- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Bence okusun. Karisi sandigi kisinin aslinda bir erkek oldugunu ogrenince asil brezilya dizisini o yasar garibimBenimki zaten gıcık oluyorum kkya bide bunları okusa dusunemiyorum bile
@talhayasir bide bize saf rolleri kesiyo. Zaten sessiz olandan korkacanYağmurlu bir geceydi evde yalnızım kapı çaldı. Bi baktım @talhayasir tanıdıktır değip kötü düşünmeden aldım içeri.sonradan farkettim sarhoş olduğunu. Ne olduysa o gece oldu.mani olamadim
Hala gönlün var di mi? Ondan bu caydırmaya çalışmalar?Aklin varken kac kurtul. Ne ad koymasi:)))
Kismetime engel olma kıskanç karı biz seviyoruz birbirimiziAklin varken kac kurtul. Ne ad koymasi:)))
Zorrr hemde nasil ama kv calisiyo gorumce okuyo evde pek kimse olmuyo ya rahatimZor değil mi ya Allah kolaylık versin
Sen herkesi seviyon zaten sipsevdi.Kismetime engel olma kıskanç karı biz seviyoruz birbirimizi
Tahmin etmeliydimYağmurlu bir geceydi evde yalnızım kapı çaldı. Bi baktım @talhayasir tanıdıktır değip kötü düşünmeden aldım içeri.sonradan farkettim sarhoş olduğunu. Ne olduysa o gece oldu.mani olamadim
Cocugun babasi sen diilmisin amaHala gönlün var di mi? Ondan bu caydırmaya çalışmalar?
Sen öğretmen değil misin?Zorrr hemde nasil ama kv calisiyo gorumce okuyo evde pek kimse olmuyo ya rahatim
Diyodum zaten biz fanfinfon yapmadık ben değilimCocugun babasi sen diilmisin ama
İnanma ona sevdicegim fesat o.ben onun eltisinide tanıyorum. Melek gibi bir kızcağız.yengem yengem diye bunun arkasında dolasirHala gönlün var di mi? Ondan bu caydırmaya çalışmalar?
Ogretmenim. Cocuklarima kv baktigi icin o yapiyor. O yokken ben yapiyorum. Mesela bugun evdeyim. Yaptim yemeklerimi. Evide supurdum. Camasir bulasik da tamam.Sen öğretmen değil misin?
Eee çalışması daha kötü akşam yemekleri sana kalıyor o zaman :/
Yalana bak hele bana adimla hitap eder ne yenge demesi.İnanma ona sevdicegim fesat o.ben onun eltisinide tanıyorum. Melek gibi bir kızcağız.yengem yengem diye bunun arkasında dolasir
Ben uyarimi yaptim. Vebali gitti ustumden. Size mutluluklarDiyodum zaten biz fanfinfon yapmadık ben değilim
Aldatıldım ama olsun dayanabilirim bu acıya.
Kuru iftiranin boylesiYağmurlu bir geceydi evde yalnızım kapı çaldı. Bi baktım @talhayasir tanıdıktır değip kötü düşünmeden aldım içeri.sonradan farkettim sarhoş olduğunu. Ne olduysa o gece oldu.mani olamadim
Ya oyle olir iste. Yok oyle disardan izleyip cekirdek citlemekKuru iftiranin boylesibu arada ben ne ara dahil oldum senaryoya
Canım ya hiç tv izlemem dizilerin yakınından bile geçmem. Onun için sanırım Fransız kaldımSen izledigin dizilerde soruyonmu bole. Beklicen gorecen. Oyle belese senaryo ogrenmek yok
Aaa nasil izlemezsin. Simdi izlemediysen illaki genclik doneminde izlemissindir. Bi yalan ruzgari vi marimar bi rosalinda izlemeden buyuyen cocukmu vardi benim zamanimdaCanım ya hiç tv izlemem dizilerin yakınından bile geçmem. Onun için sanırım Fransız kaldım
Naptiniz yaa walla benim hicbiseyden haberim yok@talhayasir bide bize saf rolleri kesiyo. Zaten sessiz olandan korkacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?