- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Oo tripler baslamis cok surmez bu birliltelikSen beni sevmiyorsun
Baba nördün nereye ya . Daha pikniğe gidecektik.kolunun altında karpuz taşıyacaktın.Hee yaa babam duymasinbaba onu vursun surunsun mapushane damlarinda sende burda ona buna kuy...k salla yookkn yaaaa ne halin varsa gor anasi kilikli ben avrupaya geri donuyorum munasip bir zevceyle evlenip mesud olicim @zey-mur hanim efendi de pas vermiyor zaten buralarda kalmanin bir anlami yok artik elveda kinali kuzum elvedaa!!! (Vee babaliktan istifa ediyorum)yeni bir dizide yeni bir rolle karsiniza cikicimm
Baba nördün nereye ya . Daha pikniğe gidecektik.kolunun altında karpuz taşıyacaktın.
Bana etleri pişiremedim diye laf sokacaktın.
Ne hayallerim vardı senle baba
Gülme herkesin içinde kırmızı rujunla
Iflami kuruttunuz ana kizHiçbiri değilde anası kilikli lafı çok koydu ve baba
Boyun posun devrilmesin.durup durup dövme beGülme herkesin içinde kırmızı rujunla
Hee para bolsa istekte bulunursunnaneelimoonn kız fransadan istekte bulunabiliyirmuyuz
Elimi kana bulamaya degermiVurmicakta beni gel bi sarılim
Bizde paramiza gore isteriz anacimHee para bolsa istekte bulunursunne oo burayami da el atacan kiz
Tamam karıcım öperim :)Boyun posun devrilmesin.durup durup dövme be
Fransaya mı kaçacan yoksa fransız oğlanlara ?Bizde paramiza gore isteriz anacim
Olur anacim istersin elbetBizde paramiza gore isteriz anacim
Hahh bi fransizlar kaldiydiiFransaya mı kaçacan yoksa fransız oğlanlara ?
Ne bee eyfel kulesinin altında Fransız öpücüğü alsak kotumuHahh bi fransizlar kaldiydii
Ne bekliyodun ki. Ben biliyom bu kariyi artik alistim.
Pis kadın.Ne bee eyfel kulesinin altında Fransız öpücüğü alsak kotumu
Ne cabuk pes ettin be. Insan azcik pesimden kosar.Hee yaa babam duymasinbaba onu vursun surunsun mapushane damlarinda sende burda ona buna kuy...k salla yookkn yaaaa ne halin varsa gor anasi kilikli ben avrupaya geri donuyorum munasip bir zevceyle evlenip mesud olicim @zey-mur hanim efendi de pas vermiyor zaten buralarda kalmanin bir anlami yok artik elveda kinali kuzum elvedaa!!! (Vee babaliktan istifa ediyorum)yeni bir dizide yeni bir rolle karsiniza cikicimm
Hele sen bi davetime gel prensesNe cabuk pes ettin be. Insan azcik pesimden kosar.
Cayami cagirdin. Yaninda ne var? Gurultuden duyulmuyoki. Senin bu ex kiz ne cok konusiyo:)Hele sen bi davetime gel prensescaya cagirdik duymadinmi?
Bildirimlerine bakarsan gorursun:)))tam becerdim etiketi bu sferde sen gormedinCayami cagirdin. Yaninda ne var? Gurultuden duyulmuyoki. Senin bu ex kiz ne cok konusiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?