- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
İspatlaKimin dnasini kullanacagin belli olmaz senin. Ya gercek babasi baskasiysa da onun ornegini verirsen ?
Onu bolum sezonunda bi sekilde baglarim beb. Simdi ilk bolumlerden olmaz oyle.İspatla
Aha derdin belli oldu senin is paragozTazminatımida alırım nafakamida alirim
Bu simdi avukat mavukat sahte belge ne varsa ayarlamistir zeymur biz bununla bas edemeyizİspatla
Tum KKyi katarsin sen isin icineEn sonunda bebeğin babası kazen dicem kazende beni ebediyete ugurlucak
Len o tehlikeli bak. Adam gercek erkek. Is baska yere gider:)))Tum KKyi katarsin sen isin icine
Ay korkulur bundan da ben illa baglarim bi sekilde. Olmadi bi yillar sonra yapariz cozulur isBu simdi avukat mavukat sahte belge ne varsa ayarlamistir zeymur biz bununla bas edemeyiz
hadi ya ben miymisim
Yağmurlu bir geceydi evde yalnızım kapı çaldı. Bi baktım @talhayasir tanıdıktır değip kötü düşünmeden aldım içeri.sonradan farkettim sarhoş olduğunu. Ne olduysa o gece oldu.mani olamadim
sen biliyonKuru iftiranin boylesibu arada ben ne ara dahil oldum senaryoya
hayat bilgisi vardi en çok izlediğimAaa nasil izlemezsin. Simdi izlemediysen illaki genclik doneminde izlemissindir. Bi yalan ruzgari vi marimar bi rosalinda izlemeden buyuyen cocukmu vardi benim zamanimda
dna testi miDNA testi yaptırdıktan sonra gorecem ben seni
hadi canim88prenses22 baba dediki.mazef sen zeymuru çaya çağır.bende gelip saklanim.sen zeymurun çayına uyku ilacı at.zeymur benim olmalı demişti.
evvetttBide millete iftirami atiyon.
Evet yaslanalim hepimiz gençler devam etsinAy korkulur bundan da ben illa baglarim bi sekilde. Olmadi bi yillar sonra yapariz cozulur is
Ben sana dedim dimi ayagim ugurlu diye. Gevezene çok yazmissiniz
hadi ya ben miymisim
sen biliyon
hayat bilgisi vardi en çok izlediğim
dna testi mi
hadi canimben böyle demis olamam
evvettt
Benim kizim yazar artik annesinin yerine.Evet yaslanalim hepimiz gençler devam etsin.
Ben daha kahvalti yapmamisim acliktan olecemBenim kizim yazar artik annesinin yerine.
Bu seferde senin oğlan benim kıza talip olurBenim kizim yazar artik annesinin yerine.
Sen daha kahvalti yapmayi unutuyon. Yaptigin cocugu nerden hatirlican. Bak simdi bi acaba dedim yani:))))))Ben daha kahvalti yapmamisim acliktan olecembu saatte kahvalti yapacam
Erkek uye yasakBu seferde senin oğlan benim kıza talip olur
Olmaz. Biz kknin cekirgeleriyiz.Kizz bi ordasiniz bi burdaa laa yetisemiyom hizinizayerinizde bi durun yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?