Sohbet istiyorum.

Yemek yerken gunun ozetini geceriz. Konusulmasi gereken konular varsa uzerine konusur susariz. Belki yazdiklarimdan kocamla diyalogumuz yok denecek kadar az gibi gorunebilir ancak oyle degil. Ben sadece konu sahibinin beklenti icinde oldugu sohbetin her aksam uygulanmasinin bunaltici olacagini vurgulamak istedim. Hani esimle 'hadi sohbet saatimiz geldi biraz sohbet edelim' seklinde degil de aklimiza bisey geldikce uzerine konusuruz. Her aksam gunun kritigini yapmayiz. Zaten dedikodu olmasin diye baskalarinin hakkinda konusmamaya ozen gosteririz derken olagan gelisir sohbet ortami genelde.
Bir de dikkat cekmek istedigim bir nokta daha var. Calisan insanin kafasi cok yogun ve yorgun oluyor maalesef. Her ne kadar isi bedenen yorucu olmasa da aksamlari biraz dinginlik ariyor insan. Calismayan hanimlar da aksama kadar her ne kadar bedenen cok yorulsa da zihnini mesgul edecek cok birsey bulamayabiliyor. Bu da sohbet etme ihtiyaci gibi bir bosluk olusturabiliyor. Eee tabi insanin bu boslugu hayat arkadasi ile yapacagi aktivite veya sohbet ile doldurmak istemesinden daha tabi ne olabilir. Her iki taraf da kendi capinda hakli bana kalirsa...

Benim de flört ettiğim bir çocuk vardı, boyu posu,turuncu saçı, mesleği ailesi falan...tam evlenilecek erkek
Ama sohbet etmeyi hiç sevmezdi. Böyle mal gibi otururdu bütün gün. Ben haftasonu pikniğe gideyim anlatacak tonla hikayem olur, adam bir hafta başka ülkeye gidiyordu da dönüşte 'iste ne olsun...guzeldi' den başka cümle kuramiyordu :)
Tabii ki arkadasligimi sonlandırdim.
Biz de devam etseydik aynı sizinki konular acardim herhalde. Sohbet etmeyi sevmeyen bir insanla aynı evde yaşamak çok yıpratıcı birşey. Ben küs olduğum ev arkadaşımla bile konuşurdum ister istemez...
Size tavsiyem evinize oyun almaniz. Tavla olur, Monopoly olur... Konuşmasaniz bile sizi birbirinize yakınlaştırır.
Ha bir de dedikodu yapmak çiftler arasındaki iletişimi güçlendirir derler, arasıra ilgisini çekecek konular açın da onu bunu çekiştirin,sohbet olur^^

Evlendikten sonra herkes böyledir eminim. Benimkinin de çıtı çıkmıyor. Ben konuşurken yüzüme dahi bakmaz. Ama tuhaf olan araba kullanırken ben konuştuğumda yüzüme bakması. O zaman kızıyorum yola bak diye.

Hahaha :)) ayy guldurdunuz benii cok yasayin emii :))

Monopoly var eskide oynuyorduk. Geri cikarmam lazim :) kizim uyudukca oynayalim. Esimde pek sevmiyor baskalari hakkinda dedikoduyu. Az biraz konusuruz. Sonra aman askim bos ver onlarda oyleler der. Ne yapmali ? :)) ilgisini ceken konulari dusuneyim arara ara acayim bakayim nekadar etkili olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…