- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Du bakalim seni kimle aldatti acep:))))))Ben masumum diyip çamur atçak..biz çok gördük böyle..
Ne güzel Allah daim etsin.Ah ah ben kac kere aldatildim bu kari yuzunden. Bide sen aldatiliver nolcak. Devlet sirri bacim. Allah beni full enerji yaratmis. Sarji bitmeyenlerden. Dinc olunmaz dogulur
Aman o kadar olsun. Bisi olmaz.Yok kız yanımda oynuyor.kırmayı dağıtmayı pek sever.tık diye çekti.aslında bişi olmadı ama sinyal yoğhk cinım diyor tv
Amiiiiinnnnn. Sabah gitmeden bide koca takviyesi aldinmi o gun enerji bitmez anacimNe güzel Allah daim etsin.
Sabah sabah. :/Amiiiiinnnnn. Sabah gitmeden bide koca takviyesi aldinmi o gun enerji bitmez anacim
Len bi opucuk alacan hepi topu. Aklin nerede senin. Kocanimi ozledin nedir:))))))Sabah sabah. :/
Haa ne biliyim be öyle yazmışsınLen bi opucuk alacan hepi topu. Aklin nerede senin. Kocanimi ozledin nedir:))))))
Benimde yok. Ama bizim ev kalabalik. O yuzden sıkilacak vaktim pek olmuyor. Yinede insan bi arkadasi olsun istiyorHaa ne biliyim be öyle yazmışsın
Onu alıyoruz canım
Ya biz kızımla çok yanlızız. Eş dost akraba arkadaş kimse yok evde canımız sıkılıyor.
Ev kalabalık derken ? Beraber mi yaşıyorsunuz ..Benimde yok. Ama bizim ev kalabalik. O yuzden sıkilacak vaktim pek olmuyor. Yinede insan bi arkadasi olsun istiyor
Evet. Kv kp gorumce 4de biz 7 kisi. Simdi eltimler de var. 4te onlar 11. Bide esimin dayisida bizde kalir. Ettimi 12:))))Ev kalabalık derken ? Beraber mi yaşıyorsunuz ..
Evet bir kahve içmek kafa dağıtmak.heleki yaşıt çocuğu varsa ne güzel olurdu.
Ana maaşallah kız. Ev böyle 2-3 katlı falan mıEvet. Kv kp gorumce 4de biz 7 kisi. Simdi eltimler de var. 4te onlar 11. Bide esimin dayisida bizde kalir. Ettimi 12:))))
Ay valla ne guzel olur. Iki laf eder kafa dagitirsin. Cocuguna arkadas olur. Yavrumun arkadasi dedesi
Beklenen kadın teşrif ettiler.Yağmurlu bir geceydi
Ben erkegimBeklenen kadın teşrif ettiler.
Bu yönteme bayıldım2 cocuk yapiyosun. Kucuk uyursa buyuk uyumuyo. Buyuk uyursa kucuk uyumuyo. Sen de her daim uyanik oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?