sohbet etmeye ihtiyaç duyanlar

ama cok kırılıyorum anlayamıyorum derdimi anlamıyor ona göre hep ben haksızım

Birbirinizin tepkilerini görüyorsunuz,zamanla alışıyorsunuz ikiniz içinde zor durum tabi ,eğer cok ciddi saygısızlık boyutuna varmıyorsa biraz birbirinizin huyuna gidin,hemen küsüp tavır almayın ,eşinle konuş sakin bir zamanda neden böyle yaptın diye

hep benden bekliyor anlamıyor hatasını. gidip ben konusucam sessiz sessiz beklioo bende cıldırıyorum birbirimze giriyoruz yaamıormm nasıl asacagım sakin olamıyorm artk ailesine kızıyorm böyle oldukca

Bak ben de bugün konu açtım. Bende de tam tersi. Ben alttan almıyorum. Ama alışacağız. Hemen kafana en kestirme yolu şimdiden sokarsan illa ki bi gün bunu yaparsın. Emin ol. .

hiç dile getirmemişti simdiye kadar. ama kavga anında örnek veriyor amcamın kardesi 3 yil onlarda kaldı ben hıc yardım edemiıorm gelicek die kavga cıkarıosun die. ama ben cagırdım kızı zaten hadı gel die o gun armaıstım bile.

Amcamın kardeşi ne demek klavye hatası mı :)

Baska baska seylerde var mi aranizda ki kavga sebebinde sadece bu kadar mi? Ya da hep bunlar mi?
son zamanlarda hep bunlar. onun ailesiyle ilgili hep. kardesşleri.. mesela abımden borc almıstım 3 bin bi aylık onlarda bizden istedi ertesi ay eşimn kardesi iyi dedik verelim kenardaki altnlardan. gelcek ay verirler die konustk onlar kar etmek için yani altn dusunce geri verceklermiş bize. bende oyle sey olmaz dedim. esim de diokı senın kardesn yardım edio sana ben edemiorm kardeslerime. aynı sey deil dıorum bzmde ihtiyacm var anlamamıstı

Hep ailesiyle ilgili konusuldugundami tavirlari sert oluyor anladigim kadariyla ne konussaniz ailesine yonelik hep ters tavirlarinin oldugunu duşünuyor galiba, eger surekli onlar hakkinda hep negatif konustuysan, konu onlar oldukca fazla yorum sikayet etme eger seni zorlayacak durumlar olmadikca, haklarinda konusma biraz fazla sabr duşyor sana,birazda idare tabiki erkekler genelde bencil kinci olurlar biriniz susmazsaniz bu evllik cikmaz hale gelir, evlilik uzmanlarida diyor kadina daha cok is düsuyor diye,cunku bizim yaratilişimizda bu var daha cok dusunur idare ederiz ama onlarda o guc yok kendi dogrulariyla yururler karsindakine anlayisli olan erekek zor var yani sana bol sabir siliyorum umarim duzelirsuniz allah huzur muhappet versin ikinize inslalah

son zamanlarda hep bunlar. onun ailesiyle ilgili hep. kardesşleri.. mesela abımden borc almıstım 3 bin bi aylık onlarda bizden istedi ertesi ay eşimn kardesi iyi dedik verelim kenardaki altnlardan. gelcek ay verirler die konustk onlar kar etmek için yani altn dusunce geri verceklermiş bize. bende oyle sey olmaz dedim. esim de diokı senın kardesn yardım edio sana ben edemiorm kardeslerime. aynı sey deil dıorum bzmde ihtiyacm var anlamamıstı
Ne kadarlik evlisiniz. Bunlar coook klasik seyler hep boyle muhabbetler doner de senin onun ailesiyle aran nasil? Seni severler mi? Bir de daha oncesinden sen hic ona ailesiyle ilgili bir yerme yapmismiydib yani yok oyle yaptilarda boyle oldu falan diye?

nasıl tepli vermiyimki oyle bi bellki doldurus oldugu erkeklik yapıo benim dediğim olcak... normalde oyle biri deil ne zaman biri bişi dese tamam dıorm gene bişi olmus

Ben şunu anladım ki aile işin içine girince, biri diğerinin ailesine laf söyleyince orada iş kopuyor. Ona ailesi hakkında en ufak bi dert bile yanma. Sonuçta aile. Ben bu meselenin söz konusu bile yapılmaması gerektiğini sevgililik döneminde anladım. Ailesiyle sorun olacak bi durumum yok şu an. Ama ciddi bi şey olmadıkça ailesi hakkında asla kötü bi şeyi ona söylemem. Sıkıntı aileleyle alakalı oluyorsa o konuda biraz sessiz kal. Bugüne kadar ailesine laf ettiysen o da bilenmiştir belki artık.

