- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Bazen aciyor izliyoruz cok nadirde olsa. Ama su siralar yogun calistigi ve gec geldigi icin is dolayisiyla firsatimiz pek olmuyor yuruyusede.Neden beraber bir film açıp izlemiyor ya da yürüyüşe filan çıkmıyorsunuz
Arkadaslariyla is hakkinda falan konuskandir gordugum kadariyla. Ailesiylede normal seyler konusur belli bir sure sonra telde baska seylerle ilgilenir. Yani onlarlada pek bir farki yok gibiHerkeze karsi mi boyle annesine kardesine arkadasina vs..
Hayir eskiden calisiyordum. Simdi evdeyim. Ama eskidende boyleydik. Hatta daha eskiden sevgililik nisanlilik donemii haric bukadarda konusmuyorduk. Sevgiliyken nisanliyken surekli telefondaydik. Evlenene kadar herseyi konusmusuz bitmis gibi. Rutin seyler haric birsry konusmuyoruz. Birde telefon internet cok fazla hayatimizdaBiz de genel olarak boyleyiz. Hatta ben uzun sohbet istemem. Kafam kaldirmiyor. Dinginlik istiyorum aksamlari. Siz calismiyor musunuz?
Esimle sadece gerekli konulari konusur sonra da kendi alanimiza cekiliriz. Uzun uzun 1 saat sohbette ne konusur ki insan esiyle. Sevgiliyken bile en uzun telefon konusmamiz 10 dakikadir.
Evet birseyler hep eksik kaliyor. Diyorum ama askim suna bakalim gel yanima diyip duruyor. Beni tam anlamiyor gibi. Ne konuscaz faln diyor bzen gulerek. Birde telefon falan cok elimizden dusmuyor. Buda bir problem olarak goruyorumBende bazen öyle hissediyorum sonra sanki şımarıklık yapıyorum gibi geliyor çünkü insana herşey tam olsada bişeyler hep eksik gelmez mi. O kadar tam ki aslında herşey eksik gördüğümüz bi bu oluyor. Ama bunu yinede şikayet olarak değilde onunla daha çok vakit geçirmek istediğini belirterek dile getirmelisin bence
Problem bencede muhabbet için sürekli ortam hazırlayın o halde çay saatiniz olsun mesela. Evlilikle ilgili bir seminere gitmiştik eşimle , konuşmacı şöyle demişti ; eve geldiğinizde eşinizde sizde elektronik eşyaları tamamen bırakıp günde en az 20 dk sohbet etmelisiniz bu aradaki muhabbeti sevgiyi çoğaltır. Bunu duyduktan sonra evet sohbet etmemek sorun daha iyi anladık ve ismini 20 dk seansı koyduğumuz bir mecburiyet başlattık yuvamız için şuan alışkanlık haline geldi bile. Umarım karşılıklı bu isteğinizi konuşarak anlatabilir ve durumunistediğiniz hale getirebilirsinizEvet birseyler hep eksik kaliyor. Diyorum ama askim suna bakalim gel yanima diyip duruyor. Beni tam anlamiyor gibi. Ne konuscaz faln diyor bzen gulerek. Birde telefon falan cok elimizden dusmuyor. Buda bir problem olarak goruyorum
Hayir eskiden calisiyordum. Simdi evdeyim. Ama eskidende boyleydik. Hatta daha eskiden sevgililik nisanlilik donemii haric bukadarda konusmuyorduk. Sevgiliyken nisanliyken surekli telefondaydik. Evlenene kadar herseyi konusmusuz bitmis gibi. Rutin seyler haric birsry konusmuyoruz. Birde telefon internet cok fazla hayatimizda
Dolayısı ile konuşacak, anlatacak neyiniz var?
Heybeniz ne kadar dolu? Mesele bundan ibaret...
Gerçekten 1 saat bile konuşmuyor musunuz?Biz de genel olarak boyleyiz. Hatta ben uzun sohbet istemem. Kafam kaldirmiyor. Dinginlik istiyorum aksamlari. Siz calismiyor musunuz?
Esimle sadece gerekli konulari konusur sonra da kendi alanimiza cekiliriz. Uzun uzun 1 saat sohbette ne konusur ki insan esiyle. Sevgiliyken bile en uzun telefon konusmamiz 10 dakikadir.
Kitap okuyorum baska seylerle ilgileniyorum gun icinde cekici gelen yerleri anlatiyorum. Basini sallayip duruyor. Bundanda sikildim. Zaten koca evde bir 2yasinda kizimla yasiyorum. Butun gun konusacak adam arıyor insan . Telefonu biraktiriyorum leptopu aliyor.onu biraktirsam tv izleyelim diyor. Ben benimle guzelce ne bilryim konussun konusmuyorsada dinlesin istiyorum. Dinlerkende basi agriyor. Desemki neden boyle yapiyorsun diye, askim ne yapiyorumki abartiyorsun der . Sohbet olmassa evlilikten sikiliriz gibi geliyorbence yürüyüş yapmak bu konuda süper bir yol, vaktimiz yok deme, yarım saatlik hafif bir yürüyüş hem sohbet imkanı sağlar hem strese iyi gelir, bedensel yorgulukta yapmaz
ve bi saat telefonu bırakın akşamları derim
kitaplar filmler geçmiş ve gelecek hayaller üzerine konuşulabilir
ben abarttığını düşünmüyorum, eşinin başım ağrıyor diye seni susturması çok can sıkıcı sanki, konuşkan bir insansan bunu evlenmeden önce de biliyordu muhtemelen, madem konuşmayı sevmiyor en azından dinlemeyi bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?