sohbet etmeye ihtiyaç duyanlar

derdime care ne bilmiyorum. eşimle asamadıgımız konular var. o benım onu anlamadıgımı bense onun beno anlamadıgını savunuyoruz. 4 aylık evliyiz daha. ama hergun bi kavga gurultu cok bunaldım

mesela bugun.. benim kardesim sehir disinda ayın 5 6 sı gibi ona gidelim bir haftasonu dinlenip sonrakı haftada annenlere gidelm dedim. (ailesini gecen hafta gorduk dugunde) onlar gelmiosunz hıc diye 10 defa laf attılar 90 km aramız ve köyde yasıyorlar. bnim ailem merkezde bizde baska ilcedeyiz. o da 5 inden sonraki hafta hemen gidelm köye dedi. ben bi hafta dınlenseydık evde olsaydık calısıyoruz haftaiçi dedim. o hmen benim ailem konu olunca böyle yapıosun diye cıkısmaya basladı ve kıyametler koptu birbirimize girdik...

Bir kerpeten bir de cimbiz alabilir miyim :KK17:
Canim niye kavga ediyonuz kim hakli kim haksiz bi anlasak ona gore tavsiyede, telkinde bulunuruz..

laf olurmus gitmiyoruz köye diye. merkeze gidince annemlere ugramamız onları görmus oluyomusuz ki ya esya alıoruz ya bırakıorz bnm ailemin evıne. köye gitmiyormusuz. vs vs ailenin doldurusuna geliosun dedim. bi hafta ne farkedicek ki ?

kız kardesi bizim ilcede okuyor yurtta kalıyor. gcen pazar ders calısıcaklardı.. sabah kalktık kahvaltı hazırlıycam sana askm dedi iyi dedm patetes yapalmmmı dedim o yumurtalı yapalım dedi. ben saana dokunuyor askm diince cekip gitti ardından gittim noldu sımdi nie die bana kardesm gelicek die böyle kavga cıkartıosun dedi. nasıl bişi bu ALlahımmm artk ailesini görmek bile istemiyorumm ne zaman konu cıksa hep aynı seyler onlarla gorustukten sonra kavga edıorzzzzzzzz

derdime care ne bilmiyorum. eşimle asamadıgımız konular var. o benım onu anlamadıgımı bense onun beno anlamadıgını savunuyoruz. 4 aylık evliyiz daha. ama hergun bi kavga gurultu cok bunaldım

Evliliği ilk yılını evlilikten saymıyorum ,zor süreç,alışma,adapte olma vs vs eğer başka bir sorun yoksa tabi

29 yasında kocam. konu yumurta değil konu kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bizde değilde yurtta kalıyor olması. sanki dolduruluyor. kavga sırasında hep onunla ilgilenemediğini vs vs anlatıyor.

Back
X