Hep ailesiyle ilgili konusuldugundami tavirlari sert oluyor anladigim kadariyla ne konussaniz ailesine yonelik hep ters tavirlarinin oldugunu duşünuyor galiba, eger surekli onlar hakkinda hep negatif konustuysan, konu onlar oldukca fazla yorum sikayet etme eger seni zorlayacak durumlar olmadikca, haklarinda konusma biraz fazla sabr duşyor sana,birazda idare tabiki erkekler genelde bencil kinci olurlar biriniz susmazsaniz bu evllik cikmaz hale gelir, evlilik uzmanlarida diyor kadina daha cok is düsuyor diye,cunku bizim yaratilişimizda bu var daha cok dusunur idare ederiz ama onlarda o guc yok kendi dogrulariyla yururler karsindakine anlayisli olan erekek zor var yani sana bol sabir siliyorum umarim duzelirsuniz allah huzur muhappet versin ikinize inslalah
tesekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. hiç kötü konusmamıstım aksıne kız kardesinin burda okumsını daha dogrusu okumasına bile sadece ben destek vermıstım. yada köye gidip gelmelerde ben gidelim demiştm. ama alıskın olmadıgım ortamlar gittiğimde evet cok mutlu olmadım belki eşim onu hissetti blmiyorum ama korkularmı belli ediyorm elimde değil. o böyle dawrandıkca iice soguyorum ailesinden anne derken eskiden cok icten derdim ama simdi onlar dolduruyor diye yapamıorum gitmek bile istemiorm

Ben şunu anladım ki aile işin içine girince, biri diğerinin ailesine laf söyleyince orada iş kopuyor. Ona ailesi hakkında en ufak bi dert bile yanma. Sonuçta aile. Ben bu meselenin söz konusu bile yapılmaması gerektiğini sevgililik döneminde anladım. Ailesiyle sorun olacak bi durumum yok şu an. Ama ciddi bi şey olmadıkça ailesi hakkında asla kötü bi şeyi ona söylemem. Sıkıntı aileleyle alakalı oluyorsa o konuda biraz sessiz kal. Bugüne kadar ailesine laf ettiysen o da bilenmiştir belki artık.
laf etmedim kiii daha hep ii konusmustum işte sıkıntı ordaaaa. simdi o böyle yaptıkca sinir oluoyrmm

sadece sohbet etmek acılmak istedim kafamı toparlamak o içerde ben odada yanına gitmek bagırıp cagırmak gelio içimden kendimi alıkoymak sakin olmak istiorm nerden baslıcagımı bilemedm
Haklisiniz ama boyle de mesajlarla konuyu toparlamak zor oluyor. Gidip bagirip cagirmayin tabi, iyice isler zorlasir. Haklisiniz, burada hem kendi konunuza yazin hem baska konulara bakin kafaniz dagilir biraz.

tesekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. hiç kötü konusmamıstım aksıne kız kardesinin burda okumsını daha dogrusu okumasına bile sadece ben destek vermıstım. yada köye gidip gelmelerde ben gidelim demiştm. ama alıskın olmadıgım ortamlar gittiğimde evet cok mutlu olmadım belki eşim onu hissetti blmiyorum ama korkularmı belli ediyorm elimde değil. o böyle dawrandıkca iice soguyorum ailesinden anne derken eskiden cok icten derdim ama simdi onlar dolduruyor diye yapamıorum gitmek bile istemiorm
Baska sorunlarimda varmi genelde nasil sana karsi,ailesiyle ilgili cok baskici davraniyor belli hicbirseyi gozardi yapmiyor o yuzden kavga bitermi her tavrina bukadr sıkınti etmeside ilginc sen iyiyim diyorsun onlara karsi ama adam birseyler buluyor illaki nebilim ayy varya guzel guzel gecinmek varken ne bu uzatmalar yani

işte bende onu diyorum ne anlıyor? o sanıyorkı ben ailesine dusmanım oyle dawranıyor. hiç saygısızlıgım olmadı. assla hemde. suan içerde uyumus kalmıs ustu acık bi tarafım git kaldır yanıan cagır dıyo bi tarafım donsun dio bi tarafm ustunu ort.. gene adım atmıs olucam geene aynı seyleri yasıycam die korkuorm

Back
X