorm böyle oldukcaİlk 1 yıl çok zor geçer derler. Hemen havlu atma sen de dur nereye yahuu. .